Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 42. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu

Låna till kontantinsats Länsförsäkringar

Låna till kontantinsats Länsförsäkringar? Går det att låna till kontantinsats hos Länsförsäkringar? Det vet vi inte än men vi har mailat och frågat och väntar på svar. Vi skulle gladeligen kunna få in Länsförsäkringar i topplistan. Så länge kan ni ta och titta på topplistan här ovan där du kan se vart besökare innan dig valt att låna till kontantinsats. Du kan på bara 5-10min se om det är ett alternativ för dig/er. Kom ihåg att det är större chans om ni är två som söker samtidigt. Så kallad medsökande alltså.

Bäst i test på startsidan

På startsidan här på Kontantinsats.se hittar du vårt stora bäst i test av lån till insatsen vid köp av hus och lägenhet. Så om du planerar att göra det kan du jämföra där. Vi har tyvärr inte Länsförsäkringar med i testet i skrivande stund men du kan titta om någon av låneförmedlarna har dom.

Vi hoppas inte detta kommer ändras

Att man ska kunna ha möjligheten att även låna till insatsen tycker vi är en självklarhet. För om man får lånet så tycker vi att möjligheten ska finnas. Alltså att det är upp till banken att avgöra om ens inkomst och förutsättningar har plats med både bolån + privatlån för sin nya bostad. Men detta kan självklart ändra sig om regeringen får för sig det. Så om du vill ha den här möjligheten kan det vara bra att passa på nu.

Låna till kontantinsats Länsförsäkringar är en sida där vi hoppas kunna dela med oss av våra erfarenheter av att låna pengar till insatsen av Länsförsäkringar. Det vill säga med ett privatlån via Länsförsäkringar eller annan långivare men där man har ett bolån med bostaden som säkerhet hos Länsförsäkringar. 85% belåning via Länsförsäkringar och sedan ett privatlån till 15%. Vad är dina erfarenheter?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.