Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 37. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Santander topplista3,95%10000-350000krLåna pengar nu
3.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Lendo – Hur snabbt får man pengarna

Lendo – Hur snabbt får man pengarna? Klickar man på ”När betalas lånet ut?” på Lendos hemsida så står det att beroende på vilken bank eller låneinstitut du väljer att låna pengar ifrån så tar det olika lång tid att få dina pengar utbetalda till ditt konto. Och det finns olika sätt att skriva under skuldbrevet hos olika banker vilket gör att det tar olika lång tid. Skickas det ett skuldbrev till dig med post så ska du skriva under det och skicka tillbaka och då brukar det ta mellan 2-5 dagar från att dom får brevet tills du får pengarna på ditt konto.

Går du direkt till bankens kontor under kontorstid och skriver under det istället så får du pengarna utbetalda efter det, dock är det långt ifrån alla banker som ger den möjligheten av dem som du jämför hos Lendo. Men dom som ger den möjligheten så kan du göra det efter att du fått ditt låne-erbjudande via Lendo. Sen ger visa banker via Lendo dig möjlighet att skriva under ditt skuldbrev online direkt via BankID och då snabbare det på utbetalningen eftersom du kan skriva under direkt via en länk du får när du skickar in din ansökan via Lendo.

Låna pengar via Lendo

Dina åsikter är väldigt viktiga för oss så därför kan du ge omdöme och betyg på guiden Lendo – Hur snabbt får man pengarna? här nedanför. Du ger betyg och omdöme i form av stjärnor och kommentar. Vi får in väldigt många frågor om låneförmedlare Lendo och hur snabbt man får pengarna. Här försöker vi samla dom vanligaste frågorna i dessa två ämnen. Det vill säga frågor om Lendo och sedan frågor om hur snabbt man kan få pengarna utbetalda till kontot. Kom dock ihåg att Lendo är en låneförmedlare och betalar inte ut några pengar själva.

Är det något som är oklart för dig i Lendo – Hur snabbt får man pengarna? så kan du ställa frågor och diskutera det här nere i kommentarsfältet. Där kan du vara med och skriva med ossa på redaktionen och med andra besökare. Vi vill bygga en plattform där man som besökare hela tiden ska kunna vara med och påverka innehållet och på så sätt skapa mervärde för alla. Varje besök ska göra sajten bättre är tanken.


Har Lendo helgutbetalning?

Svar: Nej Lendo har ingen helgutbetalning då Lendo är en låneförmedlare så dom betalar inte ut några pengar alls och dom samarbetar inte med någon bank som har helgutbetalning.


Vi har skrivit massor om Lendo och om när man får pengarna

Detta är en snabbmeny över guider som är relaterade till Lendo – Hur snabbt får man pengarna? som du precis tagit del av här. Här ser du vad vi tror du vill läsa mer om.


2 reaktion på “Lendo – Hur snabbt får man pengarna

    1. Kontantinsats

      Hej Klara, Nej Lendo har inte samarbete med någon bank som har helgutbetalning. Vad vi vet så är det bara snabblån, smslån och andra små-lån som erbjuder utbetalning av pengarna på helgen.

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.