Här ser du veckans topp 5 av lån vecka 11. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
2.Låna pengar av ICA Banken3,70%20000-350000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
4.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
5.MyLoan låneformedlare2,95%10000-500000krLåna pengar nu

Låna pengar utan BankID

Låna pengar utan BankID? Går det att låna pengar utan att identifiera sig med BankId idag? Ja det går absolut att låna pengar utan att ha något BankID. I den här guiden tänkte vi därför listar en topplista över lån där flest besökare lånar och och som inte har BankID. Så är du ute efter att låna pengar och undrar vart du kan göra det utan att skaffa BankID så hoppas vi att den här listan kan hjälpa dig. Just nu har vi bara satt ihop en enkel topplista men inom kort kommer även den utökade topplistan som vi kallar den Stora topplistan i våra guider och som har med omdöme, betyg, recensioner med mera.

Veckans ENKLA topplista

Här kan du se vart besökare innan dig valt att låna pengar utan BankID. Topplistan nollställs varje måndag efter midnatt och då visas den efter omdöme och betyg som vi sammanställt. Och efter det så visar vi vilka lån som våra besökare använder mest av dessa efter ha besökt någon av våra guider om just att låna pengar utan att använda BankID.

  1. Zmarta » Låna pengar utan BankID
  2. MyLoan » Låna pengar utan BankID
  3. Leta lån » Låna pengar utan BankID
  4. Arcadia Finans » Låna pengar utan BankID

Har du tips på fler lån som går att ta utan BankID får du väldigt gärna kommentar det här nedanför. Tillsammans hjälper vi varandra att hitta rätt lån!

Låna pengar utan bankid

Vad är BankID?

BankID är ett e-legitimationssystemet. Där du genom att ha ett BankID kan identifiera dig. Och det kan du skaffa via en bank som erbjuder detta. Då kan du bland annat identifiera dig för att få låna pengar direkt online på nätet utan att behöva skicka in papper. Finansiell ID-Teknik BID AB som driver BankID ägs av flera svenska banker.

Vem äger BankID?

Företag som ligger bakom BankId ägs av Danske Bank, Handelsbanken, Ikano Bank, Länsförsäkringar Bank, SEB, Skandiabanken och Swedbank. Företaget heter Finansiell ID-Teknik BID AB och det är dem som äger förvaltar och vidareutvecklar BankID.

Hur skaffar man BankID?

Du kan skaffa BankID via din Internetbank så länge som banken erbjuder just den tjänsten. Vilket dom flesta stora banker gör idag. Att ha ett BankID snabbar på dina låneansökningar väldigt mycket så det kan vara värt att få in och skaffa det i din Internetbank. Logga in hos din bank och se om dom erbjuder dig att skaffa det redan idag.

Tänka på innan du ska Låna pengar utan BankID

Här samlar vi det du bör tänka på innan du ska låna pengar utan BankID. För det finns en del att tänka på. Och vi har drivit den här sajten sedan 2010 och har helt unik data som vi kan ha för att se vad dom flesta vill veta om just lån med eller utan BankID.


Låna pengar utan BankID – Veckans STORA topplista

Vi har delat upp topplistan i ENKLA topplistan som du hittar längre upp på den här sidan och sedan den här, den STORA topplistan. Topplistan är exakt samma men den här som är den STORA är en utökad variant bara. Men bland annat omdöme, betyg och en recension av oss på redaktionen på Kontantinsats.

Zmarta » Låna pengar utan BankID

Zmarta är en låneförmedlare där du kan jämföra privatlån utan BankID bland annat. Zmarta har samma ägare som Freedom Finance som också är en låneförmedlare. Så om du söker en låneförmedlare där du kan jämföra blancolån där du inte behöver just BankID så kan det vara ett alternativ för dig.

MyLoan » Låna pengar utan BankID

MyLoan är en låneförmedlare som erbjuder dig att låna pengar utan BankID. Du jämför enkelt privatlån via deras hemsida och sedan väljer du det lånet som passar dig bäst. Så i fall du är ute efter att jämföra privatlån utan att behöva ha något sådant utan istället vill skicka in fysiska papper kan du titta in där via topplistan ovan.

Leta lån » Låna pengar utan BankID

Leta lån samarbetar med låneförmedlaren Lendo som förmodligen är Sveriges största låneförmedlare. Hos Leta lån ska du kunna skicka in en ansökan och jämföra privatlån och sedan låna utan BankID.

