Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 42. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu

Lendo bostadslån

Lendo bostadslån? Har Lendo någon jämförelse av bolån? Nej Lendo har ingen jämförelse av bolån utan enbart jämförelse av privatlån. (även kallat blancolån och lån utan säkerhet) Vilket är ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar via Lendo. Vid ett vanligt bolån så lämnar du till exempel bostaden som säkerhet för lånet. Men vid ett privatlån så gör du alltså inte det. Det gör att du får låna pengar till vad du vill. Dock brukar räntan bli högre vid ett lån utan säkerhet än när du lämnar något i säkerhet för ditt lån. För banken tar större risk att låna ut pengar till dig när du inte lämnar någon säkerhet och måste således även ta mer betalat. Lendo ska ha jämfört bolån första tiden men ändrade sedan till privatlån. Oklart om dom någonsin kom ut med en skarp version av att jämföra bolån dock utan den kan mycket väl ha stannar på ritbordet bara. Vill du läsa mer om Lendo så kan vi rekommendera dig att läsa vidare i den här guiden.

Lendo är en låneförmedlare av privatlån

Lendo jämför enbart privatlån i skrivande stund. Vill du jämföra bolån istället så får du klicka på bolån i menyn så du kan läsa om hur du enklast kan jämföra bostadslån. Antingen själv eller med en låneförmedlare av just bolån och inte privatlån.


Den första sidan om Lendo

Under Lendo kan du se allt vi skrivit om dom sammanställt på en och samma sida. Tanken med den sidan är att du ska få en överblick över allt vi skrivit om dom och där ska du enkelt kunna hitta vidare till omdöme, betyg med mera. Så funderar du på att ta ett privatlån och vill jämföra det via en låneförmedlare så kan du titta in där och läsa mer.

Vilka banker jämför Lendo åt mig?

Om du vill se vilka banker låneförmedlare Lendo jämför åt dig ska du titta under Vilka banker har Lendo där du helt enkelt kan ta reda på det idag. Vi tycker alla som ska använda sig av en låneförmedlare ska ta reda på vilka banker man egentligen får jämförda och inte bara skicka in en ansökan och hoppas dom gör ett bra jobb.


Sammanfattning av Lendo bostadslån

Lendo bostadslån är en sida där vi skriver om låneförmedlare Lendo och deras historia av att jämföra bolån. Att dom idag bara jämför privatlån och har gjort det i över 10år. Så om du vill jämföra bolån ska du alltså inte använda dom. Men vill du däremot jämföra lån utan säkerhet så är det exemplariskt.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.