Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 42. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu

Lendo – Låna till kontantinsats

Låna till kontantinsats hos Lendo? Ja det är möjligt att ta ett privatlån till till kontantinsats via Lendo. Om du har förutsättningen för det så klart. Du kan läsa mer om villkoren hos Lendo under mer info där vi länkat direkt in till där du hittar mer info om det. Topplistan sorteras efter vilka lån besökare innan dig valt just den här veckan. I realtid alltså. På så sätt kan du se hur Lendo står sig mot andra banker, låneförmedlare och andra jämförelsetjänster. Du kan även läsa och lämna omdöme om Lendo för att göra topplistan än lite bättre och mer relevant. Du kan även titta in våran egen recension av Lendo där vi samlat info om Lendo och satt vårar betyg och omdöme.

VILKA STÅR BAKOM OCH ÄGER LENDO?

Lendo har samma ägare som bland annat Aftonbladet, Blocket och Hitta.se. Stora kända varumärken alltså. Ägaren är Schibstedt som är en stor norsk mediekoncernen som du hittar på börsen i Norge. Schibsted har ca 7 200 anställda i 46 länder och omsatte 2011 över 14 miljarder norska kronor.


Våra lista över guider om Lendo och andra låneförmedlare

Vi har försökt skapat en så bra överblick som möjligt över sidor vi skrivit om just Lendo och andra låneförmedlare. Så vi hoppas att du tycker det också och kan finna något intressant här som du vill läsa vidare om.


En kort sammanfattning av Lendo – Låna till kontantinsats

Lendo – Låna till kontantinsats är en guide där vi skriver om hur du kan låna till insatsen via låneförmedlare Lendo. Där du enkelt kan jämföra privatlån som passar utmärkt till insatsen.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.