Arcadia Finans » Låna pengar utan BankID

Arcadia Finans är även dom en låneförmedlare som jämför privatlån. Och inte heller där behöver du ha någon BankID för att kunna låna.


Hur låna pengar

Guiden Låna pengar fungerar som en startsida för alla guider vi skrivit om just Låna pengar så det är en guide vi tycker alla som funderar på att låna pengar bör läsa innan. Vi försöker skriva det för alla så vi har både enkla och mer avancerade kapitel.

Hur låna pengar snabbt eller direkt

Låna pengar snabbt är det många som vill göra. Därför skapade vi Låna pengar snabbt som är en guide där vi tillsammans ska utse lån där man får pengarna snabbt på kontot helt enkelt. Låna pengar direkt är helt enkelt ännu snabbare än snabbt som du kan läsa om här ovan. Vill du låna pengar direkt finns det färre alternativ och du kan läsa om dessa under Låna pengar direkt där vi samlar så mycket vi kan om det.

Allt om banklån

Alla lån är inte från en bank med ett banklån som många verkar tro. Vi råder alla som ska låna pengar att läsa banklån innan detta viktiga beslut. Där kan du läsa om vad som räknas som ett lån från en bank och vilket lån som är bäst just nu. Så ska du låna pengar med eller utan BankID så bör du läsa denna först. Det är vårt råd i alla fall.

Banklån

Allt om blancolån och privatlån

Blancolån är exakt samma typ av lån som privatlån men vi tycker du bör läsa guiden blancolån också för att du själv ska förstå varför man kallar samma lån för två olika namn. Så besök Blancolån nu för att lära dig dig och hitta det bästa blancolånet för just dig. Vi har samlar allt om privatlån under privatlån. Dom flesta lån vi har i lista utan BankID är just privatlån. Därför tror vi att du vill läsa den guiden innan du väljer att låna.

Låna pengar utan UC

Efterfrågan av lån där man inte använder BankID är ungefär lika stor som efterfrågan om lån utan UC och det är ungefär samma besökare. Därför tror vi att du skulle vilja läsa Låna pengar utan UC också där vi listar lån där dom inte tar UC.


Vi har mer om Låna pengar utan BankID

I den här snabbmeny så samlar vi guider som vi skrivit om det aktuella ämnen Låna pengar utan BankID. Det vill säga lån där man inte behöver BankID utan i stället kan skicka in fysiska papper med mera. Även guider som är relaterade till det. Som vilka lån som inte tar UC heller.


Ställ en fråga om Låna pengar utan BankID

Du får väldigt gärna ställa frågor och diskutera Låna pengar utan BankId i kommentarsfältet här nedanför. Där finns både vi på redaktionen och andra besökare. Vi försöker bjuda in alla våra besökare att vara med och göra alla guider bättre. Och vi tror att dom blir bäst tillsammans med våra besökare. Så fråga det du vill så försöker vi svara så gott vi kan. Och kommer en fråga tillräckligt många gånger så klistrar vi in den här ovan.


Sammanfattning av Låna pengar utan BankID

Här listar vi alternativ för dig som vill låna pengar men inte vill använda BankID. Som besökare kan du läsa och lämna omdöme och betyg och se vilket lån som är populäraste hos våra besökare av dom vi listar. Du kan även ta del av våra recensioner om alla lån där vi på redaktionen skriver vad vi tycker om varje lån utifrån allt vi vet om dom efter ha jobbat med detta sedan år 2010. Många långivare och banker erbjuder enbart lån direkt online på nätet med BankID och därför finns det en efterfrågan om att kunna låna utan att behöva det. Och det är där denna sida förhoppningsvis kan hjälpa dig.


Här är du nu: Låna till kontantinsats » Låna pengar utan BankID

Här är det tänkt att du ska kunna klicka dig fram på alla rubriker i guiden och på så sätt lättare hitta det du är ute efter idag. Du ser alltså rubrikerna till dom olika kapitlen i guiden Låna pengar utan BankID. Vi har allt som mål att du ska hitta det du söker ovanför den här menyn men gör du inte det så ska resten hitta det dom söker här istället. Så har du inte hittat det du söker efter här ovan så hoppas vi att du hittar det du söker i någon annan guide vi skrivit i ämnet.

2 reaktion på “Låna pengar utan BankID

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.