Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Lendo eller Freedom Finance

Lendo eller Freedom Finance? Vilken ska man välja mellan Lendo och Freedom Finance? Båda är så kallade låneförmedlare. Genom att skapa en topplista över banker, låneförmedlare och andra jämförelsetjänst så hoppas vi kunna hjälpa dig att välja mellan dessa två. Du hittar topplistan här ovan och där kan du även läsa och lämna omdöme om samtliga lån.

Vilka banker har Lendo och Freedom Finance samarbete med?

Vill du jämföra vilka banker Lendo och Freedom Finance har samarbete med kan vi rekommendera våra guider Lendo banker och Freedom finance banker. Där uppdaterar vi varje vecka med vilka banker dom har avtala med och jämför åt dig helt gratis med bara en UC. Det vill säga bara en kreditupplysning. Ett tips är att jämföra båda dessa låneförmedlare mot varandra för att se vart du kan få bäst ränta och villkor.

Vi skapade Lendo eller Freedom Finance för att visar hur vi gör för att tillsammans med våra besökare försöka få fram vilken av dessa låneförmedlare som är bäst. Och vad som i så fall gör dom bäst.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Lendo eller Freedom Finance

Här har du möjlighet att lämna betyg och omdöme på guiden Lendo eller Freedom Finance?. Ge omdöme genom att skriva en kommentar här nedan. Där har du även möjlighet att ställa en fråga om guiden. Betyg ger du genom att ge 1-5 stjärnor. Diskutera Lendo eller Freedom finance? med andra besökare och med oss på redaktionen här nedanför. Där kan du även ställa eventuella frågor om du har några sådana. Vi får in väldigt många frågor angå Lendo eller Freedom finance så därför har vi samlar dessa här. Kapitlet uppdateras löpande hela tiden. Är det för stor fråga får den en egen guide. Du länkar vi vidare till frågan istället.


Är både Lendo och Freedom Finance låneförmedlare?

Svar: Ja det är korrekt. Båda är låneförmedlare men det som skiljer dom åt är att Freedom Finance inte bara erbjuder jämförelse av privatlån utan även billån med bilen som säkerhet för lånet. Vilket alltså inte Lendo gör.


Läs mer om Lendo eller Freedom finance

Här har vi samlat länkar i en snabbmeny till guider om både Lendo och Freedom Finance. Som vi tycker du borde läsa innan du väljer att låna pengar av någon av dessa eller någon annan låneförmedlare.


2 reaktion på “Lendo eller Freedom Finance

    1. Kontantinsats

      Hej Erik, Vi har uppdaterat guiden nu med att länka vidare till guider där du kan jämföra vilka banker dom jämför.

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.