Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Låna till kontantinsats hos ICA Banken

Låna till kontantinsats hos ICA Banken? Om just du kan låna till kontantinsatsen kan vi så klart inte svara på. Det får du bara reda på genom att skicka in en ansökan. Men ICA Banken erbjuder privatlån upp till 350000kr utan att du behöver lämna något i säkerhet för lånet. Med deras privatlån får du köp vad du vill. Till exempel en kontantinsats för en bostad. Du kommer inte ifrån att du måste ha minst 15 procent i insats i Sverige så du får helt enkelt väljer mellan att låna till den eller spara ihop till den. I Stockholms innerstad får man betala i snitt 3 miljoner för en etta och det innebär alltså i snitt 450000kr i insats. Antingen med ett privatlån eller genom att spara ihop pengarna. Hos ICA Banken kan du ansöka om både privatlån och bolån för att se om du har möjlighet att låna både bolånet och insatsen hos ICA Banken.


Bolån utan kontantinsats hos ICA Banken

ICA Banken marknadsför sitt billån som ett alternativ för dig som är ute efter ett billån men inte vill betala någon kontantinsats. Med ett billån med bilen som säkerhet för lånet så måste du ha minst 20 procent i insats i Sverige. Men om du istället tar ett privatlån till din nya bil så kan du låna 100% av vad bilen kostar och du behöver inte bry dig om att bara köpa bilen via en bilfirma vilket du annars kan behöva göra.


Lista på mer om Låna till kontantinsats hos ICA Banken

Vi startade Kontantinsats år 2010 och har sedan dess skrivit om att låna till kontantinsatsen varje vecka. Det har gjort att vi har väldigt många guider som är populära hos våra besökare och här har vi samlas dom vi tror att just du vill läsa mer om.


Sammanfattning av Låna till kontantinsats hos ICA Banken

Låna till kontantinsats hos ICA Banken är för dig som söker ett lån till insatsen och undra om ICA Banken kan vara ett alternativ. För hos ICA Banken kan du både ta ett bolån och ett privatlån till insatsen. Du kan enkelt klicka på dom i topplistan och skicka in en ansökan så du kan se om det är ett alternativ för just dig.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.