Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Låna till hela bostaden

Låna till hela bostaden? Går det? Ja det gå att låna pengar till hela bostaden men det går inte att lämna bostaden som säkerhet för hela lånet. I Sverige har vi bolånetak som gör att du inte får belåna bostaden med mer än 85% av bostaden värde. Så köper du en bostad för 2 miljoner så får du alltså bara belåna bostaden upp till max 1.700.000kr. Sedan måste du ha en kontantinsats på minst 15%. Alltså minste 300.000kr i exemplet om bostaden kostade 2 miljoner. Men det går även att låna pengar till dessa 300.000kr men då med ett så kallat lån utan säkerhet. Ofta kallat privatlån eller blancolån. Det är alltså ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Du kan alltså låna pengar till hela bostaden men inte lämna bostaden som säkerhet för hela lånet.

Låna även till insatsen så här

Våran största guide är Låna till kontantinsats. Där kan du läsa allt om hur du kan låna mer än 85% som annars är gränsen för hur mycket du får låna till en bostad. Så vill du låna mer än 85% så kan du titta in där.


Sammanfattning av Låna till hela bostaden

Låna till hela bostaden handlar den här sidan om. För det går och du kan ta reda på om du kan göra det. För det är din ekonomi och val av bank som bestämmer det. Du kan bara belåna bostaden upp till 85% oavsett val av bank men sedan kan du ta ett privatlån till insatsen. Det du kan göra här är alltså att lämna ditt betyg på hur bra eller dålig du tycker.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.