Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 43. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu

Lendo alternativ – Årets lista

Lendo alternativ? Är du ute efter andra liknade alternativ till Lendo? Alltså låneförmedlare som samarbetar och jämför banker och långivare åt dig med en kreditupplysning bara. Det finns och några av dem största alternativen har vi i vår jämförelse ovan. Där hittar du bland annat Compricer, Freedoms Finance och Advisa. Du kan alltså genom vår topplista täcka in VÄLDIGT många långivare och banker. Många av dem som dessa samarbetar med hittar du även direkt i vår topplista.

Jämför Lendo mot andra låneförmedlare

Här ovan ser du en topplista över andra låneförmedlare och andra privatlån vi listar och som är alternativ till låneförmedlaren Lendo. Listan storteras efter vilken låneförmedlare som är populärast just precis den här veckan. Läs mer om låneförmedlarna under Låneförmedlare för att se alla låneförmedlare.

Låna pengar via Lendo

Startsidan för allt om Lendo

Vi samlar det viktigaste om Lendo under Lendo. Så fort vi skriver något nytt om dom så kommer det även upp där. Så det är en viktigaste guider om dom som vi har. Som en startsida för allt vi skriver om denna låneförmedlare.

Lendo ränta – Så får du reda på räntan

Lendo är en låneförmedlare och lånar inte ut pengar själva. Den gör att räntan varierar kraftigt från dom olika bankerna som dom jämför åt dig. Här ovan kan du se vad billigaste möjliga ränta är från.

Därför har låneförmedlare blivit populärt

Vi tror att låneförmedlare har blivit populära i och med att det är gratis och du kan skicka in en enda ansökan och få över 20 banker jämförda hos dom allra flesta bra förmedlarna av lån. Och dessutom med enbart en UC. Alltså en kreditupplysning från företaget UC.

Lendo alternativ är guiden som visar låneförmedlare som är alternativ för dig som inte vill använda dig av Lendo. Listan sorteras efter hur populära dom är EFTER Lendo då Lendo annars leder överlägset som mest populär hos våra besökare. Vi vill skapa en sida där du som besökare ska kunna ta jämföra själv.

Den här menyn är till för att du ska kunna klicka dig fram i guiden Lendo alternativ så enkelt som möjligt och läsa mer om låneförmedlare Lendo. Du ska alltså inte behöva scrolla igenom allt innan du ser om du är intresserad av sidan eller inte. Här ovan kan du ge betyg på och i kommentarsfältet nedan kan du ge ett omdöme med dina egna ord. Vi vill gärna vet vad du tycker vi kan göra bättre med guiden så vi kan göra innehållet bättre för varje besök. Här har du möjlighet att säga vad du tycker genom att ge betyg på guiden.


Vilka banker har Lendo samarbete med?

Svar: Under guiden Lendo banker följer vi löpande vilka banker Lendo har samarbete med och jämför åt dig. Om du ska låna pengar via Lendo bör du besöka den här guiden först.


Vi har fler guider om Lendo alternativ

Lendo är en låneförmedlare som du säkert vet vid det här laget och planerar du att använda dig av en sådan så kan du titta in våran listar på olika låneförmedlare så du kan hitta den som är bäst för just dig. Vi har tagit fram dom sidorna som handlar mest om detta.


2 reaktion på “Lendo alternativ – Årets lista

  1. Johan

    Jag har provat många låneförmedlare och jag tycker det finns bättre alternativ än Lendo. AXO Finans är favoriten men Advisa är också bra.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.