Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 43. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu

Lendo lån ränta

Lendo lån ränta? Alltså vad erbjuder Lendo för ränta på sina privatlån? Först och främst så har Lendo inga egna lån utan är en så kallad låneförmedlare som samarbetar med ett antal banker som dom jämför mot. Du skickar in en ansökan och sedan så låter dom bankerna tävla om att få låna ut pengar till dig genom att erbjuda dig så bra och låg ränta dom möjligt. I topplistan här ovan ser du vad Lendo har för ränta som lägst. Men sedan sätts räntan alltid individuellt och efter dina möjligheter att få betala tillbaka. Alltså banken gör en riskanalys och hur högre risk banken tycker du är att låna ut pengar till desto högre ränta och tvärtom.

Lendo lån ränta

Lendo lån ränta är en sida där du kan läsa om vad låneförmedlarens Lendo har för ränta. Eller rättare sagt för räntor. För dom kan skilja sig ganska mycket beroende på din ekonomiska situation. Så vill du se vad du kan få för ränta kan du läsa ovan.


Läs mer om Lendo lån ränta

Såklart har vi mer om Lendo lån ränta och här har vi skapat en lista över guider vi skrivit i ämnet och som är mest populärt hos våra besökare som söker det du sökt efter. Så vi hoppas att du kan hitta något som intresserar dig här.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.