TOPPLISTAN VECKA 16 2019
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Ränta fr:
1.Advisa liten2,95%
Jämför lån gratis!
Mer info »
2.Lendo liten3,01%
Jämför lån gratis!
Mer info »
3.Consector liten2,90%
Jämför lån gratis!
Mer info »

Lendo recension – Här har vi samlat statistiken!

Lendo recension? Är du ute efter att läsa en Lendo recension eller flera omdömen och betyg? Vi har valt att dela upp det så att vi har skrivit en recension där vi satt betyg och omdöme på en rad olika punkter utifrån en lista som vi skapat. Där kan du även läsa all samlad info om Lendo som vi samlar ihop från deras hemsida och från media. Samt även våra egna guider. Till exempel Lendo ränta, Lendo banker, Lendo billån med flera. Sedan håller vi våra recension uppdaterad löpande hela tiden och försöker alltid att hålla den dagsaktuell.

Lendo recension av Kontantinsats.se

Låneförmedlare: Lendo
Betyg: 4,9

Lendo betyg och omdöme från besökare

Sen har vi sedan valt att lägga betyg och omdöme om Lendo på en annan undersida som heter Lendo omdöme och där kan du läsa och skriva omdöme i form av en kommentar samt lämna betyg i form av stjärnor 1-5. Ett omdöme per IP-adress har vi satt. Men tänk på att man är mer benägen att lämna omdöme och betyg när man är missnöjd än nöjd. Dock kan det ge en bra ledtråd om det finns några eventuella fel eller missförstånd som är vanligt förekommande.

Omdöme och betyg om Lendo från besökare

Vill du läsa omdöme och betyg från tidigare besökare så gör du det under Lendo omdöme. Där kan du läsa och lämna betyg och omdöme på Lendo och alla deras tjänster och lån.

Lendo recension

Lendos kontor på Västra Järnvägsgatan 21 i Stockholm. Inte långt ifrån Centralstationen. På adressen ligger även Blocket.se, Klart.se, Svd, Tv.nu med flera. Som alla har samma ägare som Lendo.


Vilka banker har Lendo samarbete med och jämför åt dig?

Svar: Lendo är en låneförmedlare som jämför över 20 banker åt dig helt gratis med bara en ansökan, men vilka är bankerna som Lendo jämför åt dig? Det tar vi reda på i guiden Lendo banker där vi listat alla banker som Lendo har samarbete med. Först listar vi alla banker som Lendo själva skriver ut på sin hemsida att dom har samarbete och vart du kan hitta det på deras hemsida. Sedna har vi även tagit reda på vilka banker utöver det som dom har samarbete med. På grund av sekretess så skriver dom nämligen inte ut alla banker själva. I vår guide Lendo banker så uppdaterar vi listan så fort vi får redan på en ändring med nytt samarbete eller avslutat samarbete.


Sammanfattning av Lendo recension

Här samlar vi på länkar till andra sidor vi skrivit om låneförmedlaren Lendo och som vi självklart tycker du ska läsa så snabbt du bara kan om du funderar på att låna pengar via dem. Listan är baserade på vad vi tror du vill läsa om.