Veckans topplista över lån - v.3 2018

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.3 2018. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades fredag 2018-01-19 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Lendo lån – Bra eller dåligt?

Lendo lån – Bra eller dåligt? Hur bra är Lendo i jämförelse med andra låneförmedlare? Svar: Tanken med Kontantinsats.se är att bjuda in våra besökare att vara med och skapa innehållet. Så varje besök ska göra sajten bättre för alla. Därför kan våra besökare bland annat lämna omdöme och betyg på alla lån vi listar. Så även för låneförmedlare Lendo alltså. Så vill du veta hur bra andra tycker Lendo är kan du läsa omdöme och betyg från våra tidigare besökare. Sedan kan du titta i topplistan över alla lån för att se vart Lendo befinner sig där. Topplistorna baseras på vilket lån som är populäraste hos våra besökare just den här veckan. Vi nollställer alla listor varje måndag klocka 00:01. Till det kan du även läsa redaktionens recension av Lendo. Med allt detta hoppas vi att du kan bilda dig en bra uppfattning av hur bra eller dåliga Lendo är. Och alla andra lån vi listar på Kontantinsats.se också för den delen. Till det skriver vi dagligen om alla lån vi listar. Vi följer dom slavisk alla dagar om året och har gjort så sedan år 2010. Våran startsida för allt vi skriver om Lendo hittar du under Lendo. Kom dock ihåg att hur större man är desto fler är det som kan lämna ett negativs omdöme. Och sen lämnar sällan dom nöjda omdömen i samma utsträckning som dom som inte är det. Så hur löser man det? Jo man har en topplista också som du hittar här ovan. Där ser du hur populära Lendo är hos våra besökare innan dig. Och finns dom inte med på topp 10 (vilket om gjort ända sedan starten år 2010) så kan du hitta dom på den totala topplistan med alla lån. Vi hoppas att allt det här ska kunna hjälpa dig att se hur bra eller dåliga dom är. Här nedan ser du en meny över vad vi skrivit i den här guiden.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år5000-500000krMer info om Lendo

Lendo


Snabbmeny över Lendo lån – Bra eller dåligt?

Det här är en meny över innehållet i den här guiden. Det du kan göra här är att klicka på rubrikerna till dom olika kapitlen helt enkelt. Då kommer du direkt till det akuella kapitlet så du kan läsa det du vill ha mer info om.


Vanliga frågor vi får in om just Lendo lån – Bra eller dåligt?

Vi får in väldigt många frågor om just Lendo lån – Bra eller dåligt? och här samlar vi dessa på en och samma ställa. Detta för att vi ska få ner antalet frågor som är lika och sedan göra det enkelt för oss att kunna länka till detta kapitel om samma frågor fortsätter att komma ändå. Alla frågor som vi får fler gånger än 2 gånger brukar komma upp just precis här. Så länge dom handlar om låneförmedlare Lendo eller frågor som är väldigt relaterade till det.

 • Kan man låna till kontantinsatsen via Lendo?
 • Jämför Lendo billån?
 • Jämför Lendo bolån?
 • Jämför Lendo snabblån, smslån eller andra smålån?

Jämför Lendo billån?

Svar: Ja, Lendo jämför privatlån och det är privatlån man kan ta för att låna till kontantinsatsen.

Jämför Lendo billån?

Svar: Nej Lendo jämför inte Lendo billån. Men däremot använder väldigt många privatlån för att köpa bil och det är privatlån Lendo jämför.

Jämför Lendo bolån?

Svar: Just nu jämför Lendo inte bolån. Men om dom skulle börja så uppdaterar vi om det så fort vi kan.

Jämför Lendo snabblån, smslån eller andra smålån?

Svar: Nej Lendo har inga smslån / snabblån. Dom jämför större privatlån.


Fördjupning i Lendo lån – bra eller dåligt?

Fördjupning i Lendo lån – bra eller dåligt? är ett kapitel för dig som verkligen vill läsa allt om låneförmedlare Lendo innan du ska låna pengar via dom. Vilket vi tycker alla borde göra. Vi skriver kapitlet utifrån att du ska veta allt du behöver veta innan du väljer att låna pengar. Eller rättare sagt vad du bör ta reda på innan du ska låna.

