TOPPLISTAN VECKA 12 2019:
1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
MER INFO »

KLICKA HÄR för HELA topplistan!

Låna till vad du vill med privatlån

Låna till vad du vill med privatlån? Ja det kan du faktiskt göra med dem flesta privatlånen. Du hittar dessutom en topplista på privatlån här ovan. Den sorteras efter vilka lån besökare innan dig valt för att låna till vad dom vill. Så vill du låna pengar utan att dom frågar vad du ska låna till så är privatlån ett bra lån alltså. Du kan enkelt ansöka online på nätet och sedan få pengarna insatta på ditt konto. Och det underlättar väldigt mycket om du har BankID.

Jämför med en låneförmedlare

Med en låneförmedlare av privatlån kan du på enklast sätt jämföra räntor så du kan hitta det billigaste lånet för just dig. Du kan med en låneförmedlare jämföra så mycket som 25 banker och det med endast en ansökan. Och en UC. Och det är dessa tre fördelar som gör att många väljer att använda en låneförmedlare. Spara tid med en ansökan, få bara en UC och hitta snabbt den bästa räntan.

Allt om privatlån

För att du så enkelt som möjligt ska kunna hitta allt om privatlån har vi gjort en guide som heter just Privatlån. Det är där vi samlar allt om just lån utan säkerhet på ett och samma ställe så du ska kunna se hur man kan jämföra ett sådant typ av lån bland annat.

Glöm ej att blancolån är samma sak

Blancolån är samma ska som privatlån. Alltså det är bara två olika namn på exakt samma lån. Ett lån där du inte lämnar något i säkerhet. Kan även kallas samlingslån, billån utan kontantinsats och konsumtionslån i bland. Men det är ingen skillnad på själva lånet. Så det är bra att veta när man ska jämföra.


Sammanfattning av Låna till vad du vill med privatlån

Låna till vad du vill med privatlån är ofta en rubrik som banker använder när dom marknadsför sina lån utan säkerhet och i den här guiden så skriver vi om just sådana lån och vad dom menar med det. Så om du vill veta det och kanske till och med söker ett sådant lån så kan du läsa igenom denna sida.


Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.