Veckans topplista över lån - v.4 2018

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.4 2018. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades måndag 2018-01-22 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Lendo alternativ

Lendo alternativ? Är du ute efter andra liknade alternativ till Lendo? Svar: Alltså låneförmedlare som samarbetar och jämför banker och långivare åt dig med en kreditupplysning bara. Det finns och några av dem största alternativen har vi i vår jämförelse ovan. Där hittar du bland annat Compricer, Freedoms Finance och Advisa. Du kan alltså genom vår topplista täcka in VÄLDIGT många långivare och banker. Många av dem som dessa samarbetar med hittar du även direkt i vår topplista.

Lendo alternativ – Veckans ENKLA topplista

Här ovan ser du en topplista över andra låneförmedlare och andra privatlån vi listar och som är alternativ till låneförmedlaren Lendo. Listan storteras efter vilken låneförmedlare som är populärast just precis den här veckan. Läs mer om låneförmedlarna under Låneförmedlare för att se alla låneförmedlare.

Låna pengar via Lendo


Innehåll i guiden Lendo alternativ

Den här menyn är till för att du ska kunna klicka dig fram i guiden Lendo alternativ så enkelt som möjligt och läsa mer om låneförmedlare Lendo. Du ska alltså inte behöva scrolla igenom allt innan du ser om du är intresserad av sidan eller inte.

 • Lendo alternativ »
 • Lendo alternativ – Veckans ENKLA topplista
 • Innehåll i Lendo alternativ (här är du nu)
 • Tips på guider relaterade till Lendo alternativ
 • Sammanfattning av guiden Lendo alternativ
 • Vi har fler guider om Lendo alternativ – Lista
 • Ställ en fråga och diskutera Lendo alternativ
 • Lämna betyg och omdöme på guiden Lendo alternativ

Tips på guider relaterade till Lendo alternativ

Här tipsar vi om andra guider som vi skrivit om Lendo eller som på andra sätt är relaterad till just Lendo alternativ. Vi sammanfattar dom så du ska kunna se om det är någon som kan vara intressant för just dig.

 • Startsidan för allt om Lendo
 • Lendo ränta
 • Lendo banker – Vilka banker har Lendo samarbete med

Startsidan för allt om Lendo

Vi samlar det viktigaste om Lendo under Lendo. Så fort vi skriver något nytt om dom så kommer det även upp där. Så det är en viktigaste guider om dom som vi har. Som en startsida för allt vi skriver om denna låneförmedlare.

Lendo ränta

Lendo är en låneförmedlare och lånar inte ut pengar själva. Den gör att räntan varierar kraftigt från dom olika bankerna som dom jämför åt dig. Här ovan kan du se vad billigaste möjliga ränta är från.

Lendo banker – Vilka banker har Lendo samarbete med

Under guiden Lendo banker följer vi löpande vilka banker Lendo har samarbete med och jämför åt dig. Om du ska låna pengar via Lendo bör du besöka den här guiden först.


Sammanfattning av guiden Lendo alternativ

Lendo alternativ är guiden som visar låneförmedlare som är alternativ för dig som inte vill använda dig av Lendo. Listan sorteras efter hur populära dom är EFTER Lendo då Lendo annars leder överlägset som mest populär hos våra besökare.


Vi har fler guider om Lendo alternativ – Lista

Här samlar vi guider som vi tycker du borde läsa om du är intresserad av alternativ till Lendo. Det är alltså guider om Lendo och andra låneförmedlare vi samlar här bland annat. Målet är att göra en snabbmeny som ger dig en snabb överblick över vad vi har för innehåll att erbjuda dig och som vi tror du är intresserad av. Så fort vi skapar en ny guide eller gör någon ändring som vi tror du är intresserad av så dyker den upp här i listan.

Läs mer om att låna pengar


Ställ en fråga och diskutera Lendo alternativ

Här nedanför i kommentarsfältet kan du vara med och diskutera Lendo alternativ genom att ställa frågor till oss på redaktionen eller till andra besökare. Vi skulle även bli väldigt glada om du ville ta dig tid att svara på andras frågor. Vi vill bygga en sajt med våra besökare.


Lämna betyg på guiden Lendo alternativ

Här har du möjlighet att säga vad du tycker genom att ge betyg på guiden Lendo alternativ. Vi har som mål att lista alternativ för just Lendo. Andra låneförmedlare alltså. Många är ute efter en låneförmedlare men vill ha fler alternativ. Och det är det vi hoppas att vi tillsammans kan hitta.


Lämna omdöme på guiden Lendo alternativ

Här ovan kan du ge betyg på Lendo alternativ och i kommentarsfältet nedan kan du ge ett omdöme med dina egna ord. Vi vill gärna vet vad du tycker vi kan göra bättre med guiden så vi kan göra innehållet bättre för varje besök.


Här är du nu: Kontantinsats » Lendo alternativ

Det här inlägget postades i Lendo, Lendo ränta. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lendo alternativ

 1. Johan skriver:

  Jag har provat många låneförmedlare och jag tycker det finns bättre alternativ än Lendo. AXO Finans är favoriten men Advisa är också bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.