Topplistan ändrades onsdag 2018-02-21 kl 00:01.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Lendo eller Compricer?

Lendo eller Compricer? Vilken ska man välja? Svar: Lendo och Compricer har samma ägare och som även äger Aftonbladet, Blocket med mera. Men Lendo och Compricer jämföra olika banker för närvarande. Även om många av dom är samma. Så vilken du ska välja är svårt att säga. Här ovan i topplistan ser du vilket alternativ som besökare innan sig valt just den här veckan. Men det varierar väldigt mycket från vecka till vecka. Det som är bra med både Lendo och Compricer är att båda bara tar en UC. Alltså kreditupplysning. Det gör att du kan jämföra massa banker men med bara en UC. Så jämför du genom båda så blir det ändå bara två UC.

Lendo

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo1,95%1-15år5000-500000krMer info om Lendo

Lendo

Compricer

Compricer är inte bara en låneförmedlare men i den här jämförelse jämför vi dom för vilken som är bäst att jämföra privatlån.

Låna pengar via Compricer


Innehåll i guiden Lendo eller Compricer

Här har du en snabbmeny över guiden Lendo eller Compricer så du ska kunna ta dig fram till det kapitlet du är intresserad av direkt. Det fungerar så att du klicka på rubriken och sedan får du en innehållsförteckning av det kapitlet så du kan se om du tror att det är något för dig.


Lendo eller Compricer – Vanliga frågor

Vi har haft med Lendo och Compricer ända sedan starten av Kontantinsats år 2010 så vi har funnit få in väldigt många frågor om dessa under åren. Många frågor får vi in gång på gång så därför har vi skapat den här kapitlet där vi kan samla dom vanligaste.

 • Är både Lendo och Compricer en låneförmedlare?
 • Är både Lendo och Compricer gratis?

Är både Lendo och Compricer låneförmedlare?

Svar: Ja både Lendo och Compricer är låneförmedlare. Hos Lendo kan du enbart jämföra privatlån och hos Compricer kan du jämföra mer än så. Du kan jämföra privatlån, bolån, försäkringar med mera.

Är både Lendo och Compricer gratis?

Svar: Ja i skrivande stund så är både Lendo och Compricer gratis att använda. Vår gissning är att det även i fortsättningen kommer förbi så eftersom deras affärsmodell inte ser ut så att det är kunderna som betalar för jämförelsen utan långivarna och bankerna.


Sammanfattning av Lendo eller Compricer

Lendo eller Compricer? är en sida där vi tillsammans ska utse den bästa låneförmedlaren av dessa två. Och det gör vi tillsammans. Vi på redaktionen samlar så mycket som möjligt om detta två och presenterar det på den här sidan. Sedan kan du som besökare säga vad du tycker med både betyg och omdöme. Vi skriver våran åsikt i recensionerna. Till det presenterar vi även statistik på hur populära dom är hos våra besökare vad gäller lån via Kontantinsats.se.


Tips på guider relaterade till Lendo eller Compricer

Här tipsar vi om andra guider om Lendo och Compricer som vi skrivit och som du tror du kan vara intresserad av. Vi startade Kontantinsats år 2010 så det har hunnit blivit väldigt många sidor om just Lendo och Compricer. Nästan en ny varje vecka. Här listar och sammanfattar vi några av dom viktigaste av dessa. Och efter vad vi tror att precis du vill läsa mer om.

 • Lendo
 • Vilka banker är det Lendo jämför?
 • Compricer
 • Låneförmedlare
 • Bästa låneförmedlare

Lendo

Lendo heter våran guide som fungerar som startsida för allt vi skriver om Lendo. Där kan du bland annat hitta omdöme och betyg från våra besökare och recension från redaktionen på Kontantinsats.se som följt Lendo varje dag sedan starten av Kontantinsats.se år 2010.

Vilka banker är det Lendo jämför?

Vi har samlat en lista på dessa banker under Vilka banker har Lendo. Så är du ute efter vilka banker det är dom jämför kan du titta in där.

Compricer

Compricer är guiden som fungerar lite som en startsida för Compricer på så sätt att vi samlar allt vi skrivit om dom under samma sida. Det går inte att nå allt därifrån men vi ser alltid till att man med högst två klick kan nå alla guider.

Låneförmedlare

Både Lendo och Compricer är låneförmedlare så därför tycker vi att du bör läsa guiden Låneförmedlare. Där kan du se ännu fler alternativ än dessa två och se vilken som passar dig bäst.

Bäst låneförmedlare

Bästa låneförmedlare är en guide som fungerar som en förlängning på guiden Låneförmedlare. Där fokuserar vi på dom 3 vinnande ur guiden Låneförmedlare helt enkelt. Många väljer att läsa den versionen då dom bara vill låna pengar via dom bästa låneförmedlarna.


Vi har skrivit mer om Lendo eller Compricer

Målet med den här menyn är att ge dig så bra överblick som möjligt över guider som vi skrivit om Lendo och Compricer eller som på annat sätt är relaterade eller som vi tror du skulle vilja läsa eftersom du tagit dig in här. Exempel på det kan vara våra guider om låneförmedlare eftersom både Lendo och Compricer är låneförmedlare.

Lendo

Lendo


Diskutera Lendo eller Compricer

I kommentarsfältet här nedanför kan du vara med och diskutera guiden Lendo eller Compricer genom att kasta dig in i diskussion med andra besökare eller med oss på redaktionen. Där kan du även ställa frågor. Vi på redaktionen brukar svar inom 1 dygn och andra besökare brukar vara ungefär lika snabba.


Betyg på guiden Lendo eller Compricer

Här har du möjlighet att säga vad du tycker genom att ge betyg på guiden Lendo eller Compricer.

[ratings]


Omdöme på guiden Lendo eller Compricer

Här ovanför ser du hur du kan ge guiden Lendo eller Compricer betyg i form av stjärnor och vill du ge ett omdöme gör du det här nedan.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Lendo eller Compricer

3 reaktion på “Lendo eller Compricer?

 1. Per

  Lendo är mycket bättre än Compricer vad gäller lån men Compricer är bättre på annat eftersom Lendo bara har lån.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.