Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Låna pengar utan BankID – Listan

Låna pengar utan BankID? Går det att låna pengar utan att identifiera sig med BankId idag? Ja det går absolut att låna pengar utan att ha något BankID. I den här guiden tänkte vi därför listar en topplista över lån där flest besökare lånar och och som inte har BankID. Så är du ute efter att låna pengar och undrar vart du kan göra det utan att skaffa BankID så hoppas vi att den här listan kan hjälpa dig.

Populäraste lånen utan BankID just nu

Av alla lån vi listar så har vi tagit ut dom som passar in på rubriken så du snabbare ska kunna hitta det du söker efter och som passar in på dina krav. Listan sorteras sedan efter hur populära dom är och hur deras omdömen och betyg ser ut.

  1. Zmarta » Låna pengar utan BankID
  2. MyLoan » Låna pengar utan BankID
  3. Leta lån » Låna pengar utan BankID
  4. Arcadia Finans » Låna pengar utan BankID

Låna pengar utan BankIDSe vart andra lånat

Här kan du se vart besökare innan dig valt att låna pengar utan BankID. Topplistan nollställs varje måndag efter midnatt och då visas den efter omdöme och betyg som vi sammanställt. Och efter det så visar vi vilka lån som våra besökare använder mest av dessa efter ha besökt någon av våra guider om just att låna pengar utan att använda BankID. Har du tips på fler lån som går att ta utan BankID får du väldigt gärna kommentar det här nedanför. Tillsammans hjälper vi varandra att hitta rätt lån!

Låna pengar utan BankID hos Zmarta

Zmarta är en låneförmedlare där du kan jämföra privatlån utan BankID bland annat. Zmarta har samma ägare som Freedom Finance som också är en låneförmedlare. Så om du söker en låneförmedlare där du kan jämföra blancolån där du inte behöver just BankID så kan det vara ett alternativ för dig. Om du inte vet vad en låneförmedlare är kan du läsa om det i våran guide låneförmedlare. Om du vet vad det är så är Zmarta en av landets största.

Låna pengar utan BankID hos MyLoan

MyLoan är en låneförmedlare som erbjuder dig att låna pengar utan BankID. Du jämför enkelt privatlån via deras hemsida och sedan väljer du det lånet som passar dig bäst. Så i fall du är ute efter att jämföra privatlån utan att behöva ha något sådant utan istället vill skicka in fysiska papper kan du titta in där via topplistan ovan. Ett mycket bra alternativ för dig som vill snabba på din ansökan och få pengarna på kontot snabbare än med fysiska papper alltså.

Låna pengar utan BankID hos Arcadia Finans

Arcadia Finans är även dom en låneförmedlare som jämför privatlån. Och inte heller där behöver du ha någon BankID för att kunna låna. Så du har alltså 4 olika förmedlare av lån du kan använda om du vill ta ett privatlån snabbt och direkt online på nätet utan att behöva skicka tillbaka papper för att få pengarna.

Låna pengar utan BankID hos Leta lån

Leta lån samarbetar med låneförmedlaren Lendo som förmodligen är Sveriges största låneförmedlare. Hos Leta lån ska du kunna skicka in en ansökan och jämföra privatlån och sedan låna utan BankID. Varför du skulle använda dom framför Lendo kan vi inte ge något bra svar på. Vi tror nämligen det är exakt samma företag som jämförs.

Därför söker så många efter att Låna pengar utan BankID

Med Låna pengar utan BankID vill vi visar vilka alternativ det finns för dig som vill låna pengar online på nätet direkt med ditt BankID. Det snabbar ofta upp ansökan rejält och gör att du kan få pengarna snabbare i så fall. Det är alltså en sida för dig som inte vill hålla på med att papper där du måste skriva under och skicka tillbaka och vänta på pengarna mycket längre.

Därför bör du skaffa BankID

BankID gör att du kan få lån mycket snabbare. För det gör att du kan signera allt digitalt. Om du väljer en modern bank det vill säga. Men det är inte nog med det. Fler och fler börjar inför möjligheten att logga in hos privata konton med just BankID. Bland annat Skatteverket och banker. Så du bör ta en funderar på om du inte ska ta och skaffa det ändå.

