Veckans topplista över lån - v.50 2017

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.50 2017. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades tisdag 2017-12-12 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Lendo eller Compricer?

Lendo eller Compricer? Vilken ska man välja? Svar: Lendo och Compricer har samma ägare och som även äger Aftonbladet, Blocket med mera. Men Lendo och Compricer jämföra olika banker för närvarande. Även om många av dom är samma. Så vilken du ska välja är svårt att säga. Här ovan i topplistan ser du vilket alternativ som besökare innan sig valt just den här veckan. Men det varierar väldigt mycket från vecka till vecka. Det som är bra med både Lendo och Compricer är att båda bara tar en UC. Alltså kreditupplysning. Det gör att du kan jämföra massa banker men med bara en UC. Så jämför du genom båda så blir det ändå bara två UC.

Lendo

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo1,95%1-15år5000-500000krMer info om Lendo

Lendo

Compricer

Compricer är inte bara en låneförmedlare men i den här jämförelse jämför vi dom för vilken som är bäst att jämföra privatlån.

Låna pengar via Compricer


Innehåll i guiden Lendo eller Compricer

Här har du en snabbmeny över guiden Lendo eller Compricer så du ska kunna ta dig fram till det kapitlet du är intresserad av direkt. Det fungerar så att du klicka på rubriken och sedan får du en innehållsförteckning av det kapitlet så du kan se om du tror att det är något för dig.


Lendo eller Compricer – Vanliga frågor

Vi har haft med Lendo och Compricer ända sedan starten av Kontantinsats år 2010 så vi har funnit få in väldigt många frågor om dessa under åren. Många frågor får vi in gång på gång så därför har vi skapat den här kapitlet där vi kan samla dom vanligaste.

 • Är både Lendo och Compricer en låneförmedlare?
 • Är både Lendo och Compricer gratis?

Är både Lendo och Compricer låneförmedlare?

Svar: Ja både Lendo och Compricer är låneförmedlare. Hos Lendo kan du enbart jämföra privatlån och hos Compricer kan du jämföra mer än så. Du kan jämföra privatlån, bolån, försäkringar med mera.

Är både Lendo och Compricer gratis?

Svar: Ja i skrivande stund så är både Lendo och Compricer gratis att använda. Vår gissning är att det även i fortsättningen kommer förbi så eftersom deras affärsmodell inte ser ut så att det är kunderna som betalar för jämförelsen utan långivarna och bankerna.


Sammanfattning av Lendo eller Compricer

Står man och väljer mellan Lendo eller Compricer så tycker vi att du ska titta in Lendo omdöme och Compricer omdöme och bilda dig en uppfattning av vad andra tycker. Sedan kan du titta in Lendo banker och Compricer banker som visar vilka banker dom samarbetar med. Avsluta med att titta in guiderna Lendo och Compricer. Där har du 3 guider om Lendo och 3 guider om Compricer vi vilket tycker du ska titta in innan du tänker låna pengar av någon av dom. Guiden Lendo eller Compricer är till för dig som vill låna pengar via Lendo eller Compricer men inte kan bestämma dig vilken av dom du ska välja. Här försöker vi tillsammans se vilket alternativ som är bäst av dessa två låneförmedlare.


Tips på guider relaterade till Lendo eller Compricer

Här tipsar vi om andra guider om Lendo och Compricer som vi skrivit och som du tror du kan vara intresserad av. Vi startade Kontantinsats år 2010 så det har hunnit blivit väldigt många sidor om just Lendo och Compricer. Nästan en ny varje vecka. Här listar och sammanfattar vi några av dom viktigaste av dessa. Och efter vad vi tror att precis du vill läsa mer om.

 • Lendo
 • Compricer
 • Låneförmedlare
 • Bästa låneförmedlare

Lendo

Lendo heter våran guide som fungerar som startsida för allt vi skriver om Lendo. Där kan du bland annat hitta omdöme och betyg från våra besökare och recension från redaktionen på Kontantinsats.se som följt Lendo varje dag sedan starten av Kontantinsats.se år 2010.

Compricer

Compricer är guiden som fungerar lite som en startsida för Compricer på så sätt att vi samlar allt vi skrivit om dom under samma sida. Det går inte att nå allt därifrån men vi ser alltid till att man med högst två klick kan nå alla guider.

Låneförmedlare

Både Lendo och Compricer är låneförmedlare så därför tycker vi att du bör läsa guiden Låneförmedlare. Där kan du se ännu fler alternativ än dessa två och se vilken som passar dig bäst.

Bäst låneförmedlare

Bästa låneförmedlare är en guide som fungerar som en förlängning på guiden Låneförmedlare. Där fokuserar vi på dom 3 vinnande ur guiden Låneförmedlare helt enkelt. Många väljer att läsa den versionen då dom bara vill låna pengar via dom bästa låneförmedlarna.


Vi har skrivit mer om Lendo eller Compricer

Målet med den här menyn är att ge dig så bra överblick som möjligt över guider som vi skrivit om Lendo och Compricer eller som på annat sätt är relaterade eller som vi tror du skulle vilja läsa eftersom du tagit dig in här. Exempel på det kan vara våra guider om låneförmedlare eftersom både Lendo och Compricer är låneförmedlare.

Lendo

Lendo


Diskutera Lendo eller Compricer

I kommentarsfältet här nedanför kan du vara med och diskutera guiden Lendo eller Compricer genom att kasta dig in i diskussion med andra besökare eller med oss på redaktionen. Där kan du även ställa frågor. Vi på redaktionen brukar svar inom 1 dygn och andra besökare brukar vara ungefär lika snabba.


Betyg på guiden Lendo eller Compricer

Här har du möjlighet att säga vad du tycker genom att ge betyg på guiden Lendo eller Compricer.

(37 röster och i snitt: 4,81 av 5)

Omdöme på guiden Lendo eller Compricer

Här ovanför ser du hur du kan ge guiden Lendo eller Compricer betyg i form av stjärnor och vill du ge ett omdöme gör du det här nedan.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Lendo eller Compricer

Det här inlägget postades i Compricer, Lendo. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Lendo eller Compricer?

 1. Per skriver:

  Lendo är mycket bättre än Compricer vad gäller lån men Compricer är bättre på annat eftersom Lendo bara har lån.

 2. Dan skriver:

  Jag har provat både och tycker Lendo känns som 2017 medan Compricer känns som 2005.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.