Veckans topplista över lån - v.4 2018

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.4 2018. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades onsdag 2018-01-24 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Låna till bostad utan kontantinsats

Låna till bostad utan kontantinsats? Är det möjligt? Svar: Ja det är möjligt och det är framför allt det vi har som mål med det här sajten att informera om. Vi försöker reda ut skillnaderna på att låna till hela bostaden och belåna hela bostaden. För i Sverige får du inte belåna hela bostaden oavsett vilken bank du väljer. I Sverige har vi ett bolånetak som gör att du max får låna 85 procent av bostadens värde med bostaden som säkerhet för lånet. Det vill säga det du köper din bostad för eller får den värderad till. Så köper du en villa för 2 miljoner så får du alltså låna max 1,7milj med bostaden som säkerhet för det lånet. Sedan får du även låna kontantinsatsen som ligger på 15 procent och alltså 300.000kr vid köpa av en bostad för 2milj men inte med bostaden som säkerhet för det lånet. Du får däremot ta ett privatlån till dessa 300.000kr och sedan ett bolån till 85%, dvs 1,7milj i detta exempel. Men du får alltid belåna 100% men du får låna till 100%. Sedan måste du självklart klara det med din inkomst och så vidare men det är absolut möjligt att låna till 100% och inte själv behöva lägga in någon kontantinsats med egna pengar. Sedan är såklart rådet att lägga in så stor del av kontantinsatsen själv men det är möjligt att låna pengar till hela. Här ovan har vi sammanställt en topplista över privatlån som våra besökare valt till sin insats just precis den här veckan. Och vårt råd är att du skickar in en ansökan till fler för att sedan se vart du får bäst ränta. Så tar du till exempel topp 5 i listan och skickar in en ansökan där så får du en bra överblick själv vart du kan låna pengar till bästa ränta och bäst villkor för just dig. Vårt mål med den här sajten är att ge besökarna en egen överblick över sina alternativ och inte lägga det i händerna på någon annan. Du kan lätt ta reda på allt online på nätet idag och skicka in en ansökan tar bara några minuter och sedan har du svar på om du har möjlighet att låna pengar och hur mycket. Då en vanlig fråga till oss är – Hur mycket får jag låna – och det är en omöjlig svara att svara på mer än att skicka in en ansökan och titta efter själv. Lycka till med köp av din nya bostad!

Låna till bostad utan kontantinsats


Innehåll i guiden Låna till bostad utan kontantinsats

Det här är en snabbmeny där målet är att du inte ska behöva läsa någon du inte är intresserad av och som inte svarar på dina frågor och funderingar. Vi vill att du alltså ska kunna hitta det du söker så snabbt som möjligt. Här kan du enkelt klicka dig fram till varje rubrik till alla kapitel i guiden Låna till bostad utan kontantinsats.


Sammanfattning av Låna till bostad utan kontantinsats

Om du ska köpa en bostad i Sverige med en svenska bank så kan du inte komma ifrån kontantinsatsen på minst 15 procent. Däremot kan du låna pengar till kontantinsatsen också men då är det med ett privatlån. Alltså ett lån där du inte lämnar bostaden som säkerhet för lånet.


Läs mer om Låna till bostad utan kontantinsats

Det här är en lista över andra guider vi skrivit i ämnet och som vi tror du kan vara intresserad av om du varit intresserad av guiden ovan. Det baserar vi helt enkelt på vad du och andra besökare sökt efter och vart ute efter. Så fort vi skriver en ny guide vi tycker skulle passa här så kommer den dyka upp i listan.

Läs mer om att låna till kontantinsats


Diskutera och ställ frågor om Låna till bostad utan kontantinsats

Vi försöker bygga en sajt tillsammans med våra besökare och har därför alla guider öppna för frågor och diskussion. Så även med Låna till bostad utan kontantinsats. Du kan ställa dina frågor här nedanför i kommentarsfältet och diskutera med oss på redaktionen och andra besökare.


Omdöme och betyg på guiden Låna till bostad utan kontantinsats

Här kan du ge omdöme och betyg på vår guide Låna till bostad utan kontantinsats. Vi uppdaterar alla våra guider löpande och nollställer betyg och omdöme vid större förändringar.

[ratings]


Här är du nu: Kontantinsats » Låna till bostad utan kontantinsats

Det här inlägget postades i Kontantinsats. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Låna till bostad utan kontantinsats

  1. Alex skriver:

    Hej! Jag vill värdera om min bostad och på så sätt kunna belåna min bostad mer, hur gör jag det?

    • Kontantinsats skriver:

      Du kontaktar en mäklare som kan värdera din bostad. Kom dock ihåg att din bank måste godkänna värderingen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.