Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 29. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Lendo betalningsanmärkning

Lendo betalningsanmärkning? Kan man låna via Lendo om man har betalningsanmärkning? Jag det går men det finns några andra villkor om man har betalningsanmärkning och du får låna max 100.000kr. Du måste vara mellan 18år och 60år. Du måste ha minst 180.000kr i årsinkomst. Och du måste ha varit skuldfri hos Kronofogden dom senaste 2åren. Det enda sättet som finns för att ta reda på om du har möjlighet att låna pengar via Lendo är att skicka in en ansökan. Du förbinder dig inte till något utan du kan skicka in en ansökan bara för att se om du först och främst får låna pengar och i så fall vad det skulle kosta dig.

Grundkrav för att få låna pengar via Lendo trots betalningsanmärkning

I skrivande stund så är det dessa grundkrav som gäller. Men för att se dom aktuella kraven när du läser det här kan du enkelt klicka på listan här ovan för att komma direkt in där.

  • Mellan 18-60år.
  • Minst 180.000kr i årsinkomst.
  • Skuldfri hos Kronofogden senaste 2 åren.

Dessa krav är ställda av banker som Lendo samarbetar med och Lendo kan inte påverka denna process.


Läs mer om Lendo betalningsanmärkning

Här hittar du våran lista på guider om låneförmedlare Lendo och efter vad vi tror du vill läsa mer om. Så titta igenom den och se om du vill läsa någon mer än den guiden du befinner dig på just nu.


Sammanfattning av Lendo betalningsanmärkning

Genom att skapa Lendo betalningsanmärkning vill vi svara på om man kan låna pengar via låneförmedlare fast att man har dragit på sig betalningsanmärkning. Eller betalningsanmärkningar till och med. Så titta in här och läs på innan du väljer vilken låneförmedlare som passar dig och inte.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.