Veckans topplista över lån - v.21 2017

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.21 2017. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »".

Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades tisdag 2017-05-23 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo1,95%1-15år5000-500000krMer info om Lendo
2.Låna till kontantinsats AXO Finans topplista3,45%1-15år5000-500000krMer info om Consector
3.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian
4.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år10000-350000krMer info om ICA Banken
5.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,25%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
6.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
7.Låna till kontantinsats via Zmarta3,25%1-15år1000-500000krMer info om Consector
8.Låna till kontantinsats Lendify2,95%0,5-10år5000-350000krMer info om Leasy
9.Consector3,50%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
10.Låna till kontantinsats Santander topplista3,95%2-15år20000-350000krLåna till kontantinsats Santander


Lendify omdöme – Viktigt innan du ska låna pengar

Lendify omdöme och betyg från tidigare besökare hittar du här. Ska du låna pengar hos Lendify och undrar vad det är för företag? Här på Kontantinsats.se försöker vi lista information om långivare så att våra besökare ska kunna skaffa sig en egen uppfattning av det. Det gör vi bland annat genom att alla besökare kan lämna omdöme och betyg på samtliga långivare vi listar. Vi skriver även egna recensioner och skapar sidor för varje långivare där vi samlar in alla information vi kan hitta dom just den långivaren. Det har vi gjort varje dag sedan 2010. Då omdömen och betyg ofta blir åt det negativa hållet mer då det tenderar att vara mest dom missnöjda som tar sig tid att lämna omdöme och betyg helt enkelt. En långivare med väldigt många kunder får nästan alltid någon missnöjd till slut. Så då kan den mest populära ha mest negativa kommenterar. Vilket inte skapar en rättvis bild helt enkelt. Därför har vi även en egen recension av varje långivare för att på så sätt försöka ge en mer rättvis bild. Vi skapar även topplistor där vi sorterar olika långivare efter hur populära dem är hos våra besökare. Även på så sätt försöker vi jämna ut det och visa en så rättvis bild som möjligt. Vi jobbar hela tiden på att utöka våra tjänster för att våra besökare ska kunna få en så bra överblick som möjligt över vart man kan låna pengar i Sverige.

Guiden Lendify omdöme på 5sek: I den här guiden kan du som besökare av en av Sveriges största bloggar om lån läsa och lämna omdöme på Lendify. Ett måste innan du ska låna pengar eller låna ut pengar.

Låna ut pengar till privatpersoner eller låna pengar av privatpersoner

Lendify är mellanhanden mellan privatpersoner som vill låna ut pengar till andra privatpersoner. Det gör Lendify ganska unika bland andra långivare och banker som vi listar. Det finns bara ett fårtal till som jobbar på samma sätt i Sverige.

#Ränta från:LånetidBelopp:
4.Låna till kontantinsats Lendify2,95%0,5-10år5000-300000krMer info om Leasy

Lendify


Innehåll i guiden Lendify omdöme


Vanliga frågor om Lendify omdöme

Här samlar vi vanliga frågor som vi fått in om Lendify omdöme och Lendify och som vi svarat på. Du kan själv ställa dina frågor och diskutera med andra besökare här nedanför i kommentarsfältet.

 • → Är Lendify en bank?
 • → Är Lendify en låneförmedlare?
 • → Kan man samla lån och krediter hos Lendify?

Är Lendify en bank?

Är Lendify en bank? Svar: Nej Lendify är ingen bank utan agerar mellanhand mellan privatpersoner som vill låna ut pengar till andra personer.

Är Lendify en låneförmedlare?

Är Lendify en låneförmedlare? Svar: Både ja och nej. Lendify är en platform som sätter ihop privatpersoner som vill låna ut pengar och privatpersoner som vill låna pengar. Alltså en låneförmedlare. Men dom förmedlar inte andras lån som till exempel Lendo som jämför över 20 banker mot varandra.

Kan man samla lån och krediter hos Lendify?

Kan man samla lån och krediter hos Lendify? Svar: Du kan inte samla lån och kredit HOS Lendify men du kan ansökan om att få låna pengar genom Lendify av andra privatpersoner och på så sätt eventuellt få bättre ränta än för dom lån du vill samla ihop till ett lån. Så ja du kan använda Lendify för att samla lån och krediter till ett stort lån istället för att ha många dyra lån.


Sammanfattning av Lendify omdöme

Här nedan kan du som besökare läsa och ge omdöme och betyg om Lendify.

Lendify omdöme


Tips på guider relaterade till Lendify omdöme

Här nedan har vi skrivit ihop några sammanfattningar om guider som vi skrivit om Lendify som vi tror du kan vara intresserad av om du funderar på att låna pengar via Lendify eller låna ut pengar via Lendify.

 • → Lendify

Lendify

Vi har en guide som vi kallar startsidan för våra guider om Lendify och det är guiden som kort och gott heter Lendify. Där samlar vi alla vi kommer över om dom och uppdaterar flera gånger i veckan.


Läs mer om Lendify omdöme

Här har vi försökt skapa en meny där du ska få så bra överblick som möjligt över andra guider vi skrivit om Lendify omdöme, Lendify eller något relaterat.

Läs omdöme om andra lån

Låna till kontantinsats med omdöme och betyg


Ställe en fråga om Lendify omdöme

Här nedan kan du ställa frågor och diskutera Lendify omdöme och Lendify. Vi försöker skapa en sajt för våra besökare med våra besökare så alla guider är öppna för frågor och diskussion. Därför blir vi väldigt glada om du vi ta dig tiden att ställa en fråga eller svara på någon annans fråga här nedanför i kommentarsfältet.


Lämna betyg och omdöme om Lendify

Här kan du ge betyg och omdöme på Lendify. Vill du läsa mer om Lendify så kan du starta med våran guide som heter just Lendify.

(98 röster och i snitt: 4,24 av 5)

Här är du nu: Kontantinsats » Lendify » Lendify omdöme

Det här inlägget postades i Lendify, Lendify omdöme. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Lendify omdöme – Viktigt innan du ska låna pengar

 1. Patrik skriver:

  Jag började med att låna pengar via Lendify och nu har min ekonomi vänt så mycket på grund av nytt jobb att jag istället kan låna ut pengar. En väldigt bra tjänst!

 2. Frallan skriver:

  Så man kan alltså som privatperson låna ut pengar till andra personer?

 3. Roberth skriver:

  Försöker ha ungefär 10% hos Lendify, 50% aktier och 40% räntefonder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.