Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 43. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu

Lendo banklån

Lendo banklån? Har Lendo banklån? Ja Lendo är en låneförmedlare, vilket alltså är ett företag som ställer banker mot varandra och på så sätt får fram den bästa räntan till just dig och dina förutsättningar för att kunna låna pengar. Tyvärr är det så att banklån är dyrare desto svårare man har att betala sitt lån. Eftersom banken helt enkelt tar större risk då. Så den med minst pengar får betala mest. Vilket såklart känns väldigt fel men så måste det tyvärr fungera som det ser ut nu.

Vilka banker har Lendo – Så får du reda på det

Vilka banker har Lendo är en guide där vi listar vilka banker Lendo har samarbete med och jämför åt dig med endast en ansökan och en UC(kreditupplysning). Läs mer under Lendo vilka banker.


Läs mer om Lendo banklån

Vi hoppas så klart att du hittat det du söker i guiden Lendo banklån men har du inte det så har vi här samlat länkar till andra guider om just Lendo och banklån som vi skrivit. Listan uppdateras löpande hela tiden.


Ställe en fråga och diskutera Lendo banklån

Vill du diskutera Lendo banklån kan du göra det med oss på redaktionen och andra besökare här nedanför i kommentarsfältet. Där kan du ställa frågor och svara på andras. Vi skulle bli glada om du ville ta dig tid att lämna omdöme och betyg på guiden här nedanför.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.