Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Låna till kontantinsats hos en annan bank

Låna till kontantinsats hos en annan bank? Låna till kontantinsats på annan bank vet vi att många fått göra. Inklusive jag som skriver den här guiden. Det jag gjorde var att jag tog bolån hos Handelsbanken upp till 85% och sedan tog jag 10% med ett privatlån i annan bank med hjälp från låneförmedlaren Lendo. Sedan hade jag spara ihop 5% själv. Men jag vet att det finns flera exempel på folk som lånat 100% men bolån + privatlån.


Ger Låna till kontantinsats hos en annan bank bra svar?

Tycker du att Låna till kontantinsats hos en annan bank ger bra svar på dina frågor? Alltså är rubriken tillräckligt bra för vad innehållet är? Lovar rubriken för mycket? Ge ditt betyg här!

[ratings]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.