Här ser du veckans topp 5 av lån vecka 17. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
4.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
5.Leasy topplista9,84%10000-50000krLåna pengar nu

Låna till kontantinsats – Så kan du låna mer än 85 procent

Låna till kontantinsats 2018? Vilket är det vanligaste lånet att använda sig av för att låna till kontantinsatsen i år 2018? I våra guide Låna till kontantinsats på startsidan så har vi som mål att bygga Sveriges bästa guide för alla som vill låna till kontantinsatsen. Sedan har vi gjort med nischade guider som hamnar om just att låna till kontantinsatsen med ett privatlån men tagit ut dom och även gjort en egen guider för dom frågorna. Som den här guiden till exempel. Här visar vi vilka lån som har varit populärast hela året. Våra vanligaste topplistor visar vilka lån som varit populärast den aktuella veckan annars. Som du kanske vet så måste du ha minst 15% i kontantinsats oavsett vart du väljer att ta ditt bolån. I Sverige har vi nämligen ett bolånetak på 85% vilket gör att du inte får belåna bostaden mer än 85%. Vilket lämnar 15% över som du inte får låna till med bostaden som säkerhet. Du måste istället ta ett lån utan säkerhet där du alltså inte lämnar något i säkerhet för lånet.

Jämför lån till insatsen själv

Det viktigaste med Kontantinsats.se är att vi tillsammans ska kunna hitta den bästa räntan för att låna till insatsen. Och det tror vi att vi gör bäst tillsammans.

Låna till kontantinsats


Diskutera Låna till kontantinsats – Så kan du låna mer än 85 procent

Kommentarsfältet här nedanför öppet för dig som vill diskutera Låna till kontantinsats 2018 med andra. Vi skapade Kontantinsats.se just för att erbjuda en plattform att diskutera lån på. Då vi saknade det själva.

Är lån till insatsen ett privatlån?

Svar: Du kan inte låna till insatsen med ett bolån med bostaden som säkerhet oavsett bank men däremot kan du ta ett privatlån till insatsen. Det enda som kan hindra dig från det är val av bank och din egen ekonomi just nu.


Bolån utan kontantinsats

Bolån utan kontantinsats finns alltså inte att ta så du kan sluta leta efter det och istället försöka komma på ett sätt att finansiera din kontantinsats. Finansiering av en bostad kan se ut så här: Marknadsvärde: 1000000kr
Bolån: 850000kr Kontantinsats: 150000kr.

Låna till kontantinsats bostadsrätt / lägenhet

När du ska köpa bostadsrätt, villa eller annan typ av bostad så är det möjligt att ta ett vanligt bolån upp till 85 procent av marknadsvärdet. Det vill säga det priset du ska betala för din bostad. Dom resterade 15 procenten ska bestå av en så kallad kontantinsats. Dom 15 procenten får ej finansieras med bostaden som säkerhet och måste således antingen betalas med pengar man redan har, eller med ett annat typ av lån. Ofta ett lån utan säkerhet.

Lån utan säkerhet till kontantinsats

Det vill säga ett lån man kan ta utan att lämna något i säkerhet till långivaren. Räntan på ett sånt typ av lån där ingen säkerhet finns för långivaren blir en aningen högre men sen dom nya bestämmelserna om att 15 procent måste stå av en kontantinsats så har många långivare anpassat sina lån och gjort speciell lån för just kontantinsats där räntan är någon lägre än om man till exempel skulle låna till en bil eller liknande. Dock har ett sån lån ofta ett tak på 350000kr.

Billån utan kontantinsats

Billån utan kontantinsats är helt enkelt ett privatlån som man använder för att låna till bil. Privatlån kallas även för blancolån hos vissa banker. Ett billån där du lämnar bilen som säkerhet är aldrig ett billån utan säkerhet. Där måste du ha minst 20 procent i insats oavsett vart du väljer att låna pengar.


Läs mer om att låna till kontantinsats

Vi har skrivit allra flest guider just om att låna till kontantinsatsen och här radar vi upp några som vi tror du vill läsa extra mycket. Listan är alltså baserad helt på vad vi tror att du vill läsa. Utifrån vad du visat intresse för här på Kontantinsats.se.


Sammanfattning

Guiden Låna till kontantinsatsen 2018 är en enkelt version av startsidans guide Låna till kontantinsats. Här förklarar vi så enkelt som möjligt hur det går till att låna till insatsen. Medan du på startsidan även hittar en sammanfattning av hela sajten Kontantinsats.se. Så om du bara vill se hur du kan låna pengar till insatsen så är det här guiden för dig.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Låna till kontantinsats

Den här menyn visar innehållet i guiden Låna till kontantinsats – Så går det till. Så du inte ska behöva läsa någon som ändå inte svarar på dina frågor och funderingar kring att låna pengar till insatsen helt enkelt. Här kan du klicka på rubrikerna till dom olika kapitlen och på så sätt snabbare hitta rätt förhoppningsvis. Vi vill att du redan här ska se om det är en guide som svarar på dina frågor så du inte behöver lägga ner onödig tid på något som inte gör det. Här nedan följer korta sammanfattningar av relevanta guider som vi skrivit om att låna till kontantinsatsen. Så om du är en av dom som funderar på att låna pengar till din insats så du kan köpa en bostad snabbare så tycker vi att du bör beta av denna lista av guider vi skrivit i ämnet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.