1. Advisa kontantinsats
 • Jämför över 30 banker och långivare!
 • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
 • Se hur mycket du/ni får låna idag!
Till erbjudande »
2. Lendo kontantinsats
 • Jämför över 25 banker och långivare!
 • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
 • Samma ägare som Blocket.se!
Till erbjudande »

Se den totala topplistan genom att klicka här.

Låna till renovering

Låna till renovering? Vad finns det för alternativ? Hur kan jag jämföra lån till renovering så att jag får bäst ränta och bäst villkor? Låna till renovering kan du till exempel göra med ett privatlån. Samtliga lån ovan är privatlån och där kan du välja mellan att låna 5000kr upp till 500.000kr. Vilket borde täcka in dom flesta renoveringarna.

Låna till renovering – Topp 3 ovan

Topplistan ovan sorteras efter vart flest besökare valt att låna till renovering just den här veckan. Vi har väldigt många guider om just renovering och i det här inlägget försöker vi löpande sammanfatta alla dem mest populära guiderna. Sedan kan du genom att klicka på någon av dessa klicka dig vidare till fortsättningsguider. Men alla går att nå från den här guiden. Antingen med ett eller flera klick.

Låna till renovering

Innehållet i Låna till renovering

 • Låna till renovering med ett privatlån?
 • Läs på om låneförmedlare
 • Så jämför du privatlån
 • Så funkar guiden
 • Ställ frågor
 • Kan man låna på huset till renovering?

Låna till renovering med ett privatlån?

Men sen finns det ibland även möjlighet att låna på sin bostad och renovera för. Dock grävs det att värdet på bostaden först och främst är så pass högt att belåningsgraden ej överstiger 85 procent. Det vill säga, du får ej låna mer än 85 procent av bostadens värde. Sen gäller det självklart även att du får själv lånet också.

Läs på om låneförmedlare

Låneförmedlare är en guide vi tycker du bör läsa innan du väljer att låna pengar till renovering. Många som lånar till renovering med ett privatlån använder en låneförmedlare för att hitta det billigaste lånet. Du kan jämföra över 20 banker med bara en ansökan och en UC.

Så jämför du privatlån

Privatlån passat utmärkt för att använda till renovering. Om du inte vill låna pengar med bostaden som säkerhet för lånet utan vill ta ett privatlån så rekommenderar vi dig att titta in sidan privatlån. Du kan låna pengar till renovering med privatlån eller belåna huset. I den här guiden kan du jämföra privatlån till renovering med omdöme, betyg och recensioner. I den här guiden får vi igenom hur man kan låna pengar till renovering av sitt bostad. Vi visar även vart flest av våra besökare valt att låna till sin renovering just den här veckan. På det har vi även omdöme och betyg från våra besökare. Sedan har vi även recensioner om alla lån som våran redaktion skrivit efter ha följt lånemarknaden varje dag sedan år 2010 när Kontantinsats.se kom i en första version.

Så funkar guiden

Här sammanfattar vi andra guider som är relaterade till denna guide och som vi tycker du bör läsa. Vi skriver både om lån till renovering med bostaden som säkerhet för lånet och privatlån till renovering. Vill du ge omdöme på är kommentarsfältet öppet för dig. Lämnar du betyg också kan får du hemskt gärna ge en motivation också. Här kan du säga vad du tycker om guide genom att lämna antingen omdöme eller betyg eller båda två. Några av våra flitigaste besökare här på Kontantinsats.se har önskat ha det exakt så.

Ställ frågor

Här nedan kan du ställa frågor och diskutera med andra besökare. Vi på redaktionen finns här dygnet runt för att så snabbt som möjligt kunna svara på frågor och vara med och diskutera lån och ekonomi med våra besökare. Vi ger dock inga ekonomiska råd. Har du inte hittat det du söker i guiden så hoppas vi att du kan göra det här nedanför där vi tipsar om andra guider i ämnet som vi skrivit och som vi tycker du borde läsa om du funderar på att låna pengar till din renovering närmaste tiden. Listan är baserad på dina intressen.


Kan man låna på huset till renovering?

Svar: Ja det är möjligt men det är inte säkert att det är det bästa för just dig. Så se till vilket som är bäst för just dig. Är det privatlån till renovering eller har du möjlighet att belåna på huset?


Sammanfattning av Låna till renovering

Här tipsar vi om andra guider vi skrivit om just att låna till renovering eller sidor som är relaterade till just det. Så du ska kunna klicka dig vidare till det som just du vill läsa om.