Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Låna till bil utan kontantinsats

Låna till bil utan kontantinsats? Är det möjligt? Ja genom ett privatlån. Det vill säga ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för lånet. Lånar du till en bostad med ett bolån lånar du med bostaden som säkerhet till exempel. Men med ett privatlån lämnar du alltså inget i säkerhet för lånet mer än att dem gör en kreditupplysning på dig och tittar så du kan betala tillbaka lånet. Att långivaren inte tar något i säkerhet för lånet gör att du får köpa vad du vill för lånet men det gör därför också att långivaren tar en större risk och således även måste ta mer betalt än vid ett bolån till exempel.

Låna till bil med billån utan kontantinsats?

Billån utan kontantinsats finns men då är det helt enkelt ett vanligt privatlån (även kallat blancolån) det handlar om. Med ett privatlån då du köpa vad du vill – till exempel en bil. Med ett privatlån försvinner kravet om att ha en kontantinsats på 20% vilken annars är kravet vid ett billån med bilen som säkerhet för lånet. Ett privatlån till bil är alltså ett lån utan säkerhet. Där lämnar du inte något i säkerhet för att få låna till bil. Vid ett bolån lämnar du till exempel bostaden som säkerhet för lånet. Så vill du ha en billån utan kontantinsats så är det alltså ett privatlån till bil som gäller. Annars är det minst 20% kontantinsats oavsett vilken bank du väljer.

Stora guiden heter Billån

Om du ska jämföra lån till bil så måste du besöka våran största guide i ämnet som heter

Lista på fler sidor om Låna till bil utan kontantinsats

Självklart har vi skrivit mycket om Låna till bil utan kontantinsats och här har du en lista på några av dessa. Det du ser är dom vi tror just du vill läsa om.


Sammanfattning av Låna till bil utan kontantinsats

Låna till bil utan kontantinsats är en sida där vi beskriver om hur olika typer av billån och då är det alltså billån med bilen som säkerhet mot privatlån till bil vi skriver om. För det ena är utan insats medan det ena har 20% i insats.

Här kan du vara med och ge ditt betyg på Låna till bil utan kontantinsats. Hur bra eller dåligt tycker du rubriken stämmer med innehållet som du precis har läst? Du kan ge betyget ett till fem.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.