Veckans topplista över lån - v.3 2018

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.3 2018. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades fredag 2018-01-19 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Låneförmedlare – Bäst i test 2018

Låneförmedlare – Bäst i test 2017 är en guide där vi tillsammans med våra besökare helt enkelt tar fram den bästa låneförmedlaren genom att lista alla låneförmedlare med omdöme, betyg och recensioner och sedan se vilka låneförmedlare som flest av våra besökare väljer att låna pengar av efter har besökt någon av våra guider om låneförmedlare. Vi har skrivit om låneförmedlare ända sedan starten 2010 och sedan har vi gjort det varje vecka sedan dess. Så du kan nog förstå hur mycket vi följt den här branschen.

Vi råder alla som ska låna pengar via en låneförmedlare att läsa hela denna sida. För det finns mycket att tänka på innan man använder en låneförmedlare. Bland annat vilka banker dom jämför.

Enkla topplistan över låneförmedlare i Sverige

Här presenterar vi den enkla topplistan över alla låneförmedlarna som vi listar. Topplistan sorteras efter vart flest väljer att låna pengar just den här veckan. Vill du se omdöme och betyg med mera så är det den STORA topplistan du ska titta in istället. Det är den som listorna är baserade på. Alla topplistor nollställs varje måndag klockan 00:01.

Se Låneförmedlare – Hela topplistan för att se hela listan och inte bara dom bästa. Se även bästa låneförmedlare där vi går djupare in på dom som är testvinnare just den aktuella veckan.

Enkla topplistan över låneförmedlare i Sverige


Innehåll i guiden Låneförmedlare

Det här är ett register över hela guiden Låneförmedlare där du kan klicka dig fram till varje kapitel genom att klicka på rubrikerna. Vi försöker utnyttja det underbara med Internet så mycket som möjligt och här gör vi det genom att göra guiderna så överskådliga som möjligt så du ska kunna hitta rätt så snabbt som möjligt.


Vanliga frågor om låneförmedlare

Här samlar vi in vanliga frågor som vi får om låneförmedlare. Kapitlet uppdateras hela tiden löpande så fort vi får in någon ny fråga. Vill du ställa någon fråga får du väldigt gärna göra det i kommentarsfältet här nedanför.

 • Vad är en låneförmedlare?
 • Är Lendo en låneförmedlare

Vad är en låneförmedlare?

Svar: Låneförmedlare är helt enkelt förmedlare av lån. Du får oftast helt kostnadsfritt skicka in en ansökan och så tar dom in offerter från flera banker och ser vilken som har lägst kostnad för att låna ut pengar till dig. Exempel på stora kända låneförmedlare är Lendo, Advisa och Freedom Finance. Vårt mål är att till slut lista alla låneförmedlare vi kan hitta. Vårt mål är att göra den absolut bäst guiden om låneförmedlare.

Är Lendo en låneförmedlare?

Svar: Ja Lendo är en låneförmedlare och är en av landet absolut största låneförmedlare dessutom. Lendo startade 2007 och har samma ägare som bland annat Aftonbladet, Blocket med mera.


Stora topplistan över låneförmedlare med omdöme och betyg

Här presenterar vi den stora topplistan över alla låneförmedlare som vi listar. Det är samma topplista som den enkla topplistan här ovan men det här är en utökad version där du bland annat hittar omdöme och betyg också.

 • 1. Låneförmedlare Lendo (Bäst i test 2017!)
 • 2. Låneförmedlare AXO Finans
 • 3. Låneförmedlare Freedom Finance

Stora topplistan alla låneförmedlare

1. Låneförmedlare Lendo

Lendo är den överlägset populäraste låneförmedlarna av alla vi listar. Dom har samma ägare som bland annat Aftonbladet och Blocket vilket förmodligen bidragit mycket till sin framgång och populäritet.

Lendo omdöme, betyg och recension

Vi vill tipsa alla att läsa Lendo omdöme, betyg och recension innan man väljer att använda deras tjänst som låneförmedlare. Där samlar vi nämligen omdöme och betyg från besökare innan dig. Och vad vi tycker om Lendo efter ha följt dom sedan år 2010. Och det har vi gjort varje vecka sedan dess.


2. Låneförmedlare AXO Finans

AXO Finans är en låneförmedlare som på bara några år gått upp till en av dom mest populära låneförmedlarna. Glöm inte läsa omdöme och betyg för våra förmedlare av lån som vi listar.


3. Låneförmedlare Freedom Finance

Freedom Finance är en överlägst äldsta låneförmedlare vi listar. En låneförmedlare som legat i toppen i många många år nu.


