Veckans topplista över lån - v.3 2018

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.3 2018. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades fredag 2018-01-19 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Låna pengar 2018

Låna pengar är otroligt lätta att göra idag online på nätet vilket har gjort att det är en djungel bland alla alternativ där ute. I den här guiden går vi igenom i stor sätt precis allt som har med låna pengar att göra. Vi vill se vår starsida samt den här sidan som navet och sedan bygger vi guider runt dessa två guider. Vad du än har för fråga om att låna pengar så hoppas vi kunna hjälpa dig med det genom att du läser igenom den här guiden. Vi listar olika långivare i olika kategorier och filter så att du kan jämföra själv. På så sätt blir du aldrig lurad.

Låna pengar – Veckans ENKLA topplista

Veckans ENKLA topplista består av dom 3 populäraste lånen totalt på hela Kontantinsats.se. Och är bara en ENKEL topplista som länkar in till sidan om att låna pengar av företaget som lånar ut pengar. Vill du se en större topplista så kan du scrolla ner och se veckans topp 3 med omdöme, betyg, recension med mera. Sedan kan du även klicka dig vidare till hela topplistan där.

Låna pengar


Innehåll i guiden Låna pengar

Här kan du enkelt får en överblick över hela guiden Låna pengar så att du kan hitta rätt så snabbt som möjligt. Vi bygger alla våra guider för att du så enkelt som möjligt ska kunna hitta exakt det du söker efter Vi förstår inte varför andra bygger sajter där man ska stanna så länge som möjligt. Gör man det på Kontantinsats.se tycker vi att vi inte gjort vårt jobb. Hos oss ska du hitta det du söker så snabbt som möjligt.


Låna pengar – Veckans STORA topplista

Med den STORA topplistan ser du allt som topplistorna baseras på. Det vill säga hur vi kommer fram till resultaten av vårt bäst i test. Men bland annat omdöme och betyg.


Vanliga frågor om att låna pengar

Vanliga frågor om att låna pengar är ett kapitel där vi helt enkelt samlar dom vanligaste frågorna vi får in om att låna pengar och då framförallt om att låna pengar online på nätet.

 • Kan man låna pengar till kontantinsatsen?
 • Vad är lån utan säkerhet?

Kan man låna pengar till kontantinsatsen?

Svar: Ja du kan låna pengar till kontantinsatsen men inte med bostaden som säkerhet för lånet. Du kan däremot ta ett privatlån (även kallat blancolån) till insatsen.
Du kan läsa vidare om det på startsidan där du hittar guiden Låna till kontantinsats. Där kan du hitta allt om det.

Vad är lån utan säkerhet?

Svar: Lån utan säkerhet innebär att du inte lämnar något i säkerhet för pengarna du lånar. Vid ett bolån lämnar du till exempel bostaden som säkerhet för lånet. Exempel på lån utan säkerhet är privatlån (även kallat blancolån), snabblån, smslån, smålån, båtlån utan säkerhet och billån utan säkerhet.


Fördjupning i att låna pengar

Det här kapitlet är för dig som verkligen vill ha en fördjupning i att låna pengar. Kanske har du aldrig gjort det förut och vill veta allt eller så vill du bättre på dina kunskaper inför ett stort beslut.

 • Låna pengar snabbt
 • Låna pengar direkt
 • Låna pengar utan UC
 • Låna pengar till renovering
 • Låna pengar efter summa
 • Lånekalkyl
 • Läs mer om att Låna pengar snabbt och direkt
 • Små-lån
 • Billån

Låna pengar snabbt

Låna pengar snabbt? Är det snabbt som i snabb utbetalning eller är det låna pengar med snabb återbetalning? Vi har valt att göra två olika listor bara därför. En där du ser vilka som har snabbt utbetalning om du blir beviljad lån. Och så en lista över dem alternativen där du måste betala tillbaka lånet inom snart framtid. Vilket vi räknar in alla som har mindre än 6mån återbetalningsperiod. Kan man låna pengar direkt? Ibland kan man vilja ha pengarna på sitt konto direkt och därför är det många som är ute efter att låna pengar direkt med utbetalning snabbt. Vi försöker därför alltid att skriva under varje långivare, bank, låneförmedlare och jämförelsetjänst om hur snabb dom betalar ut pengar. Dock kan det variera väldigt mycket.

