Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Låna till kontantinsats SBAB

Låna till kontantinsats SBAB? Kan man låna till kontantinsatsen hos SBAB? Vi vet inte om SBAB tillåter det men vår gissning utifrån info som finns på deras hemsida om det är att dem tillåter det så länge lånet får plats i er lånekalkyl helt enkelt. Och då är det som vanligt med ett privatlån som dem erbjuder i så fall. Alltså att du tar ett bolån med bostaden som säkerhet upp till 85 procent. Lägenhet eller hus spelar ingen roll då lånetaket gäller båda. Sedan finns det alltså möjlighet att kunna ta ett privatlån och använda det till kontantinsatsen.

Låna till kontantinsats

År 2010 så startade vi Kontantinsats.se med bara en enda guide. Den heter och heter Låna till kontantinsats. Om du funderar på att låna pengar till din insats för att köpa en ny bostad så tycker vi att du ska starta där. Vi har byggt på den guiden ända sedan år 2010 som sagt och har sedan dess byggt en guide tillsammans med våra besökare som vi tycker är väldigt bra och som vi är väldigt stolta över. Det är flera 1000 som har lånat till sin insats via den guide sedan starten.

I guiden Låna till kontantinsats SBAB försöker vi skapa en plattform där vi kan samlas och prata om att låna till insatsen hos banken SBAB. Vi har skrivit mycket om SBAB genom åren och vi råder alla att läsa det om man funderar på att låna pengar av dom. Med guiden Låna till kontantinsats SBAB hoppas vi att du kan läsa allt om hur banken SBAB ställer dig till att låna till insatsen och sedan vad andra besökare tycker om det. Här kan du ge betyg på hur bra du tycker den här guiden är.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.