Veckans topplista över lån - v.4 2018

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.4 2018. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades tisdag 2018-01-23 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Lendo omdöme

Lendo omdöme? Vad har Lendo för omdöme och betyg av tidigare användare av Lendos tjänster? Svar: I den här guiden kan du se vad Lendo har för omdöme och betyg från användare av Lendos tjänster. Här har vi samlat både omdöme och betyg för att ge en så rättvis bild som möjligt. Vi är väldigt tacksamma för alla som både vill ge betyg och omdöme så man kan se motiveringen till sitt betyg. Du lämna betyg genom att trycka på 1-5 stjärnor här nedan. Sedan får du väldigt gärna lämna ett omdöme genom att skriva en kommentar. Vi har separerat dessa två från varandra för att vi vill ge möjligheten att bara lämna en av dessa. Vårt eget samlade betyg och omdöme hittar du under Lendo recension istället.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo1,95% (1)3-12år5000-500000krMer info om Lendo

Lendo


Innehåll i guiden Lendo omdöme

Det här är en meny över guiden Lendo omdöme så att du kan klicka dig fram till kapitlen du är intresserad av och inte behöva läsa sådant du inte är intresserad av. Du kan enkelt se vad guiden handlar om helt enkelt. Vi har som mål att du inte ska lägga en sekund på Kontantinsats.se om vi inte kan hjälpa dig framåt med dina eventuella frågor och funderingar om lån.


Vanliga frågor om Lendo omdöme

Här samlar vi vanliga frågor om Lendo omdöme och Lendo. Om du ändå inte hittar svar på dina frågor så har du möjlighet att ställa dom i kommentarsfältet. Det hittar du längst ned på denna sida.

 • Kostar det något att skicka in en ansökan hos Lendo?
 • Vilka banker har Lendo jämförelse av?
 • Tar låneförmedlaren Lendo UC?

Kostar det något att skicka in en ansökan hos Lendo?

Svar: Nej det kostar 0kr att skicka in en ansökan till Lendo. Sedan får du reda på vad du får för ränta och villkor utskickade till dig.

Vilka banker har Lendo jämförelse av?

Svar: Det här tycker vi är en av dom allra viktigaste frågorna och något alla som använder sig av Lendo borde ta reda på innan dom ska låna pengar via Lendo. Därför är vårt råd att ALLA ska läsa guiden Vilka banker har Lendp där vi löpande uppdaterar om vilka banker dom har samarbete med och jämför om du skickar in en ansökan till dom.

Tar låneförmedlaren Lendo UC?

Svar: Ja i skrivande stund så tar Lendo UC. Det vill säga en kreditupplysning av företaget UC. Som är Sveriges största kreditupplysnings-företag.


Sammanfattning av guiden Lendo omdöme

Här nedan kan du som besökare läs och lämna omdöme och betyg. Omdöme i form av en kommentar och betyg genom att trycka på stjärnorna. I guiden Lendo omdöme kan du som besökare läsa och lämna omdöme och betyg om låneförmedlaren Lendo. Vill du se vad vi på redaktionen tycker om Lendo efter ha följt låneförmedlare varje dag sedan starten av Kontantinsats.se år 2010 så kan du titta in Lendo recension.

Lendo omdöme


Tips på guider relaterade till guiden Lendo omdöme

Här följer sammanfattningar av några av våra guider om Lendo som vi tror du kan tycka är intressanta om du funderar på att låna pengar via Lendo. Vi har följt dem ända sedan starten av Kontantinsats år 2010 och har sedan dess skrivit om dom varje vecka.

 • Lendo
 • Lendo billån
 • Vilka banker har Lendo
 • Låneförmedlare

Lendo

Lendo är en låneförmedlare som har samma ägare som bland annat Aftonbladet och Blocket. Du lämnar en låneansökan och får sedan förslag från flera olika banker som vill ”tävla” om att få låna ut pengar till dig. Sen kan du välja vilken du vill. Eller inte välja någon av dom. Det är nämligen inte bindande att låna pengar när du skickar in en ansökan. Så du kan skicka in en ansökan och se om just du kan låna pengar och hur mycket du får låna på din lön och dina förutsättningar.

Lendo billån

Lendo billån är ett privatlån. Det vill säga ett lån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. I vår guide Lendo billån så skriver vi om vad det finns för olika typer av billån och vilket av dessa som Lendo har.

Vilka banker har Lendo

Vilka banker Lendo har samarbete med och jämför åt dig är en vanlig fråga vi får och vi har skapat en guide som heter Lendo banker och som vi hänvisar till då. Där uppdaterar vi hela tiden löpande om vilka banker det är som dom jämför och om dom får något nytt samarbete eller avslutar något så uppdaterar vi det så fort vi får reda på det. Därför är vi inne och kontrollerar det flera gånger i veckan. Lendo skriver inte ut på deras hemsida vilka banker det är så därför får vi ta reda på det på andra sätt.

Låneförmedlare

Låneförmedlare är en guide där du enkelt kan jämföra Lendo mot andra låneförmedlare. Så innan du väljer att låna pengar via Lendo så tycker vi att du tar en titt i guiden Låneförmedlare. Där kan du bland annat se alla låneförmedlare vi listar på Kontantinsats.se.


Vi har skrivit mer om Lendo omdöme

Här samlar vi länkar till andra guider som är relaterade till just Lendo omdöme. Tanken är att göra en så enkel och överskådlig meny som möjligt om just Lendo och omdöme. Så du kan hitta exakt det du söker. Så om du är intresserad av det du läst i guiden du befinner dig i nu när du läser det här så tror vi du kan klicka dig vidare till andra guider här nedan som du tycker är minst lika intressant. Förhoppningsvis i alla fall.

Läs omdöme om andra lån

Låna pengar till kontantinsats


Ställe en fråga och diskutera Lendo omdöme

Du kan ställa en fråga och diskutera med oss på redaktionen eller besökare om Lendo omdöme här nedan i kommentarsfältet.


Betyg på Lendo

Här kan du ge betyg på Lendo. Du ger betyg genom att ge Lendo 1, 2, 3, 4 eller 5 stjärnor. Omdöme ger du genom att lämna en kommentar här nedan. Där kan du även ställa frågor om Lendo eller vår guide.

[ratings]


Omdöme på Lendo

Som du ser här ovan kan du ge ett betyg på Lendo och nedanför här kan du ge ett omdöme i form av en kommentar. Vi vill gärna att du motiverar ditt betyg där också om du väljer att lämna både betyg och omdöme.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Lendo » Lendo omdöme

Det här inlägget postades i Lendo, Lendo omdöme, Omdöme. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Lendo omdöme

 1. Emil skriver:

  Jag fick väldigt snabbt svar men vet inte om räntan var så billig?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Emil! Räntan sätts individuellt och hur större risk banken tycker det är att låna ut pengar desto mer betalt tar dom.

 2. Klara skriver:

  Har Lendo och Ikano bank samma ägare?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Klara! Nej Lendo och Ikano Bank har inte samma ägare. Däremot har Lendo och Compricer samma ägare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.