Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Låna pengar – Jämför alltid!

Låna pengar är otroligt lätta att göra idag online på nätet vilket har gjort att det är en djungel bland alla alternativ där ute. I den här guiden går vi igenom i stor sätt precis allt som har med låna pengar att göra. Vi vill se vår starsida samt den här sidan som navet och sedan bygger vi guider runt dessa två guider. Vad du än har för fråga om att låna pengar så hoppas vi kunna hjälpa dig med det genom att du läser igenom den här guiden. Vi listar olika långivare i olika kategorier och filter så att du kan jämföra själv. På så sätt blir du aldrig lurad.

Så jämför du lån bäst

Vi tror att man jämför lån bäst tillsammans Där vi helt enkelt diskuterar lån tillsammans för att hitta den bästa räntan. Och det är alltså det du kan göra här.

Låna pengar


Innehåll

 • Låna pengar snabbt och direkt
 • Direktutbetalning med pengarna på kontot inom 24 timmar
 • Låna pengar låg ränta
 • Låna pengar till insatsen vid köp av bostad
 • Låna pengar efter summa
  • Låna 5000
  • Låna 10000
  • Låna 50000
 • Låna till renovering
 • Lånekalkyl
 • Små-lån
 • Billån
 • Billån utan kontantinsats
 • Lån utan säkerhet
 • Privatlån

Låna pengar snabbt och direkt

Låna pengar snabbt? Är det snabbt som i snabb utbetalning eller är det låna pengar med snabb återbetalning? Vi har valt att göra två olika listor bara därför. En där du ser vilka som har snabbt utbetalning om du blir beviljad lån. Och så en lista över dem alternativen där du måste betala tillbaka lånet inom snart framtid. Vilket vi räknar in alla som har mindre än 6mån återbetalningsperiod. Kan man låna pengar direkt? Ibland kan man vilja ha pengarna på sitt konto direkt och därför är det många som är ute efter att låna pengar direkt med utbetalning snabbt. Vi försöker därför alltid att skriva under varje långivare, bank, låneförmedlare och jämförelsetjänst om hur snabb dom betalar ut pengar. Dock kan det variera väldigt mycket. Låna pengar direkt är guiden där vi listar lån där du kan få en utbetalning direkt.

Direktutbetalning med pengarna på kontot inom 24 timmar

Det är inte många som erbjuder direktutbetalning men det finns några stycke så vi har gjort en lista för att ta reda på vilket lån som är bäst när det gäller att betala ut pengar direkt på kontot. Eller du ökar iallafall chansen att undvika det. Tar du sen långivare som du känner att du litar på så ökar så klart chansen att undvika det ännu mer. Sen är ju definitionen på lurad olika men det vi menar med det är att du inte blir inlurad i något villkor som blir dyrare än vad du tänkt dig. Vi har sorterad stora delar av googles resultat och lagt i olika kategorier av lån.

Låna pengar låg ränta

Låna pengar låg ränta är en guide där vi tillsammans hjälper varandra med tips om hur man kan få riktig låg ränta. Allt beroende på vilket typ av lån man ska ta. Vi hoppas det ska vara till hjälp för dig som letar så kallade Internetlån. Låna pengar direkt är en guide där vi helt enkelt har utgått från alla lån på hela Kontantinsats.se och sedan tagit ut dom som går ut med att dom kan betala ut lånet direkt så fort lånet är godkänt. Sedan har vi några underkategorier till det så som lån på natten, lån på helgen och så vidare.

Låna pengar till insatsen vid köp av bostad

Låna pengar är våran andra startsida skulle man kunna säga. På förstasidan är vårt huvudfokus en guide om att finansiera kontantinsatsen vid köp av hus eller lägenhet. Men även en sammanfattning av dom viktigaste guiderna. Men på den här sidan har vi utökad den sammanfattningen till att innefatta alla dom viktigaste guiderna om att låna pengar.


Låna pengar efter summa

Vi har även sorterat lån efter summor och förklarar lite om vad det finns för olika typer av lån för just den summan. Ska man till exempel låna 5000kr så finns det flera privatlån hos större banker som faller bort. Det är lite därför smslån och snabblån blivit så stora också. Allt sånt beskriver vi i den här sektionen och länkar vidare till våra guider med topplistor över långivare och banker som erbjuder dig att låna just den summan. Fler belopp fylls på löpande.

 • Privatlån: 500-500.000kr, 3-15år.
 • Smslån: 500-40.000kr, 3-24 månader, där du kan låna med mobilen
 • Snabblån: 500-40.000kr, 3-24 månader.
 • Smålån: 500-50.000kr, oavsett lånetid.

Låna 5000

Låna 5000 kr gör många för att betala vanlig vardaglig konsumtion eller betala någon oförutsedd kostnad för till exempel en ny tvättmaskin, laga en trasig bil eller köpa en ny TV. Tänk på att alltid försöka betala tillbaka lån så snabbt som möjligt när räntan här hög.

