Veckans topplista över lån - v.3 2018

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.3 2018. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades fredag 2018-01-19 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Låna till bil 2017

Låna till bil? Hur kan jag jämföra billån lättast? Och vad behöver jag veta om billån innan jag lånar pengar till bil? Svar: Här ovan har vi samlat alla privatlån du kan använda för att låna till bil. Topplistan sorteras sedan efter hur populära dem är hos besökare innan dig. På så sätt hoppas vi få fram bästa billånet helt enkelt. Eller rättare sakt. Här ovan försöker vi få fram bästa billån utan kontantinsats och sedan har vi listat ”vanliga” billån under billån. Men vad är då skillnaden?

Billån utan kontantinsats eller ”vanligt” billån?

Billlån utan kontantinsats är privatlån. Många banker marknadsför sina privatlån som just det också. Även om just privatlån går att använda lite till vad som helst. Det är själva vitsen med just privatlån. Du lämnar inget i säkerhet för lånet (vid bolån lämnar du bostaden som säkerhet) och kan därför köpa vad du vill. Bankerna frågar till och med sällan vad du ska använda pengarna till. När du köper en bil med ett privatlån slipper du dessutom uppfylla kraven man har när man tar ett ”vanligt” billån. För vid ett ”vanligt” billån får man ofta inte köpa en bil äldre än en viss årsmodell (ofta max 10år) och man måste inte sällan köpa den av en bilfirma. Och dessutom måste man alltså ha kontantinsats på minst 20 procent enligt lag vid ett ”vanligt” billån.

Låna till bil – Veckans ENKLA topplista

Här ovan kan du se veckans ENKLA topplista över lån till bil som är populäraste hos våra besökare av alla guider om billån. Vill du istället läsa omdöme, betyg, recensioner med mera så kan du scrolla ner till Låna till bil – Veckans STORA topplista.

Låna till bil


Innehåll i guiden Låna till bil

Det här är en meny över guiden Låna till bil där du enkelt ska kunna klicka dig fram till det kapitlet som du vill läsa. På så sätt ska du inte behöva lägga ner tid på att läsa saker du inte vill läsa och som inte svarar på dina frågor.


Låna till bil – Veckans STORA topplista

Veckans STORA topplista över lån till bil en en fördjupande topplista med bland annat omdöme och betyg från våra besökare innan dig. Så vi rekommenderar dig som inte fick hjälp av Veckans ENKLA topplista att läsa denna.

 • → 1. Lendo
 • → 2. ICA Banken
 • → 3. AXO Finans
 • → 4. Zmarta
 • → 5. Freedom Finance
 • → 6. Lendify
 • → 7. Bank Norwegian
 • → 8. Advisa
 • → 9. Conscector
 • → 10. Advisa

→ 1. Lendo

Lendo är en låneförmedlare som jämför privatlån och billån helt gratis och du får med en enda kreditupplysning en jämförelse med ca 20 banker. Lendo har billån utan kontantinsats med ett privatlån.

Låna pengar via Lendo


→ 2. ICA Banken

Hos ICA Banken kan du låna till med med ett privatlån. Det vill säga inte ett ”vanligt” billån utan ett privatlån upp till 350.000kr där du inte behöver någon kontantinsats. Du behöver inte heller köpa av en bilhandlare eller hålla dig till bilar som inte är äldre än ett visst årtal. Vilket är villkor man ofta stöter på vid ett ”vanligt” billån alltså.


→ 3. AXO Finans

AXO Finans är en låneförmedlare som jämför billån utan kontantinsats då dom bara jämför privatlån och det är privatlån man använder för att låna till bil om man bland annat inte vill betala någon insats. Privatlån kallas även för blancolån och lån utan säkerhet.

Låna pengar via AXO Finans


→ 4. Zmarta

Zmarta har samma ägare som Freedom Finance och är också en jämförelsetjänst. Dom lånar alltså inte ut några egna pengar till billån utan deras jobb är att hitta det billigaste för just dig. Och det gör dom gratis i skrivande stund.


→ 5. Freedom Finance

Freedom Finance är likt många andra alternativ en låneförmedlare. Du använder alltså deras tjänst för att hitta det billigaste billånet för just dig. Helt gratis i skrivande stund. Det du tjänar på det är att dom bara tar en UC per ansökan istället för per lån som du hade fått om du jämfört själv.