Låna pengar direkt

Låna pengar direkt är guiden där vi listar lån där du kan få en utbetalning direkt. Det är inte många som erbjuder direktutbetalning men det finns några stycke så vi har gjort en lista för att ta reda på vilket lån som är bäst när det gäller att betala ut pengar direkt på kontot.

Låna pengar utan UC

Låna pengar utan UC en är en guide där vi helt enkelt listar alternativen där dem inte tar någon UC på dig. Så vad är då en UC? Det är en kreditupplysning taget av just UC. Mer om det i guiden.

Låna pengar till renovering

Låna pengar till renovering brukar man antingen göra genom att belåna sin bostad eller med ett privatlån. Att belåna bostaden förutsätter dock att man inte har belåning på 85 procent redan. Medan man vid ett privatlån inte behöver ta hänsyn till något sådant. Dock är ett privatlån ofta dyrare än att belåna bostaden.

Låna pengar efter summa

Vi har även sorterat lån efter summor och förklarar lite om vad det finns för olika typer av lån för just den summan. Ska man till exempel låna 5000kr så finns det flera privatlån hos större banker som faller bort. Det är lite därför smslån och snabblån blivit så stora också. Allt sånt beskriver vi i den här sektionen och länkar vidare till våra guider med topplistor över långivare och banker som erbjuder dig att låna just den summan. Fler belopp fylls på löpande.

 • Privatlån: 500-500.000kr, 3-15år.
 • Smslån: 500-40.000kr, 3-24 månader, där du kan låna med mobilen
 • Snabblån: 500-40.000kr, 3-24 månader.
 • Smålån: 500-50.000kr, oavsett lånetid.

Låna 5000

Låna 5000 kr gör många för att betala vanlig vardaglig konsumtion eller betala någon oförutsedd kostnad för till exempel en ny tvättmaskin, laga en trasig bil eller köpa en ny TV. Tänk på att alltid försöka betala tillbaka lån så snabbt som möjligt när räntan här hög.

Låna 10000

Ska du låna 10000 kr så finns det många alternativ. Många större privatlån börjar på 10.000kr. Ska du däremot låna till bil så är det privatlån som oftast gäller då ett lån med bilen som säkerhet börjar betydligt högre. Mer om det längre ned.

Låna 50000

Låna 50000 kr gör många som ska låna pengar till en resa eller en begagnad bil. När du kommer upp till en summa på 50000 kr finns det många alternativ och du kan spara in mycket pengar på att jämför lån. I vår topplista över lån för 50000 kr hittar du väldigt många alternativ.

Lånekalkyl

Under lånekalkyl har vi samlat stället du kan göra en lånekalkyl och då är det privatlån och billån det handlar om. Vill du göra en bolånekalkyl får du titta under bolånekalkyl istället.

Läs mer om att Låna pengar snabbt och direkt

Här har vi samlat dom guider som vi tycker är viktigaste för dig som vill låna pengar snabbt och direkt reda idag. Så funderar du på att låna pengar så tycker vi att du kan ta och titta in dessa guider.

Små-lån

Under Små lån samlar vi alla lån under 50.000kr. Både smslån och snabblån. Så ska du låna 50000 så kan du ta en titt under små lån där vi listar lån från 500kr till 50000kr. Men vill du jämföra en viss summa så har vi guider för olika belopp också. Se beskrivningar om sådana guider här nedan.

Billån

Billån kan både vara ett lån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet och ett privatlån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Vill du veta mer om skillnaden på dessa två alternativ kan du titta under billån. Låna pengar till bil kan man göra med bland annat ett ”vanligt” billån och privatlån. Ett vanligt billån måste man enligt lag ha minst 20 procent i kontantinsats och så får man låna resterande 80. Det gör att det ofta är billigare än ett privatlån men i och med att man inte behöver någon insats till ett privatlån utan får låna hela beloppet så väljer många ett privatlån ändå.


