1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
Till erbjudande »
2. Lendo kontantinsats
  • Jämför över 25 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Samma ägare som Blocket.se!
Till erbjudande »

Se den totala topplistan genom att klicka här.

Lendo eller ICA Banken

Lendo eller ICA Banken? Vilken ska man välja? I dagslägen samarbetar in Lendo med ICA Banken så det kan vara smart att jämföra dessa mot varandra. Lendo är en så kallad låneförmedlare och ställer banker och andra mindre långivare mot varandra för att kunna ge dig lägst ränta. Du kan se vilka banker Lendo har samarbete och jämför under Lendo banker. Sen kan du efter ha skickat in en låneansökan där skicka in en till ICA banken också och se om dom kan erbjuda dig en bättre ränta. Och framförallt ge dig något lån överhuvutaget kanske.

Det kan ju vara så att ICA banken nekar men en bank vi Lendo inte gör det till exempel. Annars är det bra med Lendo eftersom dom bara tar en UC för alla banker och inte en per styck som det annars kan bli om du jämför själv. För räntan blir ändå den samma och Lendo tar ingen kostnad av dig utan bara av banken. Lendo jämför ICA Banken i skrivande stund så skickar du in en ansökan till Lendo så jämför du alltså ICA Banken och ser om dom är bäst för just dig eller inte.

Jämför ICA Banken med en låneförmedlare

Lendo är en låneförmedlare och det finns låneförmedlare som ställer ICA Banken mot andra banker för att se om det är billigaste räntan för just dig. Därför tycker vi att du bör titta in guiden Låneförmedlare innan du väljer någon av dessa två.

Med Lendo eller ICA Banken vill vi att vi ska samlas och diskutera vilken av dessa två man bör välja. Detta med bland annat omdöme och betyg från er. Våra besökare. Och sedan med våran recension av dom. Tanken med det är att vi tillsammans ska hjälpa varandra att hitta det bästa lånet.

Säg gärna vad du tycker om guiden här genom att lämna betyg och omdöme. Vill du läsa och lämna omdöme på Lendo och ICA Banken så gör du det under Lendo omdöme och ICA Banken omdöme. Vi vill att du ett betyg efter hur bra du tycker rubriken på guiden stämmer med innehållet.


Erbjuder både Lendo och ICA Banken privatlån?

Svar: Ja det gör dom. Men Lendo är en låneförmedlare som jämför privatlån med ICA Banken erbjuder dig att ta ett privatlån. Så dom skiljer sig alltså åt på det sättet. Du kan inte låna pengar av Lendo det vill säga utan bara jämföra.

Lånar både ut pengar

Svar: Nej Lendo är en låneförmedlare och hos ICA Banken lånar du pengar direkt av dom. Det är viktigt att du förstår den skillnaden.


Läs mer om Lendo eller ICA Banken

Här har vi byggt en meny över andra guider vi skrivit om just Lendo och ICA Banken. Vi har även tagit med guider som är relaterade till dessa två. Till exempel guider om låneförmedlare eftersom Lendo är en låneförmedlare och ICA Banken finns hos låneförmedlare.


Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.