Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Lånekalkylator

Lånekalkylator? Letar du efter en lånekalkylator där du kan se hur mycket du får låna? Eller bara vad ett lån kan kosta till en viss ränta? I den här guiden har vi tagit fram en lista på samtliga lån som har en egen lånekalkylator på sin hemsida. Så att du enkelt kan klicka dig fram till dessa och se vad ett lån hos dom eller via dom kan kosta dig. På så sätt hoppas vi att du kan se så exakt som möjligt vad ett lån skulle kosta dig. Är du till exempel ute efter att låna till bil så vill vi hjälpa dig presentera en lista över lån där du enkelt kan se lånet i en lånekalkylator innan du väljer att ansöka om lånet.


Betyg på guiden Lånekalkylator

Var med och säg till om du tycker Lånekalkylator är bra eller dålig. Vi försöker alltid leva upp till rubriken till 100%. Och det kan du alltså ge ditt eget betyg på nedan. Hur bra tycker du att vi gjort det?


Sammanfattning av Lånekalkylator

Lånekalkylator är en sida där vi skriver om dom olika lånekalkylatorerna som lånen vi listar har. Så om du söker ett ett lån där du kan göra en provräkning direkt online på nätet så hoppas vi att den här sidan kan komma till hjälp. Kom dock ihåg att den sällan visar exakta vad du kommer betala utan bara ett exempel. Om det inte är är nån med fast pris. Så som många snabblån till exempel.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.