Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Låna till bil – Bra eller dåligt?

Låna till bil – Bra eller dåligt? Om det är bra eller dåligt att låna till bil är så klart jätte svårt att svara på. En bil sjunker ju i värde ganska snabbt och är sällan en speciellt bra affär ekonomiskt. Men det kan ju vara en bra affär på andra sätt. Många tycker ju dom känner sig friare med bil och får uppleva mer. Så då kanske det kan vara ett måste för många att äga en bil.

Låna till bil – Bra eller dåligt visar vägen i djungeln av billån.

Och har man inte pengarna så måste man ju låna till en bil. Kanske har man precis fått ett jobb med fast anställning och vet att pengarna kommer komma in men vill ha bilen nu och inte vänta. Och så kanske man räknar på vad det skulle kosta att låna pengar till en bil med ett billån och betala av det på 5år och då kommer fram till att utgifterna för det är värt det istället för att köpa bilen om 5år när man sparat ihop till den.


Ska man välja billån med bilen som säkerhet för lånet eller privatlån?

Svar: Det du bör göra är att läsa på vad som skiljer just billån utan säkerhet och privatlån till bil. Och sedan vara införstådd att det även skiljer sig mellan bankerna på vad dom har för villkor och så vidare. Så du bör jämföra det. Och sedan är det upp till dig själv vad du tror passar dig bäst. Har du till exempel ingen insats så är det privatlån som gäller. Och det är sådant du ska kunna se om du jämföra dessa åt. Sedan när du bestämt dig kan du ta dig vidare och jämföra det lånet.


Klicka dig vidare till mer om Låna till bil – Bra eller dåligt?

Detta är en meny som är utformad för just dig som är intresserad av Låna till bil – Bra eller dåligt? och här kan du alltså se andra sidor vi skrivit i ämnet. Så hittar du inte det du sökte ovan hoppas och tror vi att du hittar det här nedan.


Sammanfattning av Låna till bil – Bra eller dåligt?

Låna till bil – Bra eller dåligt? är en sida där du kan läsa om olika alternativ för dig som vill ta ett billån och inte har alla pengar själv vid köp av bil. Vi försöker rada upp det så bra som möjligt för att du ska kunna se dina alternativ.

Ser du stjärnorna? Men hjälp av dom kan du säga hur bra du tycker guiden är. Eller hur dåligt. Det vi vill att du ger betyg på är hur bra rubriken stämmer med innehållet.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.