Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Låna till nytt kök

Låna till nytt kök? Vad bör man tänka på? Vad har man för alternativ? I och med dom nya amorteringskraven som trädde i kraft 1 juni 2016 så har det blivit betydligt dyrare för många att låna till nytt kök med bostaden som säkerhet. Det gör att man kan tjäna på att titta på om ett privatlån (även kallat blancolån) kan vara ett billigare och bättre alternativ för just dig. Detta eftersom ett nytt bolån kan utlösa höra amorteringskrav. Med dom nya amorteringskraven så måste du amortera 2% av hela beloppet över 70% i belåning och 1% över 50% i belåning. Så allt beror på hur hög belåning du har på din bostad. Allt över 50% måste alltså amorteras. Vilket du även måste göra med ett privatlån men amorteringen kan bli lägre ändå trots samma belopp. Så du bör räkna på det innan du bestämmer dig vilket som är bäst för just dig.

Låna till nytt kök


Ska man ta ett privatlån eller låna på bostaden för att renovering köket?

Svar: Det är väldigt svårt att svara på rent generellt då det är höst individuellt. Speciellt med nya amorteringskraven som gör att du över 50% och 70% i belåning måste amortera på nya bolån. Det har gjort att fler nog kommer välja privatlån till att låna till nytt kök med.

Kan man låna till nytt kök hos Lendo?

Svar: Lendo är en låneförmedlare som jämför privatlån (även kallat blancolån och lån utan säkerhet) och det går utmärkt att låna till nytt kök med ett privatlån. Dom två vanligaste lånen till att låna till nytt kök är just privatlån och sedan att belåna sin bostad för att renovera. Men det sistnämnda verkar ha sjunkit efter att amorteringskravet införts. Många verkar tycka det är krångligare att belåna bostaden än att ta ett privatlån (vilket det också är) så även det kan spela in.


Låna till kök på huset

Förut var det väldigt enkelt och billigt ett låna till kök på huset men me nya amorteringskraven så bör du räkna på vad som passar just dig bäst. Är det privatlån till nytt kök eller ett nytt bolån till nytt kök?


Läs mer att Låna till nytt kök

Det här är en enkel meny över andra guider om Låna till nytt kök som vi har skrivit. Se om du hittar något mer du vill läsa här.


Sammanfattning av guiden Låna till nytt kök

Låna till nytt kök på 5sek: I den här guiden försöker vi tillsammans med våra besökare ta reda på vilket lån som är bäst för att låna till nytt kök. Läs vidare för att se på vilket sätt vi försöker göra det. Här får du väldigt gärna säga vad du tycker genom att ge betyg och omdöme på guiden. Här nedanför i kommentarsfältet får du väldigt gärna ställa frågor och diskutera med oss i redaktionen och andra besökare.


Här är du nu: Kontantinsats » Låna till nytt kök

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.