Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 43. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu

Låna till hela bilen

Låna till hela bilen? Går det? Ja det går men då är det privatlån till bilen som gäller. Alltså inte ett billån med bilen som säkerhet. Om du tar ett privatlån behöver du ingen insats utan kan låna 100%. Kostar bilen 100.000kr så kan du alltså låna 100.000kr. Så vad krävs det oftast för att få ett sådant lån? Jo först och främst är det vanligt att man måste vara 18år innan man gör det. Och att du har en inkomst. Det går att låna trots betalningsanmärkningar men det blir helt klart svårare. Om du ska låna till bil så är det bra om du jämför räntan först och det är alltså avgiften du betalar för att få låna pengar. Om du ska betala 5% i ränta så är det alltså 5% på beloppet varje år. När lånet är 100.000kr så är det alltså 5000kr. Första året det vill säga. Läs på under Ränta om du inte vet hur det fungerar när du läser det här.

Låna till hela bilen

Vad är billån med bilen som säkerhet?

Vid ett billån med bilen som säkerhet så måste du däremot ha minst 20 procent i insats. Vilket du alltså inte behöver om du tar ett privatlån till bilen. Där du inte lämnar bilen som säkerhet. För det är det som gör skillnaden. Sedan har du fler krav att uppfylla om du lämna bilen som säkerhet i jämförelse med om du inte gör det. Är det här är nyhet för dig så kan du läsa på under Billån utan kontantinsats och Billån.

Samla lån innan du lånar pengar till bil

Ett bra sätt att få ner sina kostnader för sina lån är att samla dom till färre lån. Alltså att man tar ett lån med lägre ränta och bättre villkor och sedan betalar av dom dyra lånen med det. Då har man ett lån istället för många smålån. Tycker du det här låter intressant för dig kan du klicka på Samla lån i menyn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.