Här ser du veckans topp 5 av lån vecka 11. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu

Lendo bostadslån

Lendo bostadslån? Har Lendo någon jämförelse av bolån? Nej Lendo har ingen jämförelse av bolån utan enbart jämförelse av privatlån. (även kallat blancolån och lån utan säkerhet) Vilket är ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar via Lendo. Vid ett vanligt bolån så lämnar du till exempel bostaden som säkerhet för lånet. Men vid ett privatlån så gör du alltså inte det. Det gör att du får låna pengar till vad du vill. Dock brukar räntan bli högre vid ett lån utan säkerhet än när du lämnar något i säkerhet för ditt lån. För banken tar större risk att låna ut pengar till dig när du inte lämnar någon säkerhet och måste således även ta mer betalat. Lendo ska ha jämfört bolån första tiden men ändrade sedan till privatlån. Oklart om dom någonsin kom ut med en skarp version av att jämföra bolån dock utan den kan mycket väl ha stannar på ritbordet bara. Vill du läsa mer om Lendo så kan vi rekommendera dig att läsa vidare i den här guiden.

Lendo är en låneförmedlare av privatlån

Lendo jämför enbart privatlån i skrivande stund. Vill du jämföra bolån istället så får du klicka på bolån i menyn så du kan läsa om hur du enklast kan jämföra bostadslån. Antingen själv eller med en låneförmedlare av just bolån och inte privatlån.


Sammanfattning av Lendo bostadslån

Lendo bostadslån är en sida där vi skriver om låneförmedlare Lendo och deras historia av att jämföra bolån. Att dom idag bara jämför privatlån och har gjort det i över 10år. Så om du vill jämföra bolån ska du alltså inte använda dom. Men vill du däremot jämföra lån utan säkerhet så är det exemplariskt.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.