Topplistan ändrades lördag 2018-02-24 kl 00:01.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Lendify omdöme

Lendify omdöme och betyg från tidigare besökare hittar du här. Ska du låna pengar hos Lendify och undrar vad det är för företag? Här på Kontantinsats.se försöker vi lista information om långivare så att våra besökare ska kunna skaffa sig en egen uppfattning av det. Det gör vi bland annat genom att alla besökare kan lämna omdöme och betyg på samtliga långivare vi listar. Vi skriver även egna recensioner och skapar sidor för varje långivare där vi samlar in alla information vi kan hitta dom just den långivaren. Det har vi gjort varje dag sedan 2010. Då omdömen och betyg ofta blir åt det negativa hållet mer då det tenderar att vara mest dom missnöjda som tar sig tid att lämna omdöme och betyg helt enkelt. En långivare med väldigt många kunder får nästan alltid någon missnöjd till slut. Så då kan den mest populära ha mest negativa kommenterar. Vilket inte skapar en rättvis bild helt enkelt. Därför har vi även en egen recension av varje långivare för att på så sätt försöka ge en mer rättvis bild. Vi skapar även topplistor där vi sorterar olika långivare efter hur populära dem är hos våra besökare. Även på så sätt försöker vi jämna ut det och visa en så rättvis bild som möjligt. Vi jobbar hela tiden på att utöka våra tjänster för att våra besökare ska kunna få en så bra överblick som möjligt över vart man kan låna pengar i Sverige.

#Ränta fr:Belopp:
X.Lendify låna pengar2,95%20000-500000krLåna pengar nu

Låna ut pengar till privatpersoner eller låna pengar av privatpersoner

Lendify är mellanhanden mellan privatpersoner som vill låna ut pengar till andra privatpersoner. Det gör Lendify ganska unika bland andra långivare och banker som vi listar. Det finns bara ett fårtal till som jobbar på samma sätt i Sverige.

Lendify


Innehåll i guiden Lendify omdöme

Här kan du enkelt klicka dig fram i guiden Lendify omdöme genom att klicka på rubrikerna. Då tar dig fram till rubrikerna och kan sedan där se vad det kapitlet handlar om. Vi vill att man så snabbt som möjligt ska kunna se om Kontantinsats.se kan svara på ens frågor.


Det viktigaste om Lendify

Vi har skapat den här kapitlet för alla som vill läsa så lite som möjligt. För här samlar vi allt det viktigaste bara.

 • Infolistan om Lendify

Infolistan om Lendify

Vi har skapat en infolista över Lendify så du ska få så bra överblick som möjligt så snabbt som möjligt. Tanken är att du ska kunna hitta det du undrar redan här.

 • Låna till kontantinsats via Lendify: Ja
 • Typ av lån: Privatlån (även kallat Blancolån), Billån.
 • Lånebelopp: 5000kr-350.000kr
 • Lånetid: 0,5mån-10år
 • Ränta: Från 2,95% (räntan sätts individuellt, se Lendify ränta)
 • Åldersgräns: 18år
 • Lån utan UC: Nej Lendify tar UC (se Lån utan UC)
 • Utbetalning helg: Nej (se Utbetalning på helgen)
 • Lån trots betalningsanmärkning: Nej (Se Låna trots betalningsanmärkning)
 • Samla lån: Ja (se Samla lån)
 • Finns hos låneförmedlare: Lendify finns inte hos någon låneförmedlare vad vi vet (se Låneförmedlare)
 • Andra tjänster: Du kan låna ut pengar till andra privatpersoner och få betalat för det.

Vanliga frågor om Lendify omdöme

Här samlar vi vanliga frågor som vi fått in om Lendify omdöme och Lendify och som vi svarat på. Du kan själv ställa dina frågor och diskutera med andra besökare här nedanför i kommentarsfältet.

 • Är Lendify en bank?
 • Är Lendify en låneförmedlare?
 • Kan man samla lån och krediter hos Lendify?
 • Finns det några alternativ till Lendify?

Är Lendify en bank?

Svar: Nej Lendify är ingen bank utan agerar mellanhand mellan privatpersoner som vill låna ut pengar till andra personer.

Är Lendify en låneförmedlare?

Svar: Både ja och nej. Lendify är en platform som sätter ihop privatpersoner som vill låna ut pengar och privatpersoner som vill låna pengar. Alltså en låneförmedlare. Men dom förmedlar inte andras lån som till exempel Lendo som jämför över 20 banker mot varandra.

Kan man samla lån och krediter hos Lendify?

