Veckans topplista över lån - v.4 2018

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.4 2018. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades onsdag 2018-01-24 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Låna pengar utan BankID 2018

Låna pengar utan BankID? Går det att låna pengar utan att identifiera sig med BankId idag? Svar: Ja det går absolut att låna pengar utan att ha något BankID. I den här guiden tänkte vi därför listar en topplista över lån där flest besökare lånar och och som inte har BankID. Så är du ute efter att låna pengar och undrar vart du kan göra det utan att skaffa BankID så hoppas vi att den här listan kan hjälpa dig. Just nu har vi bara satt ihop en enkel topplista men inom kort kommer även den utökade topplistan som vi kallar den Stora topplistan i våra guider och som har med omdöme, betyg, recensioner med mera.

Låna pengar utan BankID – Veckans ENKLA topplista

Här kan du se vart besökare innan dig valt att låna pengar utan BankID. Topplistan nollställs varje måndag efter midnatt och då visas den efter omdöme och betyg som vi sammanställt. Och efter det så visar vi vilka lån som våra besökare använder mest av dessa efter ha besökt någon av våra guider om just att låna pengar utan att använda BankID.

Har du tips på fler lån som går att ta utan BankID får du väldigt gärna kommentar det här nedanför. Tillsammans hjälper vi varandra att hitta rätt lån!

Låna pengar utan bankid


Innehåll i guiden Låna pengar utan BankID

Här är det tänkt att du ska kunna klicka dig fram på alla rubriker i guiden och på så sätt lättare hitta det du är ute efter idag. Du ser alltså rubrikerna till dom olika kapitlen i guiden Låna pengar utan BankID. Vi har allt som mål att du ska hitta det du söker ovanför den här menyn men gör du inte det så ska resten hitta det dom söker här istället.


Låna pengar utan BankID – Veckans STORA topplista

Vi har delat upp topplistan i ENKLA topplistan som du hittar längre upp på den här sidan och sedan den här, den STORA topplistan. Topplistan är exakt samma men den här som är den STORA är en utökad variant bara. Men bland annat omdöme, betyg och en recension av oss på redaktionen på Kontantinsats.

 • 1. Zmarta » Låna pengar utan BankID
 • 2. Leta lån » Låna pengar utan BankID
 • 3. MyLoan » Låna pengar utan BankID
 • 4. Arcadia Finans » Låna pengar utan BankID

Zmarta » Låna pengar utan BankID

Zmarta är en låneförmedlare där du kan jämföra privatlån utan BankID bland annat. Zmarta har samma ägare som Freedom Finance som också är en låneförmedlare.

Leta lån » Låna pengar utan BankID

Leta lån samarbetar med låneförmedlaren Lendo som förmodligen är Sveriges största låneförmedlare. Hos Leta lån ska du kunna skicka in en ansökan och jämföra privatlån och sedan låna utan BankID.

MyLoan » Låna pengar utan BankID

MyLoan är en låneförmedlare som erbjuder dig att låna pengar utan BankID. Du jämför enkelt privatlån via deras hemsida och sedan väljer du det lånet som passar dig bäst.

Arcadia Finans » Låna pengar utan BankID

Arcadia Finans är även dom en låneförmedlare som jämför privatlån. Och inte heller där behöver du ha någon BankID för att kunna låna.


Tänka på innan du ska Låna pengar utan BankID

Här samlar vi det du bör tänka på innan du ska låna pengar utan BankID. För det finns en del att tänka på. Och vi har drivit den här sajten sedan 2010 och har helt unik data som vi kan ha för att se vad dom flesta vill veta om just lån med eller utan BankID.


Låna pengar utan BankID – En fördjupning

Ibland kan det behövas en fördjupning och det här är en fördjupning i ämnet Låna pengar utan BankID. Vår tanke är att förorden längst upp i den här guiden ska svara på 90% av frågorna som våra besökare har men sedan är det 10% som inte hittar det dom söker där och då har vi fördjupningen här.

 • Vad är BankID?
 • Vem äger BankID?
 • Hur skaffar man BankID?

Vad är BankID?

BankID är ett e-legitimationssystemet. Där du genom att ha ett BankID kan identifiera dig. Och det kan du skaffa via en bank som erbjuder detta. Då kan du bland annat identifiera dig för att få låna pengar direkt online på nätet utan att behöva skicka in papper. Finansiell ID-Teknik BID AB som driver BankID ägs av flera svenska banker.

Vem äger BankID?

Företag som ligger bakom BankId ägs av Danske Bank, Handelsbanken, Ikano Bank, Länsförsäkringar Bank, SEB, Skandiabanken och Swedbank. Företaget heter Finansiell ID-Teknik BID AB och det är dem som äger förvaltar och vidareutvecklar BankID.

Hur skaffar man BankID?

Du kan skaffa BankID via din Internetbank så länge som banken erbjuder just den tjänsten. Vilket dom flesta stora banker gör idag. Att ha ett BankID snabbare på dina låneansökningar väldigt mycket så det kan vara värt att få in och skaffa det i din Internetbank.


