TOPPLISTAN VECKA 19 2019
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Ränta fr:
1.Advisa liten2,95%
Jämför lån gratis!
Mer info »
2.Lendo liten3,01%
Jämför lån gratis!
Mer info »
3.Consector liten2,90%
Jämför lån gratis!
Mer info »

Låneföretag som använder Creditsafe

Låneföretag som använder Creditsafe är sådana företag som antingen själva lånar ut pengar eller som jämför lån som använder Creditsafe och inte UC eller någon annan kreditupplysning. Om du är ute efter just ett sådant lån så kan du titta in våran lista och se om det är något lån som passar just dig. Det vi gör är att sortera fram lån som passar in på rubriken så du enklare ska kunna hitta rätt helt enkelt. Så om du vill ansöka om ett lån och inte hittar det i listan kan du ta dig vidare i våra kategorier för att hitta vidare till något som kanske passar dig bättre.

Dom 3 populäraste lånen med Creditsafe

  1. Flexlimit » Creditsafe
  2. Credigo » Creditsafe
  3. Daypay » Creditsafe

Detta är ett utkast från guiden Alla lån med Creditsafe. Det du ser här nedan är dom 3 populäraste lånen från den guiden. För att se hela listan kan du bara klicka dig in i den guiden och se alla lån som använder just deras kreditupplysning.


  • Ta dig fram i guiden Låneföretag som använder Creditsafe
  • Vad är Creditsafe då?
  • Varför Creditsafe och inte UC?

Ta dig fram i guiden Låneföretag som använder Creditsafe

Med Låneföretag som använder Creditsafe vill vi skapa en lista där du tydligt ska se vilka som använder vilka kreditupplysningar. Eftersom det är många som vill låna utan UC. Därför kom denna sida till. Och så fort vi får reda på att någon annan i vår lista över alla lån använder just detta så kommer den även upp här. Tipsa gärna oss genom att lämna en kommentar eller maila oss.


Vad är Creditsafe då?

För dig som inte vet vad Creditsafe är så är det ett företag som tar kreditupplysning när du ska låna pengar av ett annat företag som använder sig av just deras tjänst. Det dom gör då är att ta reda på hur din ekonomi ser ut kan man säga. Dom tittar inkomst och sådant som finns registrerat på dig.

Varför Creditsafe och inte UC?

Många av våra besökare söker sig till lån utan UC för att dom inte vill att dom samlar info om att dom sökt efter snabblån. Detta eftersom det kan om du har otur drabba dig längre fram om du till exempel ska söka om ett bolån. Då kan du till och med bli nekad lån om det vill sig riktigt illa. Eller i alla fall få högre ränta.