Topplistan ändrades lördag 2018-02-24 kl 00:01.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Lendify – Bra eller dåligt?

Lendify bra eller dåligt? Kan man lita på Lendify? Någon som har några erfarenheter? Det är svårt för oss på redaktionen och säga om det är bra eller dåligt bara så där. Därför skapar vi betyg och omdömessidor för alla lån. Så även för Lendify. Så under Lendo omdöme så hittar du vad besökare innan dig tycker om Lendify. Där kan du självklart även skriva vad du tycker. Det speciella med Lendify är att du kan låna ut pengar via Lendify också. Alltså inte bara låna pengar. För det är så det fungerar på Lendify. Lendify fungerar som mellanhanden mellan låntagare och långivare. Så har du pengar du vill investera i något så kan du låna ut pengar via Lendify. Vi har väldigt många guider om Lendify som du gärna får läsa varesig du ska låna pengar eller låna ut pengar. Vill du veta mer vad vi tycker kan du läsa Lendify recension.

#Ränta fr:Belopp:
X.Lendify låna pengar2,95%20000-500000krLåna pengar nu

Lendify


Snabbmeny över guiden Lendify – Bra eller dåligt?

Här kan du klicka dig fram i guiden Lendify – Bra eller dåligt? så du ska kunna hitta det du söker så snabbt som möjligt. Vi vill att du ska ha hittat rätt redan ovanför här men har du inte gjort det så är det här för dig!

 • Lendify bra eller dåligt? »
 • Snabbmeny över guiden Lendify – Bra eller dåligt? (här är du nu)
 • Andra guider om Lendify – Bra eller dåligt?
 • Läs mer om Lendify – Bra eller dåligt?
 • Diskutera Lendify – Bra eller dåligt?
 • Betyg och omdöme på guiden om Lendify – Bra eller dåligt?
 • Sammanfattning av Lendify – Bra eller dåligt?

Andra guider om Lendify – Bra eller dåligt?

Andra guider om Lendify – Bra eller dåligt? är ett kapitel där vi sammanfattar andra guider vi skrivit om just Lendify och andra liknande låneförmedlare. Eller guider som är relaterade till just Lendify.

 • Lendify

Lendify

Lendify heter guider där vi samlar allt vi skriver om Lendify. Och som vi tänker ska fungerar lite som en startsida för allt vi skriver om dom.


Läs mer om Lendify – Bra eller dåligt?

Har du inte hittar det du söker i guiden Lendify – Bra eller dåligt? så hoppas vi att du kan göra det här där vi tipsar om andra guider vi skrivit i ämnet. Här hittar du guider om Lendify och om andra låneförmedlare. Och så speciellt låneförmedlare som fungerar som mellanhand mellan privatpersoner som vill låna ut pengar till andra privatpersoner eller företag.


Diskutera Lendify – Bra eller dåligt?

Vill du diskutera Lendify – Bra eller dåligt? så kan du göra den här nedanför i kommentarsfältet. Där finns båda andra besökare och vi på redaktionen. Vi på redaktionen är online dygnet runt året runt på Kontantinsats.se för att så snabbt som möjligt kunna kasta oss in i diskussioner och svara på frågor.


Betyg på Lendify – Bra eller dåligt?

Här kan du alltså ge betyg på guiden Lendify – Bra eller dåligt?. Vi blir väldigt glada om du vill ta dig tid att säga vad du tycker om guider eftersom det är det som fungerar som bränsle för att driva vidare Kontantinsats.se. Vi bygger en sajt för våra besökare och vill veta vad ni tycker och anpassa sajten efter er. Vill du läsa och lämna omdöme och betyg på Lendify så gör du det i guiden Lendify omdöme. Vill du ge betyg med dina egna ord kan du göra det nedan under kapitel Omdöme på Lendify – Bra eller dåligt?.


Omdöme på Lendify – Bra eller dåligt?

Som du ser här ovan kan du ge betyg på Lendify – Bra eller dåligt? med stjärnor. Vill du ge omdöme i form av dina egna ord kan du göra det nedan. Vill du ge betyg och omdöme på Lendify så läs kapitlet ovanför.


Sammanfattning av Lendify – Bra eller dåligt?

Med guide Lendify – Bra eller dåligt? förklarar vi vad vi gör för att du ska kunna se om Lendify är bra eller dåliga enligt våra besökare. Detta genom att vi skriver vad vi tycker och sedan kan du som besökare läsa och lämna omdöme och betyg på din erfarenhet. Missbruka inte dess då alla IP-adress syns bland annat.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Lendify – Bra eller dåligt

En reaktion på “Lendify – Bra eller dåligt?

 1. Andreas

  Jag har både lånat pengar och nu även lånat ut pengar och jag är helnöjd! Fick upp ögonen för Lendify när jag skulle låna pengar när jag behövde en varmvattenberedare och nu har jag bytt jobb och fått högre lån och därför har jag ca 10% av mina pengar hos Lendify.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.