Sammanfattning av Låna pengar utan BankID

Här listar vi alternativ för dig som vill låna pengar men inte vill använda BankID. Som besökare kan du läsa och lämna omdöme och betyg och se vilket lån som är populäraste hos våra besökare. Du kan även ta del av våra recensioner om alla lån.


Tips på relaterade guider till Låna pengar utan BankID

I det här kapitlet så tipsar vi om guider som är relaterad till guiden Låna pengar utan BankID. Så har du inte hittat det du söker efter här ovan så hoppas vi att du hittar det du söker i någon annan guide vi skrivit i ämnet.

 • Låna pengar
 • Låna pengar snabbt
 • Låna pengar direkt
 • Allt om banklån
 • Allt om privatlån
 • Låna pengar utan UC

Låna pengar

Guiden Låna pengar fungerar som en startsida för alla guider vi skrivit om just Låna pengar så det är en guide vi tycker alla som funderar på att låna pengar bör läsa innan. Vi försöker skriva det för alla så vi har både enkla och mer avancerade kapitel.

Låna pengar snabbt

Låna pengar snabbt är det många som vill göra. Därför skapade vi Låna pengar snabbt som är en guide där vi tillsammans ska utse lån där man får pengarna snabbt på kontot helt enkelt.

Låna pengar direkt

Låna pengar direkt är helt enkelt ännu snabbare än snabbt som du kan läsa om här ovan. Vill du låna pengar direkt finns det färre alternativ och du kan läsa om dessa under Låna pengar direkt där vi samlar så mycket vi kan om det.

Allt om banklån

Alla lån är inte från en bank med ett banklån som många verkar tro. Vi råder alla som ska låna pengar att läsa banklån innan detta viktiga beslut. Där kan du läsa om vad som räknas som ett lån från en bank och vilket lån som är bäst just nu. Så ska du låna pengar med eller utan BankID så bör du läsa denna först. Det är vårt råd i alla fall.

Allt om privatlån

Vi har samlar allt om privatlån under privatlån. Dom flesta lån vi har i lista utan BankID är just privatlån. Därför tror vi att du vill läsa den guiden innan du väljer att låna.

Allt om blancolån

Blancolån är exakt samma typ av lån som privatlån men vi tycker du bör läsa guiden blancolån också för att du själv ska förstå varför man kallar samma lån för två olika namn. Så besök Blancolån nu för att lära dig dig och hitta det bästa blancolånet för just dig.

Låna pengar utan UC

Efterfrågan av lån där man inte använder BankID är ungefär lika stor som efterfrågan om lån utan UC och det är ungefär samma besökare. Därför tror vi att du skulle vilja läsa Låna pengar utan UC också där vi listar lån där dom inte tar UC.


Vi har mer om Låna pengar utan BankID

I den här snabbmeny så samlar vi guider som vi skrivit om det aktuella ämnen Låna pengar utan BankID. Det vill säga lån där man inte behöver BankID utan i stället kan skicka in fysiska papper med mera. Även guider som är relaterade till det. Som vilka lån som inte tar UC heller.


Ställ en fråga om Låna pengar utan BankID

Du får väldigt gärna ställa frågor och diskutera Låna pengar utan BankId i kommentarsfältet här nedanför. Där finns både vi på redaktionen och andra besökare. Vi försöker bjuda in alla våra besökare att vara med och göra alla guider bättre. Och vi tror att dom blir bäst tillsammans med våra besökare. Så fråga det du vill så försöker vi svara så gott vi kan. Och kommer en fråga tillräckligt många gånger så klistrar vi in den här ovan.


Betyg Låna pengar utan BankID

Vi vill gärna höra vad du tycker om guiden Låna pengar utan BankId därför har vi gjort så att du lämna omdöme och betyg på alla guider här på Kontantinsats.se. På så sätt vill vi bygga en sajt tillsammans med våra besökare för våra besökare och därigenom förhoppningvis skapa mervärde för våra besökare. Här kan du ge betyg efter hur bra du tycker den svarar på rubriken. Har du fått hjälp av guiden? Ge 1 till 5 i betyg.


Omdöme Låna pengar utan BankID

Vill du ge ett omdöme i form av en kommentar så kan du säga vad du tycker om Låna pengar utan BankId här nedanför i kommentarsfältet. Har du även givit ett betyg precis här ovan så blir vi extra glada om du vill ta dig tid att motivera det. Och gärna hur vi konkret kan förbättra guiden och sajten. Vi har skapat den här sajten för att du ska tycka den är bra och hoppas så klart att du tycker det också.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Låna pengar utan BankID

Det här inlägget postades i BankID, Låna pengar. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Låna pengar utan BankID 2018

 1. Emelie skriver:

  Jag förstår inte hur man inte kan ha ett alternativ UTAN BankID.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.