Här ser du veckans topp 5 av lån vecka 11. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu

Låneförmedlare

Låneförmedlare – Bäst i test 2018 är en guide där vi tillsammans med våra besökare helt enkelt tar fram den bästa låneförmedlaren genom att lista alla låneförmedlare med omdöme, betyg och recensioner och sedan se vilka låneförmedlare som flest av våra besökare väljer att låna pengar av efter har besökt någon av våra guider om låneförmedlare. Vi har skrivit om låneförmedlare ända sedan starten 2010 och sedan har vi gjort det varje vecka sedan dess. Så du kan nog förstå hur mycket vi följt den här branschen. Vi råder alla som ska låna pengar via en låneförmedlare att läsa hela denna sida. För det finns mycket att tänka på innan man använder en låneförmedlare. Bland annat vilka banker dom jämför.

Så hittar du den bästa förmedlaren av lån

Det du ser här ovan är dom 5 populäraste lånen totalt och inte bara förmedlare av lån. Men det är ofta förmedlare av lån på den listan och därför har vi valt att ha med den. Vill du sedan se hur dom står sig mot andra lån så klickar du bara på länken precis ovanför topplistan. Då kommer du nämligen till våra sida där vi listat alla lån efter kategorier. Så då kan du först jämföra privatlån mot förmedlare av detsamma och sedan se enbart låneförmedlare om så önskas.

Låneförmedlare


Vad är en låneförmedlare?

Svar: Låneförmedlare är helt enkelt förmedlare av lån. Du får oftast helt kostnadsfritt skicka in en ansökan och så tar dom in offerter från flera banker och ser vilken som har lägst kostnad för att låna ut pengar till dig. Exempel på stora kända låneförmedlare är Lendo, Advisa och Freedom Finance. Vårt mål är att till slut lista alla låneförmedlare vi kan hitta. Vårt mål är att göra den absolut bäst guiden om låneförmedlare.


Bästa låneförmedlare

Bästa låneförmedlare är en förkortningen av guiden du befinner dig på nu men ändå läsvärd så vi har som mål att så enkelt som möjligt presentera veckans vinnare där. Och vinnaren får vi fram genom att samla data från alla guider om låneförmedlare. Gå till Bästa låneförmedlare för att läsa mer.


Läs mer om Låneförmedlare

Här samlar vi länkar i en snabbmeny så du enkelt kan se vad vi skrivit för guider om låneförmedlare. Vi har skrivit fler än så här men vi tar med dom vi verkligen tycker du borde läsa innan du ska använda en låneförmedlare för att jämföra privatlån (även kallat blancolån och lån utan säkerhet).


Ställe en fråga om Låneförmedlare

Ställ gärna en fråga om guiden Låneförmedlare så ska vi i redaktionen eller någon besökare svara på din fråga så snabbt som möjligt. Vi svarar oftast inom 24 timmar året runt.


Sammanfattning av Låneförmedlare

I den här guiden går vi igenom vad en låneförmedlare är och sedan listar vi dom i en topplista där du kan läsa och lämna omdöme och betyg om samtliga. Läs gärna vad vi tycker också genom att läsa våra recensioner om alla låneförmedlare. Så om du säker en förmedlare av lån där du enkelt kan jämföra lån så ska du läsa igenom hela den här sidan.

Recensioner av alla låneförmedlare

Enkla topplistan över låneförmedlare i Sverige


Här är du nu: Kontantinsats » Låneförmedlare

Vi skulle bli mer än glada om du ville lämna betyg och omdöme på guiden Låneförmedlare. Vi försöker bygga en plattform där vi kan samlas innan vi ska ta viktiga ekonomiska beslut och behöver kunna diskutera och ställa frågor och där vi kan se hur andra har gjort. Men vi är ingenting utan våra besökare så därför är din åsikt väldigt viktig. Här tipsar vi om några guider om låneförmedlare som vi skrivit och som vi tror du kan vara intresserad av om du funderar på att låna pengar.

5 reaktion på “Låneförmedlare

    1. Kontantinsats

      Hej Karl! Vi håller precis på att försöka sammanställa en lista över exakt antal och ber att få återkomma men vi vet att det är så många som 47 stycken som har ansökt om att bedriva låneförmedling i Sverige bara i år. Så det är många. Vi hoppas kunna ge den bästa och tydligaste överblicken över alla låneförmedlare inom kort.

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.