Låna 10000

Ska du låna 10000 kr så finns det många alternativ. Många större privatlån börjar på 10.000kr. Ska du däremot låna till bil så är det privatlån som oftast gäller då ett lån med bilen som säkerhet börjar betydligt högre. Mer om det längre ned.

Låna 50000

Låna 50000 kr gör många som ska låna pengar till en resa eller en begagnad bil. När du kommer upp till en summa på 50000 kr finns det många alternativ och du kan spara in mycket pengar på att jämför lån. I vår topplista över lån för 50000 kr hittar du väldigt många alternativ.


Låna utan UC

Låna pengar utan UC en är en guide där vi helt enkelt listar alternativen där dem inte tar någon UC på dig. Så vad är då en UC? Det är en kreditupplysning taget av just UC. Mer om det i guiden.


Låna till renovering

Låna pengar till renovering brukar man antingen göra genom att belåna sin bostad eller med ett privatlån. Att belåna bostaden förutsätter dock att man inte har belåning på 85 procent redan. Medan man vid ett privatlån inte behöver ta hänsyn till något sådant. Dock är ett privatlån ofta dyrare än att belåna bostaden.


Lånekalkyl

Under lånekalkyl har vi samlat stället du kan göra en lånekalkyl och då är det privatlån och billån det handlar om. Vill du göra en bolånekalkyl får du titta under bolånekalkyl istället.


Små-lån

Under Små lån samlar vi alla lån under 50.000kr. Både smslån och snabblån. Så ska du låna 50000 så kan du ta en titt under små lån där vi listar lån från 500kr till 50000kr. Men vill du jämföra en viss summa så har vi guider för olika belopp också. Se beskrivningar om sådana guider här nedan.


Billån

Billån kan både vara ett lån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet och ett privatlån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Vill du veta mer om skillnaden på dessa två alternativ kan du titta under billån. Låna pengar till bil kan man göra med bland annat ett ”vanligt” billån och privatlån. Ett vanligt billån måste man enligt lag ha minst 20 procent i kontantinsats och så får man låna resterande 80. Det gör att det ofta är billigare än ett privatlån men i och med att man inte behöver någon insats till ett privatlån utan får låna hela beloppet så väljer många ett privatlån ändå.

Billån utan kontantinsats

Billån utan kontantinsats är 100% av gångerna ett blancolån. Vilket alltså är ett lån där du inte lämnar bilen du ska köpa som säkerhet för lånet. Så du kan alltså låna pengar utan bilen som säkerhet och då kallas det för blancolån. Även privatlån av många.


Lån utan säkerhet

Lån utan säkerhet är inte ett osäkert lån. Det är inte det som menas åtminstone. Det är nämligen ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengarna.

Privatlån

Privatlån innebär att du inte lämnar något i säkerhet för pengarna du lånar. Vid ett bolån lämnar du till exempel bostaden som säkerhet för lånet. Exempel på lån utan säkerhet är privatlån (även kallat blancolån), snabblån, smslån, smålån, båtlån utan säkerhet och billån utan säkerhet.


Advisa

Advisa kommer på plats 2 i topplistan över lån till kontantinsats vid köp av bostad. Topplistan sorteras efter vart våra besökare valt att låna pengar till sin insats efter ha besökt någon av våra guider om att låna till insatsen på Kontantinsats.se. Statistiken har sedan sammanställts till en topplista som uppdateras efter vart flest valt att låna pengar just den här veckan. Topplistan nollställs varje måndag klockan 00:01. Funderar du på att använda låneförmedlare Advisa tycker vi du ska läsa vår guide Advisa först. Vi råder dig att titta in Advisa omdöme innan du väljer att låna pengar vi dom. Där kan du lämna och läsa omdöme om låneförmedlaren Advisa.

Låna till kontantinsats Advisa

Lendo

Lendo kommer på plats 1 i topplistan över lån till kontantinsats vid köp av bostad. Topplistan sorteras efter vart våra besökare valt att låna pengar till sin insats efter ha besökt någon av våra guider om att låna till insatsen på Kontantinsats.se. Lendo är en låneförmedlare som jämför lån som sagt så glöm inte att jämföra vilka banker det är Lendo har i sin jämförelse. Det gör du enkelt under Vilka banker har Lendo. Vårt tips är att alltid titta där innan man använder sig av deras tjänster. Du bör även titta in guiden Lendo som vi har skapat som startsida för allt vi skriver om dom.

Vilka banker har Lendo?

För att se vad vi skrivit om vilka banker som Lendo jämför åt dig så kan du titta in Vilka banker har Lendo. Det är sidan vi uppdaterar löpande om det hela tiden.