Andra alternativ för att legitimera sig

Det vanligaste sättet är helt enkelt att man får hem papper och där man ska skriva på och möjligen skicka bilder på sina legitimation. Ett sätt som tar väldigt mycket längre tid än just BankID och om du funderar på det så tycker vi att du ska skaffa det.

Läs alltid stora guiden om att låna pengar

Låna pengar heter vår största guide om lån vi har och en guide vi tycker du måste läsa om du funderar på att ta ett lån via nätet den närmaste tiden och inte kan så mycket om det. Där försöker vi ta med så mycket som möjligt så du ska kunna hitta precis det du söker om lån oavsett vad det är för frågor och funderingar du har om det. Våran guiden Låna pengar är gjord för att fungera lite som en startsida för allt vi skriver om lån. Så oavsett vad du är ute efter för lån så bör du läsa igenom den sidan först så du vet vad som gäller för just det lånet som du är ute efter.

Låneförmedlare är något du bör känna igen

Om du vill jämföra lån så kan du använda dig av en låneförmedlare. Det är något som på bara dom senaste åren vuxit sig väldigt stort och anledningen till det är att du enkelt kan jämföra lån med bara en ansökan och en UC. Så om du vill jämföra ränta och hitta den som är bäst för dig kan du titta in Låneförmedlare.

Du bör titta in guiden banklån

Det var inte längesedan som dom flesta kallade alla lån för just banklån. Men på senare år så har olika typer av lån exploderat och idag kan du ta snabblån, smslån och kredit på ett kreditkort. Under Banklån skriver vi om vad vi räknar som ett banklån och hur du kan göra för att hitta den billigaste räntan för just dig hos en bank.


Vad är BankID och vilka äger det?

Svar: BankID är ett e-legitimationssystemet. Där du genom att ha ett BankID kan identifiera dig. Och det kan du skaffa via en bank som erbjuder detta. Då kan du bland annat identifiera dig för att få låna pengar direkt online på nätet utan att behöva skicka in papper. Finansiell ID-Teknik BID AB som driver BankID ägs av flera svenska banker. Företag som ligger bakom BankId ägs av Danske Bank, Handelsbanken, Ikano Bank, Länsförsäkringar Bank, SEB, Skandiabanken och Swedbank. Företaget heter Finansiell ID-Teknik BID AB och det är dem som äger förvaltar och vidareutvecklar BankID.

Kan man identifiera sig på något annat sätt?

Svar: Ja det finns fler sätt att identifiera sig när man ska ta ett lån och det är bland annat genom legitimation, underskrift, och sms. Så om du söker efter lån med något av dessa alternativ kan du titta igenom listan och se om du hittar det du söker. Vi vill så klart publicera det som våra besökare söker efter och detta är en av dessa alltså.

Finns det någon låneförmedlare som använder BankID vid ansökan?

Svar: Ja det finns fler som gör det och du kan se vilka under låneförmedlare som är en guide där vi bland annat listar just sådan info så du enklare ska hitta rätt. Du hittar även låneförmedlare direkt i listan här ovan där vi visar alla lån som erbjuder det av dom vi listar och följer varje vecka året runt.

Hur mycket snabbare får man pengarna på kontot då?

Svar: Det går inte att ge ett generellt svar på det men det går ofta mycket snabbare att få pengarna på kontot när man kan identifiera sig så snabbt så vi rekommenderar alla att skaffa det. Så om man vill låna pengar snabbt och direkt online på nätet så är det nästan ett måste.

Kan man identifiera sig med sms?

Svar: Att identifiera sig med sms går fortfarande i vissa fall men då handlar det oftast om just smslån där du kan låna en liten summa en mindre period så som en månad eller så. Du kan titta in guiden Bästa smslån i menyn här ovan för att läsa mer om det.

Finns det låneförmedlare med BankID

Svar: Ja det finns och du kan titta in det här så kan du läsa mer om det. Så titta in där så kan du läsa mer om det och hitta det du söker.

Tar dom med BankID alltid UC?

Svar: Nej det är inget vi märkt att det skulle ha något samband. Dom har i alla fall inget med varandra att göra. Sedan kan ser säkert vara så att dom som använder BankID i större utsträckning använder UC det vet vi inte.