TOPPLISTAN VECKA 8 2019:
1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
MER INFO »

KLICKA HÄR för HELA topplistan!

Låna till julklappar

Låna till julklappar? Går det? Ibland kan man behöva låna till julklappar och då finns det möjlighet att ta ett så kallar privatlån. Det är ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för lånet. Som du till exempel för vid ett bolån där du lämnar bostaden som säkerhet för lånet. Men med ett privatlån lämnar du inte något i säkerhet för lånet alltså.

Se vart våra besökare lånat till julklappar i år

Det gör tyvärr att lånet blir lite dyrare men du får därför även köpa vad du vill för pengarna utan att dom frågar vad du ska va dem till. Så du kan låna pengar till julklappar, låna till bil, låna till renovering, ja vad du vill helt enkelt.

Låna till julklappar

Sammanfattning av Låna till julklappar

Låna till julklappar är en sida där vi hoppas skapa en plattform för oss som behöver låna till julklappar och skjuta kostnaden framför oss. Och vi vill bland annat tips om att jämföra privatlån som du kan köpa julklappar för istället för att ta dom på avbetalning direkt av butiken. Det går att spara mycket pengar på det. Dock långt i från alltid så jämför alltid. Du kan skriva ditt betyg i form av ett omdöme med ord. Så skriv gärna vad du tycker om här nedanför.