1. Advisa kontantinsats
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
 • Se hur mycket du/ni får låna idag!
Till erbjudande »
2. Lendo kontantinsats
 • Jämför över 25 banker och långivare!
 • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
 • Samma ägare som Blocket.se!
Till erbjudande »

Se den totala topplistan genom att klicka här.

Låneförmedlare

Låneförmedlare är en guide där vi tillsammans med våra besökare helt enkelt tar fram den bästa låneförmedlaren genom att lista alla med omdöme, betyg och recensioner och sedan ser vilka som flest av våra besökare väljer att låna pengar av efter har besökt den är sidan eller sidor relaterade till ämnet. Vi har skrivit om låneförmedlare ända sedan starten 2010 och sedan har vi gjort det varje vecka sedan dess. Så du kan nog förstå hur mycket vi följt den här branschen. Vi råder alla som ska låna pengar via en låneförmedlare att läsa hela denna sida. För det finns mycket att tänka på innan man använder en låneförmedlare. Bland annat vilka banker dom jämför.

Innehåll i Låneförmedlare

 • Så hittar du den bästa förmedlaren av lån
 • Fördelarna med en förmedlare av lån
 • Bästa låneförmedlare hittar du så här tror vi
 • Bara en UC är en stor fördel
 • Sammanfattning av Låneförmedlare
 • Vad är en låneförmedlare?
 • Är privatlån och blancolån samma typ av lån?
 • Kostar det att använda en låneförmedlare?
 • Vilka är bäst av Lendo och Freedom Finance?
 • Har Zmarta och Freedom Finance samma ägare?

Låneförmedlare

Så hittar du den bästa förmedlaren av lån

Det du ser här ovan är dom 5 populäraste lånen totalt och inte bara förmedlare av lån. Men det är ofta förmedlare av lån på den listan och därför har vi valt att ha med den. Vill du sedan se hur dom står sig mot andra lån så klickar du bara på länken precis ovanför topplistan. Då kommer du nämligen till våra sida där vi listat alla lån efter kategorier. Så då kan du först jämföra privatlån mot förmedlare av detsamma och sedan se enbart låneförmedlare om så önskas.

Fördelarna med en förmedlare av lån

Om du frågar en förmedlare av lån så som Lendo och liknande så är fördelen att dom bara tar en enda UC istället för en per bank om du jämför själv. Och anledningen till att det är en fördel är att det kan bli svårare att få låna i framtiden om du har många UC på dig. Och även dyrare med dyrare ränta. Så det är en stor fördel att hålla nere antalet UC. Sedan är det ju väldigt enkelt att skicka in en enda ansökan än 25 stycken också.

Bästa låneförmedlare hittar du så här tror vi

Bästa låneförmedlare är en förkortningen av guiden du befinner dig på nu men ändå läsvärd så vi har som mål att så enkelt som möjligt presentera veckans vinnare där. Och vinnaren får vi fram genom att samla data från alla guider om låneförmedlare. Gå till Bästa låneförmedlare för att läsa mer.

Bara en UC är en stor fördel

Många vill hålla nere antalet UC eftersom det kan göra så man får svårare att få låna i framtiden med dessa på sig. Det kan till och med bli så att räntan blir högre mer flera UC på sig. Så att använda en förmedlare av lån som bara tar en enda UC för att jämföra ibland över 25 banker är så klart att föredra då. Speciellt eftersom en bra förmedlare av lån är gratis.

I den här guiden går vi igenom vad en förmedlare av lån är och sedan listar vi dom i en topplista där du kan läsa och lämna omdöme och betyg om samtliga. Läs gärna vad vi tycker också genom att läsa våra recensioner om alla låneförmedlare. Så om du säker en förmedlare av lån där du enkelt kan jämföra lån så ska du läsa igenom hela den här sidan.

Sammanfattning av Låneförmedlare

Låneförmedlare är en sida där vi skriver om vad en förmedlare av lån och hur det fungerar. Självklart försöker vi även visar hur du ska kunna jämföra dessa så enkelt och snabbt som möjligt. Och vi samlar dom bäst i test av förmedlare av lån så du enkelt ska kunna se omdöme, betyg och recensioner. Och vilka som är bäst just nu.

Recensioner av alla låneförmedlare

Vad är en låneförmedlare?

Svar: Låneförmedlare är helt enkelt förmedlare av lån. Du får oftast helt kostnadsfritt skicka in en ansökan och så tar dom in offerter från flera banker och ser vilken som har lägst kostnad för att låna ut pengar till dig. Exempel på stora kända låneförmedlare är Lendo, Advisa och Freedom Finance. Vårt mål är att till slut lista alla låneförmedlare vi kan hitta. Vårt mål är att göra den absolut bäst guiden om låneförmedlare.

Är privatlån och blancolån samma typ av lån?

Svar: Ja både är ett lån utan säkerhet och med det menas att man inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Det är bara två olika namn på samma typ av lån alltså. Många använder en förmedlare av lån för att jämföra privatlån och blancolån eftersom man då bara får en UC på sig och dessutom bara behöver skicka in en ansökan.

Kostar det att använda en låneförmedlare?

Svar: Oftast inte och gör det det så bör du använd en annan. För det finns gratis förmedlare av lån som helt enkelt hjälper dig hitta den billigaste ränta till just dig helt gratis. Sedan får dom betalt av det lånet du väljer men det drabbar inte dig.

Vilka är bäst av Lendo och Freedom Finance?

Svar: Vilka som är bäst svarar aldrig vi på utan det är upp till dig att avgöra med hjälp av det vi lägger fram om dom lika förmedlarna av lån. Vi skriver klart och tydligt i guiden hur vi gör vårt test och hur vi presenterar det i en topplista och sedan är det upp till dig att se vilket alternativ som du tycker är bäst utifrån det du söker efter.

Har Zmarta och Freedom Finance samma ägare?

Svar: Ja det är korrekt. Zmarta och Freedom Finance har samma ägare. Det kan man se om man läser under om på deras hemsidor. Så ser man att det är samma företag som driver sajterna och företagen. Däremot skiljer sig deras tjänster lite åt. Så titta in båda för att se vilken du gillar mest.