Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Låna pengar utan UC

Låna pengar utan UC? Kan man det? Ja det är fullt möjligt att låna pengar utan UC och i den här guiden går vi igenom vart du kan göra det. Vi listar alla lån är som inte tar UC oavsett om det är smslån, snabblån, privatlån (även kallat blancolån) eller någon annat typ av smålån. Sedan har vi skapat en enkelt topplista och en stor topplista över dessa typer av lån.

Låna pengar utan UC – Veckans topplista

Här kan du se vilka lån som är populärast just nu av dom som inte tar UC. Och med populärast menar vi vilka lån av dom vi listar som våra besökare tar oftast efter ha besökt Kontantinsats.se.


Sammanfattning av Låna pengar utan UC

Här kan du se vad mer vi skrivit i ämnet lån utan UC. Det är alltså andra guider vi skrivit om just att låna pengar utan att banken eller långivaren eller jämförelsetjänsten tar en UC. Vi skulle bli glada om du vill ta dig tid att lämna ett omdöme på Låna pengar utan UC. Det tar inte mer än några sekunder och skulle göra oss väldigt glada.


Låna pengar utan UC kontroll? Varför ska man det? Varför vill folk det? Jo för med för många UC på sig så kan man tydligen få svårt att låna pengar. Därför söker sig folk till lån utan UC för att dom förmodligen har många UC på sig sedan tidigare. Och därför har vi skapat guiden Lån utan UC. Där vi helt enkelt samlar dom lån där dom inte tar en UC. För att göra våra besökare nöjda helt enkelt. Så om du vill låna pengar men inte vill ha en UC tycker vi att du ska titta in Lån utan UC. Där vi helt enkelt samlar dessa lån tillsammans med omdöme och betyg.

Så funkgar guiden

Låna pengar utan UC kontroll är en sida för alla som vill låna pengar med inte vill att långivaren eller banken tar en UC kontroll på dig. Utan att dom helt enkelt använder en annan kreditupplysning. Tillexempel Bisnode eller Creditsafe.