Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Låna till kontantinsats hus

Låna till kontantinsats hus? Kan man låna pengar till kontantinsatsen vid köp av hus? Ja det går att låna till insatsen också men inte med ett bolån där du lämnar huset som säkerhet för lånet. I Sverige har vi ett bolånetak som gör att du inte hittar någon bank som lånar ut mer än max 85 procent av husets värde. Sedan måste du ha en insats på minst 15 procent. Antingen med egna pengar eller med ett privatlån där du lånar pengar utan att lämna något i säkerhet för lånet. Ett sånt lån kallas privatlån, Blancolån eller bara lån utan säkerhet. Men är alltså samma typ av lån. Där kan du låna 15% till insatsen. Eller delar av den. Det som kan stoppa dig från att göra det är bara din ekonomisk situation och val av bank.


Detta är Låna till kontantinsats hus

I Låna till kontantinsats hus har vi upp allt vad gäller lån till insatsen när du ska köpa hus. Så om du är i husköpartagen så ska du titta in detta och läsa på riktigt ordentligt innan du ska låna pengar med ett bolån eller ett privatlån till din bostad.


Prata om Låna till kontantinsats hus med andra

Du kan vara med och diskutera Låna till kontantinsats hus i kommentarsfältet. Vi har alltid kommentarsfältet öppet för att vi tillsammans ska kunna skapa en plattform där vi kan diskutera lån.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.