1. Advisa kontantinsats
  • Jämför över 30 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Se hur mycket du/ni får låna idag!
Till erbjudande »
2. Lendo kontantinsats
  • Jämför över 25 banker och långivare!
  • Helt gratis att jämföra - Ej bindande!
  • Samma ägare som Blocket.se!
Till erbjudande »

Se den totala topplistan genom att klicka här.

Låna till båt

Låna till båt? Hur funkar ett båtlån? Här ovan hittar du en topplista över lån du kan använda dig av för att låna pengar till båt. Det är uteslutande båtlån där du inte lämnar båten som säkerhet för lånet. Topplistan sorteras efter hur populära just dem är hos tidigare besökare. På så sätt hoppas vi tillsammans med er besökare hitta det bästa alternativet för att finansiera en båt med lån. Visa av dem är låneförmedlare och jämför mot ännu fler långivare och banker. På så sätt når du väldigt många och chansen för att du ska få marknaden bästa ränta ökar väldigt mycket.

Låna till båt – Topp 3

Du får väldigt gärna ställa en fråga om något i guiden Låna till båt eller något annat på vår hemsida. Du gör det enkelt i kommentarsfältet här nedan. Det här är sidan för dig som inte har egna pengar för ditt båtköp och vill finansera det med ett lån och då samlar vi allt om det här. Och hänvisar dig dig vidare till andra guider om du inte hittar det som just dug söker om båtlån här.

Låna till båt

Innehåll i Låna till båt

Med den här guiden vill vi göra en guide där vi sammanfattar allt om att just finansiera en båt med ett lån och vi har alltid som mål att du ska hitta det du söker redan i förorden ovan. Men har du inte gjort det så har du en hel guiden framför dig här nedan. Och du tar dig fram genom att scrolla eller genom att klicka på den rubrik du vill läsa mer om.

  • Det finns två olika båtlån
  • LÅNA TILL BÅT MED BÅTEN SOM SÄKERHET FÖR LÅNET
  • LÅNA TILL BÅT UTAN BÅTEN SOM SÄKERHET FÖR LÅNET
  • Läs mer om att Låna till båt och båtlån

Det finns två olika båtlån

Det finns två typer av båtlån och det är exakt lika som med ett billån. Antingen kan du låna till båt utan att lämna båten som säkerhet för lånet eller så kan du ta ett båtlån där du lämnar båten som säkerhet för lånet. Och båda lånen har sina för och nackdelar precis som när du ska låna till bil med ett billån.

LÅNA TILL BÅT MED BÅTEN SOM SÄKERHET FÖR LÅNET

Här tänkte vi lista några för och nackdelar med att låna till båt MED båten som säkerhet för lånet. + * Har ofta en lägre ränta – * Båten måste köpas hos eller genom en godkänd fackhandlare. * Du kan bara låna 80% av båtens pris, resterande 20% MÅSTE du betala själv. (många väljer dock att låna pengar till kontantinsatsen med ett privatlån utan säkerhet och på så sätt lösa det med två olika lån)

LÅNA TILL BÅT UTAN BÅTEN SOM SÄKERHET FÖR LÅNET

Här tänkte vi lista några för och nackdelar med att låna till båt UTAN båten som säkerhet för lånet. + * Du kan låna 100% av båtens pris och behöver ingen kontantinsats vilken gör att privatlån till båt är väldigt populärt. * Du kan köpa båten av vem du vill eftersom du får använda pengarna till vad du vill. – * Räntan kan vara något högre, dock långt ifrån alltid så JÄMFÖR innan du lånar.

Läs mer om att Låna till båt och båtlån

Listan visar dom guiderna vi skrivit om just lån till bilar och båtar. Så titta igenom listan för att se vilka som blivit mest populära.


2 tankar på “Låna till båt”

Lämna en kommentar

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.