Svar: Du kan inte samla lån och kredit HOS Lendify men du kan ansökan om att få låna pengar genom Lendify av andra privatpersoner och på så sätt eventuellt få bättre ränta än för dom lån du vill samla ihop till ett lån. Så ja du kan använda Lendify för att samla lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många dyra lån.

Finns det några alternativ till Lendify?

Svar: Att som privatperson kunna låna ut pengar till andra privat personer har snabbt blivit väldigt populärt. Och att låna pengar av andra privatpersoner också så klart. Och det har gjort att företag som Lendify har vuxit fram. Och det blir fler och fler som vill erbjuda den typen av tjänst. Så ja det finns fler alternativ till Lendify. Vi skriver mycket om det och du kan till exempel titta in Låna pengar av privatpersoner.


Tips på guider relaterade till Lendify omdöme

Här nedan har vi skrivit ihop några sammanfattningar om guider som vi skrivit om Lendify och som vi tror du kan vara intresserad av om du funderar på att låna pengar via Lendify eller låna ut pengar via Lendify. Vi startade år 2010 och har alltså funnit längre än Lendify. Det gör att vi varit med från början och vet väldigt mycket om dom som vi tycker du ska veta innan du ska låna eller låna ut pengar.

 • Lendify
 • Låneförmedlare
 • Bästa låneförmedlare
 • Sparlån

Lendify

Vi har en guide som vi kallar startsidan för våra guider om Lendify och det är guiden som kort och gott heter Lendify. Där samlar vi alla vi kommer över om dom och uppdaterar flera gånger i veckan.

Låneförmedlare

Funderar du på att låna pengar via låneförmedlare Lendify så borde du läsa våran guide Låneförmedlare. Så du kan se om Lendify är det bästa alternativet för just dig och inte någon annan låneförmedlare.

Bästa låneförmedlare

Bästa låneförmedlare är en mindre version av guiden Låneförmedlare vi tipsade om här ovan men enda en guide vi verkligen tycker du borde titta in om du funderar på att låna pengar via Lendify. Gå in till Bästa låneförmedlare för att förstå vad vi pratar om.

Sparlån

Sparlån är ett annat alternativ för dig som vill låna pengar av privatpersoner och för dig som vill låna ut pengar till privatpersoner. Därför tycker vi att du bör läsa den här guiden innan du ska låna eller låna ut pengar.


Här har vi försökt skapa en meny där du ska få så bra överblick som möjligt över andra guider vi skrivit om Lendify omdöme, Lendify eller något relaterat. Vi skriver om dom minst en gång i veckan så det har blivit många guider genom åren. Här listar vi dom som vi tror att just du vill läsa efter vad vi tror just du är intresserad av.

Läs omdöme om andra lån

Här länkar vi vidare till andra guider med omdöme på andra lån liknande Lendify.


Ställe en fråga om Lendify omdöme

Här nedan kan du ställa frågor och diskutera Lendify omdöme och Lendify. Vi försöker skapa en sajt för våra besökare med våra besökare så alla guider är öppna för frågor och diskussion. Därför blir vi väldigt glada om du vi ta dig tiden att ställa en fråga eller svara på någon annans fråga här nedanför i kommentarsfältet.


Lämna betyg och omdöme om Lendify

Du kan ge betyg på Lendify med stjärnorna nedanför. Det är alltså ditt samlade betyg på vad du tycker om låneförmedlare Lendify.


Lämna betyg och omdöme om Lendify

Här kan du ge omdöme på Lendify. Vill du läsa mer om Lendify så kan du starta med våran guide som heter just Lendify och som fungerar lite som en startsida för allt vi skriver om dom. Målet är att vi tillsammans med våra besökare ska ha en plattform att diskutera lån och ekonomi och tillsammans utse det bästa lånet i varje kategori av lån. Vi har huvudkategorier så som billån men även underkategorier så som billån utan kontantinsats. Lendify passar in i många kategorier då dom erbjuder privatlån och privatlån kan man använda till väldigt mycket.


Sammanfattning av Lendify omdöme

Här nedan kan du som besökare läsa och ge omdöme och betyg om Lendify. Det är meningen med den här sidan. Ett måste innan du ska låna pengar eller låna ut pengar. Vi rekommenderar alla om funderar på att låna ut pengar eller låna pengar via Lendify att läsa den här sidan. Från början till slut.

Lendify omdöme


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Lendify » Lendify omdöme

6 reaktion på “Lendify omdöme

 1. Patrik

  Jag började med att låna pengar via Lendify och nu har min ekonomi vänt så mycket på grund av nytt jobb att jag istället kan låna ut pengar. En väldigt bra tjänst!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.