Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Låneförmedlare Lendo är bäst i test

Lendo är en låneförmedlare som vi haft med ända sedan starten av Kontantinsats.se år 2010. Då var Lendo bara 3år och det fanns inte så många låneförmedlare. Men fast konkurrensen hårdnat så fortsätter Lendo vara populärast hos våra besökare vecka efter vecka. Och faktum är att dom har varit den enda sedan starten men väldigt få undantag. Dom utklassar alla andra totalt. Och dessutom så är dom väldigt omtyckta av våra besökare vad gäller omdöme och betyg. Lendo äga och drivs av samma ägare som bland annat äger Blocket, Aftonbladet och Hitta.se. Så dom vet onekligen hur man driver framgångsrika produkter på nätet.

Låneförmedlare Lendo är bäst i test

Låneförmedlare Lendo är bäst i test – Läs varför här!

Stora sidan om låneförmedlare Lendo

Om du planerar att använda dig av Lendo ska du titta in våran sida Lendo innan det. För det är nämligen där vi samlar allt om dom. Och det tillsammans med våra besökare där vi bland annat har omdöme, betyg och recension. Så du kan vara med och diskutera vilka banker dom har och deras för och nackdelar.

Låneförmedlare Lendo är bäst i test är en sida där vi skrivit om hur bra Lendo har presterat på våra topplistor över framförallt privatlån och låneförmedlare men även den totala topplistan. Varför dom har blivit det så hoppas vi så klart att du ska hitta det i guiden Lendo.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.