4. Låneförmedlare Advisa


5. Zmarta

Zmarta betyg, omdöme och recension


6. Consector

Consector betyg, omdöme och recension


7. Compricer

Compricer betyg, omdöme och recension


8. MyLoan

MyLoan är en låneförmedlare som ägs av Insplanet Försäkringsförmedling AB. Sedan starten 2010 har MyLoan hjälpt över 180.000 att låna pengar. MyLoan finns på börsen (Nasdaq Omx) och det är alltså möjlighet att köpa aktier i MyLoan. Största aktieägaren är Bonnier koncernen. Bonnier äger bland annat TV4. Med det sagt så har MyLoan alltså väldigt kända ägare vilket ofta kan skapa en trygghet för kunderna.

MyLoan betyg, omdöme och recension

Läs mer: MyLoan


10. Loanmarket

Läs mer: Loanmarket

Loanmarket recension


11. Låneförmedlare Arcadia Finans

Läs mer: Arcadia Finans

Arcadia Finans recension


12. Låneförmedlare Direkto

Läs mer: Direkto

Direkto recension


13. Låneförmedlare Leta lån

Läs mer: Leta lån

Leta lån recension


14. Låneförmedlare Reducero

Läs mer: Reducero

Reducero recension

Recensioner av alla låneförmedlare


Fördjupning i Låneförmedlare

Här följer en fördjupning i ämnen Låneförmedlare för dig som vill läsa den långa versionen och inte hittat det du söker än.

 • Vilka är Advisa

Vilka är Advisa?

Advisa är en låneförmedlare med sitt huvudkonto i Stockholm.


Sammanfattning av guiden Låneförmedlare

I den här guiden går vi igenom vad en låneförmedlare är och sedan listar vi dom i en topplista där du kan läsa och lämna omdöme och betyg om samtliga. Läs gärna vad vi tycker också genom att läsa våra recensioner om alla låneförmedlare.

Låneförmedlare


Tips på guider relaterade till Låneförmedlare

Här tipsar vi om några guider om låneförmedlare som vi skrivit och som vi tror du kan vara intresserad av om du funderar på att låna pengar via en låneförmedlare. Alla tips är baserad på vad vi tror du vill läsa om.

 • Bästa låneförmedlare

Bästa låneförmedlare

Bästa låneförmedlare är en förkortningen av guiden du befinner dig på nu men ändå läsvärd så vi har som mål att så enkelt som möjligt presentera veckans vinnare där. Och vinnaren får vi fram genom att samla data från alla guider om låneförmedlare. Gå till Bästa låneförmedlare för att läsa mer.


Läs mer om Låneförmedlare

Här samlar vi länkar i en snabbmeny så du enkelt kan se vad vi skrivit för guider om låneförmedlare. Vi har skrivit fler än så här men vi tar med dom vi verkligen tycker du borde läsa innan du ska använda en låneförmedlare för att jämföra privatlån (även kallat blancolån och lån utan säkerhet).

Alla låneförmedlares guider på Kontantinsats

Här hittar du en topplista över samtliga låneförmedlare som vi listar i våra topplistor och skrivit mängder av guider om. Du kan lämna omdöme och betyg på samtliga samt läsa våran recension av alla.

Läs mer om att låna pengar till kontantinsats


Ställe en fråga om Låneförmedlare

Ställ gärna en fråga om guiden Låneförmedlare så ska vi i redaktionen eller någon besökare svara på din fråga så snabbt som möjligt. Vi svarar oftast inom 24 timmar året runt.


Betyg och omdöme på guiden Låneförmedlare

Vi skulle bli mer än glada om du ville lämna betyg och omdöme på guiden Låneförmedlare. Vi försöker bygga en plattform där vi kan samlas innan vi ska ta viktiga ekonomiska beslut och behöver kunna diskutera och ställa frågor och där vi kan se hur andra har gjort. Men vi är ingenting utan våra besökare så därför är din åsikt väldigt viktig.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (58 röster och i snitt: 4,36 av 5)

Här är du nu: Kontantinsats » Låneförmedlare

Det här inlägget postades i Låneförmedlare. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Låneförmedlare – Bäst i test 2018

 1. Karl skriver:

  Hur många låneförmedlare finns det i Sverige?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Karl! Vi håller precis på att försöka sammanställa en lista över exakt antal och ber att få återkomma men vi vet att det är så många som 47 stycken som har ansökt om att bedriva låneförmedling i Sverige bara i år. Så det är många. Vi hoppas kunna ge den bästa och tydligaste överblicken över alla låneförmedlare inom kort.

 2. Karin skriver:

  Är det Lendo som gör reklam på alla bussar i Stockholm?

 3. Karin skriver:

  Vill bara säga att jag uppskattar tydligheten i guiden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.