Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Låna till hela huset

Låna till hela huset? Går det att låna till hela huset? Svaret är att det i vissa fall faktiskt går att låna till hela huset. Men inte bara med ett vanligt bolån. Vid ett vanligt bolån tar banken huset som säkerhet för lånet och det gör att dem tar en mindre risk att låna ut pengar till dig och därför kan ta mindre betalt av dig. Mindre risk – mindre betalt. Men i Sverige kan du bara belåna upp till 85 procent av husets värde. Det gör att du måste ha 15 procent själv ELLER med ett lån där banken inte tar något i säkerhet för lånet. Det gör att det blir dyrare än om du hade lånat samma summa med huset som säkerhet. Men för vissa är det enda sättet att kunna finansiera ett husköp. I listan här ovan kan du se en topplista över vart besökare innan dig lånat till hela eller delar av sin kontantinsats. Några av långivarna har dessutom bolån att erbjuda också. ICA banken till exempel.

Låna till hela huset


Ställ frågor och diskutera Låna till hela huset

Vi försöker bygga en levande sajt genom att alltid erbjuda möjligheten att diskutera och ställa frågor om alla guider vi skriver. Så även för guiden Låna till hela huset som du precis läst. Du kan ställa frågor och diskutera med oss på redaktionen och med andra besökare här nedanför i kommentarsfältet.

Kan man låna till hela huset?

Svar: Ja men inte med huse som säkerhet. Du kan alltså inte låna 100% utan insats. Du kommer inte från att ha minst 15 procent i insats oavsett val av bank. Och sedan går det att låna till insatsen med ett blancolån men det betyder inte att just du kan göra det med din ekonomi och val av bank. Men det är möjligt.


Läs mer om Låna till hela huset

Här skapar vi löpande en meny över guider som handlar om Låna till hela huset eller som är så pass relaterande att vi tror du vill läsa dom.


Sammanfattning av Låna till hela huset

Låna till hela huset går tro det eller ej att göra men inte med bostaden som säkerhet. Och det är alltså det som den här sidan handlar om. Så att om du är intresserad av att låna pengar till 100% av en bostad bör du titta igenom den här sidan.


Här hittar du allt som den här guiden innehåller för att du så lätt som möjligt ska kunna hitta det du söker. Vi vill gärna veta vad du tycker om guiden Låna till hela huset så vi vet vad vi kan bli bättre på och sen sticker vi inte under stolen med att vi blir glada av bra betyg och omdömen och att det ger oss kraft att fortsätta ge våra besökare gratis information om lån och ekonomi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.