Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Lendify – Jämför innan lån!

Lendify är en ny i listan. Lendify förmedlar lån mellan såna som vill låna ut pengar och såna som vill låna pengar. Det är alltså en rätt unik tjänst i Sverige och absolut ett alternativ att jämföra om man ska till att låna pengar. Till exempel om man ska köpa bil och behöver ett billån utan kontantinsats så kan man gå in där och ansöka om lån och jämföra dem villkoren och den räntan mot övriga i vår topplista.

#Ränta fr:Belopp:
X.Lendify låna pengar2,95%20000-500000krLåna pengar nu

Lendify

Lendify omdöme

Lendify omdöme är guiden där våra besökare kan säga vad dom tycker om låneförmedlare Lendify genom att lämna omdöme och betyg. Vill du veta vad vi på redaktionen tycker så kan du läsa Lendify recension. Mer om det här nedanför. Har du några frågor om Lendify eller vill diskutera något i guiden så kan du göra det här nedanför i kommentarsfältet med båda andra besökare och med oss på redaktionen.

Grundkrav för att få låna pengar via Lendify

Det finns grundkrav för att få låna pengar via Lendify. Det är absolut ingen garanti för att du ska få låna pengar bara för att du uppfyller dom men det är en bra start. Uppfyller du dom inte får du inte låna. Dessa punkter nedan gäller i skrivande stund. För att se dagens grundkrav kan du klicka på Mer info i topplistan ovan.

  • Du måste vara svensk medborgare.
  • Du måste vara minst 18år gammal.
  • För att kunna göra ansökan online måste du ha BankID.
  • Du får inte ha någon betalningsanmärkning eller ha ett betalningsföreläggande hos kronofogden.
  • Du måste ha en inkomst på minst 180.000kr om året.

Lendify är en plattform där du kan låna ut pengar till privatpersoner. Du kan alltså tjäna pengar på allt låna ut pengar till privatpersoner via Lendify.

Tips på andra guider om Lendify är kapitlet där vi helt enkelt sammanfattar andra guider vi skrivit om låneförmedlare Lendify eller som är relaterade till dom. Guider vi helt enkelt tycker du bör läsa innan du väljer att låna pengar av dom eller någon annan låneförmedlare. Du kan även säga vad du tycker genom att skriva en kommentar om vad du tycker i kommentarsfältet.

Lendify

Här samlar vi länkar till andra guider som vi skrivit om Lendify och som vi tycker du borde läsa om du funderar på att låna pengar via Lendify. Eller om du funderar på att låna ut pengar via Lendify också för den delen. Vi listar även guider som är relaterade till Lendify. Till exempel andra plattformar där du kan låna pengar av andra och låna ut pengar.


Läs mer om Lendify i guider vi skrivit om dom


En reaktion på “Lendify – Jämför innan lån!

  1. Arne

    Jag tycker Lendify är så himla bra för jag hade väldigt svårt att få låna pengar men fick det hos Lendify!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.