Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 29. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Lendo.se – Läs det här innan du ska låna pengar!

Lendo.se är sajten till låneförmedlaren Lendo. En låneförmedlare är helt enkelt ett företag som tar in en ansökan från dig och sedan låter banker slås om att få låna ut pengar till just dig. Och det genom att ge dig så bra ränta och villkor som möjligt. Hos Lendo.se kan du skicka in en ansökan på några minuter och sedan får svar på om just du får låna pengar, till vilken ränta och villkor och hur mycket. En vanlig fråga är just ”Hur mycket får jag låna” och det kan man bara få svar på genom att skicka in en ansökan och då kan en låneförmedlare vara ett bra alternativ eftersom till exempel Lendo jämför mot runt 20 banker. Så då jämför du 20 olika lån genom enbart en ansökan. Dom tar dessutom bara en UC och det gör att du inte förstör din chans att få låna pengar i framtiden då många UC kan göra att man får svårare att låna pengar. Så hade du jämför 20 banker själv hade du alltså fått 20 UC istället för enbart en genom en låneförmedlare som Lendo. Lendo är helt gratis för dig att använda och du får ofta svar inom 24 timmar.


Lista på guider om Lendo.se

Lendo.se har vi följt ända sedan starten av Kontantinsats.se år 2010 och då hade dom bara hållit på i ca 3år. Så vi kom in väldigt tidigt och har följt dom varje dag sedan dess. Det har resulterat i väldigt många guider om låneförmedlaren Lendo. Guider vi tror du kan ha användning av om du funderar på att använda dig av deras tjänst.


Betyg på guiden Lendo.se

Det du hör här är att de betyg på våran guide Lendo.se. Vill du ge betyg på Lendo så gör du det under Lendo omdöme. Det vi vill att du ger betyg på här är hur bra du tycker vi skrivit guiden. Har den varit till hjälp?

[ratings]


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Lendo » Lendo.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.