Sammanfattning av guiden Låna pengar

Guiden Låna pengar fungerar som en startsida för allt vi skriver om att låna pengar online på nätet. Den här guiden uppdaterar vi nästan varje dag för att du så enkelt som möjligt ska kunna hitta det du söker innand du ska låna pengar snabbt och direkt online på nätet. Den här guiden är tänkt att fungera som en startsida för alla som vill låna pengar. Vi sammanfattar olika typer av lån och uppdaterar guiden löpande flera gånger i veckan.


Tips på relaterade guider till Låna pengar

Kapitlet Tips på relaterade guider till Låna pengar är till för dig som inte hittat det du söker här ovan och vill läsa vidare i andra guider om att låna pengar som vi har skrivit. Här sammanfattar vi dom så du ska kunna hitta det du letar efter så snabbt och direkt som möjligt.

 • Låna pengar snabbt
 • Låna pengar direkt
 • Låna pengar låg ränta

Låna pengar snabbt

Eller du ökar iallafall chansen att undvika det. Tar du sen långivare som du känner att du litar på så ökar så klart chansen att undvika det ännu mer. Sen är ju definitionen på lurad olika men det vi menar med det är att du inte blir inlurad i något villkor som blir dyrare än vad du tänkt dig. Vi har sorterad stora delar av googles resultat och lagt i olika kategorier av lån. Vi hoppas det ska vara till hjälp för dig som letar så kallade internetlån.

Låna pengar direkt

Låna pengar direkt är en guide där vi helt enkelt har utgått från alla lån på hela Kontantinsats.se och sedan tagit ut dom som går ut med att dom kan betala ut lånet direkt så fort lånet är godkänt. Sedan har vi några underkategorier till det så som lån på natten, lån på helgen och så vidare.

Låna pengar låg ränta

Låna pengar låg ränta är en guide där vi tillsammans hjälper varandra med tips om hur man kan få riktig låg ränta. Allt beroende på vilket typ av lån man ska ta.


Lista på mer om Låna pengar

Här försöker vi ge så bra överblick som möjligt över alla guider vi skrivit om att låna pengar. Dom flesta guiderna handlar om att låna pengar på Kontantinsats.se men här har vi valt att fokusera på guider som har lån, låna eller låna pengar i rubriken. Men vissa få undantag där vi tycker dom är tillräckligt relevanta ändå.


Ställ en fråga och diskutera Låna pengar

Va gärna med och ställ frågor och diskutera Låna pengar här nedanför i kommentarsfältet.


Lämna betyg på guiden Låna pengar

Här kan du ge betyg på våran stora guide om att Låna pengar. Vårt mål är att bygga den tillsammans med våra besökare och det är därför vi bjuder in er till att delta så mycket det bara går. Här kan du säga exakt vad du tycker om guiden.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (52 röster och i snitt: 4,50 av 5)

Lämna omdöme på guiden Låna pengar

Du kan även ge omdöme på guiden Låna pengar och det gör du i kommentarsfältet. Vi ser gärna att du skriver exakt vad du tycker om guiden och om du tycker vi har lyckats sammanfatta rubriken bra eller dåligt. Skriv det med dina egna ord i kommentarsfältet så vi kan bli bättre för varje besök.


Här är du nu: Kontantinsats » Låna pengar

Det här inlägget postades i Lån, Låna pengar, Låna pengar snabbt. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Låna pengar 2018

 1. Johan skriver:

  Jag skulle behöva låna till bil och undrar om jag ska ta privatlån eller billån när jag enbart har 10% av det jag ska köpa bilen för. Jag ska köpa den för 200.000:- och har 20.000kr.

 2. Janne skriver:

  Kan man låna pengar till renovering utan att låna på huset?

 3. Sune skriver:

  Jag ska låna pengar till en häst till min dotter, då är det ett privatlån jag ska ta va? Hästen kommer kosta 30.000kr.

  • Kontantinsats skriver:

   Hej Sune, Vi vet inte om det finns något lån där man lämnar hästen som säkerhet för lånet men vi har väldigt svårt att tro att det finns det. Ett privatlån passat utmärkt till att låna till hästen med.

 4. Ulf skriver:

  Vad är skillnaden på smslån och snabblån?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.