TOPPLISTAN VECKA 15 2019
KLICKA HÄR för HELA topplistan!
#Ränta fr:
1.Advisa liten2,95%
Jämför lån gratis!
Mer info »
2.Lendo liten3,01%
Jämför lån gratis!
Mer info »
3.Consector liten2,90%
Jämför lån gratis!
Mer info »

Låna till bil – Jämför här!

Låna till bil? Hur kan jag jämföra billån lättast? Och vad behöver jag veta om billån innan jag lånar pengar till bil? Här ovan har vi samlat alla privatlån du kan använda för att låna till bil. Topplistan sorteras sedan efter hur populära dem är hos besökare innan dig. På så sätt hoppas vi få fram bästa billånet helt enkelt. Eller rättare sakt. Här ovan försöker vi få fram bästa billån utan kontantinsats och sedan har vi listat ”vanliga” billån under billån. Men vad är då skillnaden?

Våran bäst i test av lån till bil

Här ovan kan du se veckans ENKLA topplista över lån till bil som är populäraste hos våra besökare av alla guider om billån. Vill du istället läsa omdöme, betyg, recensioner med mera så kan du scrolla ner till Låna till bil – Veckans STORA topplista.

Låna till bil

Innehåll

  • Billån utan kontantinsats eller ”vanligt” billån
  • Billån utan kontantinsats i en lättöverskådlig lista
  • Bästa billån detta år
  • Olika sätt att finansiera en bil på
  • Så skapar vi topplistan över billån
  • Finns det billån med bilen som säkerhet utan insats?
  • Hur vet man vilket lån som är bäst för just mig?

Billån utan kontantinsats eller ”vanligt” billån

Billlån utan kontantinsats är privatlån. Många banker marknadsför sina privatlån som just det också. Även om just privatlån går att använda lite till vad som helst. Det är själva vitsen med just privatlån. Du lämnar inget i säkerhet för lånet (vid bolån lämnar du bostaden som säkerhet) och kan därför köpa vad du vill. Bankerna frågar till och med sällan vad du ska använda pengarna till. När du köper en bil med ett privatlån slipper du dessutom uppfylla kraven man har när man tar ett ”vanligt” billån. För vid ett ”vanligt” billån får man ofta inte köpa en bil äldre än en viss årsmodell (ofta max 10år) och man måste inte sällan köpa den av en bilfirma. Och dessutom måste man alltså ha kontantinsats på minst 20 procent enligt lag vid ett ”vanligt” billån.

Billån utan kontantinsats i en lättöverskådlig lista

Det finns många som efterfrågar ett billån utan att man måste lämna någon kontantinsats överhuvudtaget så därför har vi gjort guiden Billån utan kontantinsats där du får en fördjupning i privatlån till bil.

Bästa billån detta år

Bästa billån är en sida där vi tillsammans ska utse det bästa billånet just den här veckan. Besökt Bästa billån för att läsa mer om vad vi menar med det. Varje vecka utser vi veckans billån helt enkelt. Och det tillsammans med våra besökare.

Olika sätt att finansiera en bil på

Du kan låna till bil på två olika sätt. Du kan ta bilen som säkerhet för lånet och måste då uppfylla lite fler krav, bland annat ha en kontantinsats på minst 20% oavsett vilken bank du väljer att låna av. Eller så kan du ta ett privatlån till en bil. Det vill säga ett lån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Då behöver du ingen kontantinsats och behöver inte uppfylla lika många krav. Ett billån med bilen som säkerhet för lånet är ofta billigare än ett privatlån till bil men inte alltid. Guiden Låna till bil är tänkt som en guide som siktar in sig på enbart hur man kan låna till bil då andra guider om billån är lite bredare.

Så skapar vi topplistan över billån

Här ovan har vi skapat en topplista över privatlån du kan använda för att köpa bil. På så sätt hoppas vi få fram bästa billånet utan kontantinsats. Vill du istället se en topplista över billån där du enligt lag måste ha minst 20 procent i insats och lämnar bilen som säkerhet för lånet så kan du titta in billån. Där listar vi ”vanliga billån” också. Med Topplista för att hitta bästa billånet ville vi skapa en sida där vi förklarar hur våra topplistor över lån till bil fungerar. Och hur vi försöker utveckla dom hela tiden. Målet är alltid att du ska tycka dom är så pass bra att du vill komma tillbaka.


Finns det billån med bilen som säkerhet utan insats?

Svar: Nej det gör det inte. Då måste du alltid ha minst 20% i insats. Om du inte vill lägga någon insats eller inte kan utan vill låna 100% eller mer än 80% så är det privatlån du ska jämföra istället.

Hur vet man vilket lån som är bäst för just mig?

Svar: Det bästa lånet för dig är självklart det med lägst ränta och bäst villkor för just dig. Och hur hittar man då det? Jo man jämför. Och vad gäller billån så är det viktigt att läsa på om vilka olika typer av lån man kan finansiera en bil med. Så man vet det och kan se vilket som är bäst för ens egna ekonomi och förutsättningar.