 • Vad är Lendo?
 • Lendo lån

Vad är Lendo?

Lendo är en så kallad låneförmedlare och lånar alltså inte ut några pengar själva. Det dom gör är att dom tar in en ansökan från dig och sedan låter dom banker tävla om att ge dig det bästa erbjudandet så du väljer att låna pengar av just dom. Den stora fördelen med en låneförmedlare som Lendo är att dom bara ta en UC stället för en per bank som det skulle blivit om du själv jämförde. Och UC är alltså en kreditupplysning från företaget UC. Och det vill man inte ha får många då det kan försämra ens chansa att få låna pengar och dessutom ge än sämre ränta då banken kan tycka det är större risk att låna ut pengar till dig.

Lendo lån

Vill du läsa mer om Lendos lån kan du titta under Lendo lån. Där radar vi upp Lendos olika typer av lån.


Sammanfattning av guiden Lendo lån – bra eller dåligt?

Det är väldigt svårt att säga om Lendo är bra eller dåligt för just dig. Det vi gör för att ta reda på det är att sortera lån efter vart våra besökare väljer att låna pengar efter ha besökt Kontantinsats.se. Och med just Lendo kan vi säga att våra besökare använt Lendo helt överlägset mest sedan starten av Kontantinsats.se år 2010. Om dom sedan är bäst eller inte kan inte vi svara på mer än så.

Lendo lån - bra eller dåligt


Läs mer om Lendo lån – Bra eller dåligt?

Har du inte hittat det du söker efter än? Här tipsar vi dig vidare till andra guider om Lendo som vi har skrivit och som vi tror du kan vara intresserad av. Vi skriver om Lendo flera gånger i veckan och uppdaterar listan löpande hela tiden så den alltid är efter vad vi tror just du vill läsa mer om.

Låna till kontantinsats

Vill du låna pengar till kontantinsatsen och funderar på att göra det via Lendo så bör du läsa dessa guider först.


Ställ en fråga och diskutera Lendo lån – Bra eller dåligt?

Du kan ställa en fråga och diskutera Lendo lån – Bra eller dåligt här nedanför i kommentarsfältet. Det är ett av våra viktigaste mål med den här guiden. Att skapa en plattform där vi ska kunna diskutera ämnet tillsammans så vi ska kunna ta så smarta och billiga lån som möjligt.


Lämna betyg på guiden Lendo lån – Bra eller dåligt?

Här har du möjlighet att ge ditt betyg på guiden Lendo lån – Bra eller dåligt?. Det gör du enkelt genom att trycka på stjärnorna 1-5 här nedanför där 1 är dålig och 5 är mycket bra.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (36 röster och i snitt: 4,36 av 5)

Omdöme på guiden Lendo lån – Bra eller dåligt?

Omdöme på guiden Lendo lån – Bra eller dåligt? kan du sedan ge guiden genom att skriva en kommentar i kommentarsfältet här under. Vill du istället ge betyg på Lendo så gör du det under Lendo omdöme. Titta gärna in guiden Lendo också där vi hela tiden uppdaterar löpande om allt vi skriver om Lendo med mera.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Lendo » Lendo lån – Bra eller dåligt?

Det här inlägget postades i Advisa banker, Lendo, Lendo ränta. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Lendo lån – Bra eller dåligt?

 1. Karina skriver:

  Är Zmarta samma sak som Lendo?

 2. S skriver:

  Lendo suger! Dåliga räntor och trots att de bara ska behövas EN kreditupplysning så gjordes flera Rekommenderar ALDRIG dem till någon.

  • Kontantinsats skriver:

   Hej S och tack för din kommentar. Så här skriver Lendo angå kreditupplysningar:

   ”Endast en kreditupplysning hos Upplysningcentralen (UC) kommer att registreras på dig, men du kan få flera omfrågandekopior från de banker som har tittat på din kreditupplysning. I enstaka fall kan vissa banker ta in ytterligare information som tillägg till informationen från UC för att förbättra kvaliteten i kreditbeslutet.”

   Och så här skriver dom om räntan i skrivande stund:

   ”Vanligtvis hamnar den effektiva räntan mellan 4,95% och 17,55%. Den effektiva räntan inkluderar eventuella avgifter eller andra kostnader från banken.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.