TOPPLISTAN VECKA 8 2019:
1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
MER INFO »

KLICKA HÄR för HELA topplistan!

Låna till lägenhet utan kontantinsats

Låna till lägenhet utan kontantinsats? Går det i Sverige? Nej det är inte möjligt i Sverige. I Sverige MÅSTE man ha MINST 15 procent som kontantinsats. Det går dock att låna till dessa 15% med ett privatlån. Oftast beroende på hur din ekonomi ser ut helt enkelt. Och vilken bank du väljer.

Det går nämligen att låna dessa 15 procent med ett privatlån där man ska amortera av detta inom ett visst antal år. Sådana lån ser du en topplista över här ovan. Den sorteras efter vart besökare innan dig valt att låna till kontantinsats just den här veckan. Sedan kan du belåna bostaden med resterna 85 procent.

Så här kan finansiering av en bostad se ut:

Köp: 2.000.000kr

Kontantinsats: 15% = 300.000kr. Antingen med pengar du redan spara ihop eller med ett privatlån där du inte lämnar något i säkerhet för lånet.

Bolån: 85 procent med bostaden som säkerhet för lånet.

Det är bara valet av bank och din ekonomi som kan stoppa dig

Det som kan hindra dig från att finansiera din insats är bara ditt val av bank och din egen ekonomi. Det är alltså fullt möjligt att finansiera insatsen med ett privatlån. Det vet tyvärr allt för få om.


Sammanfattning av Låna till lägenhet utan kontantinsats

Låna till lägenhet utan kontantinsats går inte men det går att låna till insatsen. Men inte med ett bolån. Och det är exakt det vi skriver om på den här sidan. Vi försöker visar hur det faktiskt går att finansera ett bostadsköp trots att man inte har hela insatsen själv.


Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.