Lendo privatlån

ICA Banken

ICA Banken är en bank du har i din ICA-butik direkt i kassan och på Internet. Du kan läsa allt om ICA Banken och deras tjänster dom erbjuder under direktlänken i tabellen. Där kommer du direkt in till deras privatlån som du kan låna till din kontantinsats bland annat. Anledningen till att dom blivit så populära hos våra besökare vet vi inte men vår gissning är att många vill ha sitt bolån och lån till insatsen på samma ställe och det är möjligt hos ICA Banken. Startsidan för allt vi skriver om dom hittar du under ICA Banken.

Låna till kontantinsats ICA Banken

Låneförmedlare Zmarta

Zmarta har samma ägare som Freedom Finance men har ännu bredare utbud av tjänster än Freedom Finance. Freedom Finance har bara lån medan Zmarta även har försäkringar med mera. En lånförmedlare som på kort tid blivit en av landets absolut största och populäraste. Besök Zmarta betyg, omdöme och recension innan du jämför lån hos Zmarta.

Låna till kontantinsats Zmarta

Låneförmedlare AXO Finans

AXO Finans är en låneförmedlare som snabbt blivit populär hos våra besökare som vill låna pengar till sin insats för att köpa en bostad. Hos dom får du låna till vad du vill och du kan ansökan direkt online på nätet. AXO Finans är en av våra mest populära låneförmedlare och du kan se vad våra tidigare besökare tycker om dom under AXO Finans omdöme, betyg och recension. Så om du vill låna pengar via dom bör du titta in där.

AXO Finans låneförmedlare

Låneförmedlare MyLoan

MyLoan är en låneförmedlare som jämför privatlån. Perfekt för att använda till insatsen alltså. Våran guide om dom heter som vanligt bara namnet, det vill säga. MyLoan. Så funderar du på att låna pengar med deras jämförelsetjänst av privatlån så bör du börja med och titta in där. MyLoan ägs och drivs av Insplanet AB som dom flesta i Sverige känner till vid det här laget. Du kan jämföra dina försäkringar hos Insplanet och privatlån hos MyLoan.

Låneförmedlare Myloan ränta

Låneförmedlare Consector

Consector är en låneförmedlare precis som mer kända Lendo, Freedom finance och Compricer. Så hur vet man vilket låneförmedlare man ska välja? Det kan såklart inte vi svara på, däremot försöker vi skriva ut så mycket fakta så man själv kan se vilket alternativ man tror är bäst. Vi listar bland annat vilka banker alla dessa låneförmedlare jämför. Vi samlar allt vi skriver om dom i guiden Consector.

Låna till kontantinsats Consector

Bank Norwegian

Bank Norwegian kommer på plats 3 i topplistan över lån till kontantinsats vid köp av bostad. Topplistan sorteras efter vart våra besökare valt att låna pengar till sin insats efter ha besökt någon av våra guider om att låna till insatsen på Kontantinsats.se. Statistiken har sedan sammanställts till en topplista som uppdateras efter vart flest valt att låna pengar just den här veckan.

Låna till kontantinsats Bank Norwegian

Låneförmedlare Freedom Finance

Freedom Finance är oberoende låneförmedlare som startades i Manchester 1983. 2003 kom dem sedan till Sverige och har idag sitt säte i Ängelholm med ca 120 anställda. Enligt egna uppgifter så är dem idag Sveriges största låneförmedlare. Väljer du att ansöka om lån via Freedom Finance så ställer dem olika banker mot varandra för att på så sätt ta fram det billigaste och bästa lånet för just dig och din lånesituation. Startsidan för allt vi skriver om dom hittar du under Freedom Finance kort och gott.

Låna pengar via Freedom Finance

Låneförmedlare Lendify

Lendify är en låneförmedlare av lån som du som privatperson kan låna ut till någon annan privatperson. Och tjäna pengar på det. Så om du vill tjäna pengar på att låna ut pengar kan du alltså titta in just Lendify. Men du kan även låna pengar via dom.

Lendify låna av privatperson

Låneförmedlare Sambla

Sambla är en ganska så ny låneförmedlare som såg världen 2014 första gången. Hos dom kan du enkelt jämföra privatlån som du kan använda för att låna till insatsen. Så om du funderar på att låna pengar med ett blancolån (samma som privatlån bara ett annat namn) så är Sambla ett alternativ du kan titta in. Dom har snabbt blivit populära hos våra besökare.

Låna pengar Sambla

Låneförmedlare Compricer

Compricer är en låneförmedlare som har samma ägare som Lendo. Och dom äger även Blocket, Aftonbladet med mera. Hos Compricer kan du jämföra väldigt mycket som kan förbättra din ekonomi och bland annat privatlån som du kan använda till insatsen. Vi har samlat omdöme, betyg och recension om Compricer i samma guider.

Låna till kontantinsats Compricer