Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Låneförmedlare – Hela topplistan

Låneförmedlaren – Hela topplistan är guiden där vi visar alla låneförmedlare som vi listar här på Kontantinsats.se och där listan nollställs varje måndag klockan 00:01. Då visas listan istället efter omdöme och betyg från våra besökare. När sedan 10 lån har tagits så börjar listan sorteras efter vilka låneförmedlare som är populärast hos våra besökare. På så sätt skapar vi ett test som vi tror kan få fram den bästa låneförmedlaren av alla och det gör vi alltså tillsammans.

Låneförmedlare – Veckans ENKLA topplista

Det du ser här är alltså alla förmedlare som vi listar här på Kontantinsats. Och ordningen är alltså baserad på omdöme, betyg och hur många lån och ansökningar som våra besökare har skickat in efter ha besökt någon av sidorna vi skrivit om just låneförmedlare.


Säg vad just du tycker om Låneförmedlare – Hela topplistan

Var med och ge ett betyg på Låneförmedlare – Hela topplistan efter vad just du tycker. Vårt mål är att du ska få en så bra överblick som möjligt på vilka förmedlare vi listar här på Kontantinsats bland annat. Tycker du vi gör det bra eller dåligt? Säg vad du tycker här nedan.

[ratings]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.