1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
Till erbjudande »
2. Lendo kontantinsats
  • Jämför över 25 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Samma ägare som Blocket.se!
Till erbjudande »

Se den totala topplistan genom att klicka här.

Låna till kontantinsats på annan bank

Låna till kontantinsats på annan bank? Kan man både låna till bolån på 85 procent och till kontantinsats på 15 procent? Ja det är fullt möjligt och det är många som gör det. Dock går det inte att belåna bostaden mer än just 85 procent. Sedan måste man ta ett privatlån till resterande 15 procent om man vill låna pengar till dessa 15. Ett privatlån är ett lån utan säkerhet.

Det innebär att du inte lämnar något i säkerhet för lånet. För bolånet lämnar du bostaden som säkerhet men sedan har vi ett bolånetak i Sverige 2015 som innebär att du alltså inte får lämna bostaden som säkerhet för mer än så. Men kan man ta en bolån i en bank och ett privatlån i en annan? Det finns inte ett jag och nej svar på det då det är väldigt individuellt. Som alltid när det gäller lån. Men vi kan i alla fall säga att det finns väldigt många som har gjort det och alltså fått det.

Låna till kontantinsats på annan bank

Skanska Norra Djurgårdsstaden

Jämför alltid lån till insatsen

Eftersom lån till insatsen alltid är ett privatlån så kan priserna skilja sig väldigt mycket. Det vill säga räntan och andra kostnader. Och det finns därför väldigt mycket pengar att kunna spara genom att jämföra. Ett populärt sätt att göra det på helt gratis är att använda någon av dom största och populäraste låneförmedlarna.

Du har precis tagit del av guiden Låna till kontantinsats på annan bank och vi skulle bli väldigt glada om du ville ta dig tid att säga vad du tycker om den genom att lämna omdöme och betyg här nedan. Betyg ger du genom att trycka på stjärnorna 1-5 där 1 är lägst och 5 är högst. Omdöme kan du lämna i form av en kommentar här nedan. Motivera gärna ditt betyg där också. Tack på förhand.

Längst ner i guiden Låna till kontantinsats på annan bank hittar du ett kommentarsfält och där kan du vara med och diskutera guider och ställa eventuella frågor i ämnet. Vi finns online dygnet runt året runt och försöker alltid svara på frågor inom 24 timmar. Och våra besökare finns online dygnet runt året runt dom med och brukar vara minst lika snabbt på att kasta sig in i intressanta diskussioner om lån och ekonomi.


Läs mer om att Låna till kontantinsats på annan bank

Har du inte hittat det du söker efter? Här kan du enkelt klicka dig vidare till andra guider vi skrivit i ämnet och som vi hoppas kan svara på dina frågor i så fall.


Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.