Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 28. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu

Låna pengar utan BankID

Låna pengar utan BankID? Går det att låna pengar utan att identifiera sig med BankId idag? Ja det går absolut att låna pengar utan att ha något BankID. I den här guiden tänkte vi därför listar en topplista över lån där flest besökare lånar och och som inte har BankID. Så är du ute efter att låna pengar och undrar vart du kan göra det utan att skaffa BankID så hoppas vi att den här listan kan hjälpa dig.

Vårt bäst i test av lån utan BankID

Här kan du se vart besökare innan dig valt att låna pengar utan BankID. Topplistan nollställs varje måndag efter midnatt och då visas den efter omdöme och betyg som vi sammanställt. Och efter det så visar vi vilka lån som våra besökare använder mest av dessa efter ha besökt någon av våra guider om just att låna pengar utan att använda BankID.

  1. Zmarta » Låna pengar utan BankID
  2. MyLoan » Låna pengar utan BankID
  3. Leta lån » Låna pengar utan BankID
  4. Arcadia Finans » Låna pengar utan BankID

Har du tips på fler lån som går att ta utan BankID får du väldigt gärna kommentar det här nedanför. Tillsammans hjälper vi varandra att hitta rätt lån!

Låna pengar utan bankid

Zmarta » Låna pengar utan BankID

Zmarta är en låneförmedlare där du kan jämföra privatlån utan BankID bland annat. Zmarta har samma ägare som Freedom Finance som också är en låneförmedlare. Så om du söker en låneförmedlare där du kan jämföra blancolån där du inte behöver just BankID så kan det vara ett alternativ för dig.

MyLoan » Låna pengar utan BankID

MyLoan är en låneförmedlare som erbjuder dig att låna pengar utan BankID. Du jämför enkelt privatlån via deras hemsida och sedan väljer du det lånet som passar dig bäst. Så i fall du är ute efter att jämföra privatlån utan att behöva ha något sådant utan istället vill skicka in fysiska papper kan du titta in där via topplistan ovan.

Leta lån » Låna pengar utan BankID

Leta lån samarbetar med låneförmedlaren Lendo som förmodligen är Sveriges största låneförmedlare. Hos Leta lån ska du kunna skicka in en ansökan och jämföra privatlån och sedan låna utan BankID.

Arcadia Finans » Låna pengar utan BankID

Arcadia Finans är även dom en låneförmedlare som jämför privatlån. Och inte heller där behöver du ha någon BankID för att kunna låna.


Vad är BankID och vilka äger det?

Svar: BankID är ett e-legitimationssystemet. Där du genom att ha ett BankID kan identifiera dig. Och det kan du skaffa via en bank som erbjuder detta. Då kan du bland annat identifiera dig för att få låna pengar direkt online på nätet utan att behöva skicka in papper. Finansiell ID-Teknik BID AB som driver BankID ägs av flera svenska banker. Företag som ligger bakom BankId ägs av Danske Bank, Handelsbanken, Ikano Bank, Länsförsäkringar Bank, SEB, Skandiabanken och Swedbank. Företaget heter Finansiell ID-Teknik BID AB och det är dem som äger förvaltar och vidareutvecklar BankID.

Kan man identifiera sig på något annat sätt?

Svar: Ja det finns fler sätt att identifiera sig när man ska ta ett lån och det är bland annat genom legitimation, underskrift, och sms. Så om du söker efter lån med något av dessa alternativ kan du titta igenom listan och se om du hittar det du söker. Vi vill så klart publicera det som våra besökare söker efter och detta är en av dessa alltså.


Vi har mer om Låna pengar utan BankID

I den här snabbmeny så samlar vi guider som vi skrivit om det aktuella ämnen Låna pengar utan BankID. Det vill säga lån där man inte behöver BankID utan i stället kan skicka in fysiska papper med mera. Även guider som är relaterade till det. Som vilka lån som inte tar UC heller.


Sammanfattning av Låna pengar utan BankID

Låna pengar utan BankID? Om du hör till dom personerna som inte skaffat BankID än eller som inte vill göra det av någon anledning så är det här en sida för dig. Här visar vi nämligen vart det är möjligt att låna pengar online på nätet utan att behöva just det. Utan där du kan legitimera dig på andra sätt istället. Ofta som vanligt med brev i brevlådan som du ska skriva under och skicka in bland annat.


2 reaktion på “Låna pengar utan BankID

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.