→ 6. Lendify

Lendify är en låneförmedlare men inte som jämför lån utan som är mellanhanden mellan privatpersoner som vill låna ut pengar och som vill låna pengar. Perfekt för dig som vill låna pengar på lite andra villkor än från en bank.


→ 7. Bank Norwegian

Bank Norwegian har samma ägare som flygbolaget och lånar ut upp till 500.000kr med ett så kallat privatlån (även kallat blancolån). Det kan du till exempel låna till bil med.

”Låna


→ 8. Advisa

Advisa är en låneförmedlare precis som Lendo men som även jämför billån med bilen som säkerhet för lånet.

Låna pengar via Advisa


→ 9. Advisa

Consector är en ganska ny låneförmedlare i jämförelse med andra liknande alternativ i topplistan men ändå tar dom sig så här högt i topplistan. Vad det betyder vet vi inte men dom verkar göra något rätt så att säga eftersom dom är så omtyckta av våra besökare.


→ 10. Santander

Santander lånar själva ut pengar och jämför alltså inte lån som många andra i listan. Där kan du enkelt jämföra vad ett lån till bil skulle kosta hos dom.


Fördjupning i att Låna till bil

Här har vi försökt skriva en liten fördjupning i att låna till bil. Vill du ändå läsa mer så tipsar vi om fler guider här nedanför sen.


Sammanfattning av guiden Låna till bil

Du kan låna till bil på två olika sätt. Du kan ta bilen som säkerhet för lånet och måste då uppfylla lite fler krav, bland annat ha en kontantinsats på minst 20% oavsett vilken bank du väljer att låna av. Eller så kan du ta ett privatlån till en bil. Det vill säga ett lån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Då behöver du ingen kontantinsats och behöver inte uppfylla lika många krav. Ett billån med bilen som säkerhet för lånet är ofta billigare än ett privatlån till bil men inte alltid.

Guiden Låna till bil på 5sek: Guiden Låna till bil är tänkt som en guide som siktar in sig på enbart hur man kan låna till bil då andra guider om billån är lite bredare.


Tips på andra guider relaterade till Låna till bil

Här nedan tipsar vi om andra guider som vi tror du kan vara intresserad av att läsa om du funderar på att låna till bil.

 • Billån utan kontantinsats
 • Bästa billån

Billån utan kontantinsats

Det finns många som efterfrågar ett billån utan att man måste lämna någon kontantinsats överhuvudtaget så därför har vi gjort guiden Billån utan kontantinsats där du får en fördjupning i privatlån till bil.

Bästa billån

Bästa billån är en sida där vi tillsammans ska utse det bästa billånet just den här veckan. Besökt Bästa billån för att läsa mer om vad vi menar med det. Varje vecka utser vi veckans billån helt enkelt. Och det tillsammans med våra besökare.


Läs mer om att låna till bil

Här har vi skapat en meny över andra guider som vi skrivit om att låna till bil och relaterade guider till det. Så är du intresserad av att låna pengar till bil och billån så hoppas vi att du hittar något intressant i den här menyn.

Låna till kontantinsats


Ställ en fråga och diskutera Låna till bil

Du får väldigt gärna ställa en fråga om det du precis läst i guiden Låna till bil. Det gör du genom att lämna en kommentar här nedan. Vi på redaktionen svarar ofta inom 24tim året runt och andra besökare är ofta gärna med och diskuterar vilket vi tycker är väldigt roligt.


Lämna betyg och omdöme på guiden Låna till bil

Här kan du ge betyg och omdöme på guiden Låna till bil. Vill du ge omdöme och betyg på alla billån så kan du scrolla upp till Låna till bil – Veckans STORA topplista.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (77 röster och i snitt: 4,32 av 5)

Här är du nu: Kontantinsats » Låna till bil

Det här inlägget postades i Billån, Låna till bil. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Låna till bil 2017

 1. Therese skriver:

  Kan man ansöka om billån via Advisa?

 2. Fredde skriver:

  OM man vill betala av bilen så sakta som möjligt vad ska man göra då?

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Fredde, Svårt fråga att svara på men att jämföra, jämföra och jämföra är tyvärr vårt bästa tips.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.