Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 37. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Santander topplista3,95%10000-350000krLåna pengar nu
3.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu

Låna pengar till räkningar

Låna pengar till räkningar? Ibland kan man få utgifter som inte är planerade. Kanske går bilen sönder. Kanske tvättmaskinen. Det kan göra att man ibland inte kan täcka alla utgifter man har en månad och att man har ett behov att låna pengar då. Vi har därför försökt lista långivare där du kan låna pengar till räkningar. Du bör DOCK ha en snabb plan för hur du ska betala tillbaka. Att du vet att du kan täcka det nästa månad eller så. Då behöver det inte bli så dyrt att på så sätt skjuta upp kostnaden en månad.

Här ovan ser du dom 10 populäraste lånen hos våra besökare för att låna pengar till sina räkningar just den här veckan. Vi har sammanställt statistik från alla guider och satt ihop till en lista som vi nollställer varje måndag klockan 00:01 och sedan ser du vart andra besökare valt att låna pengar efter det. På så sätt hoppas vi får fram det absolut bästa lånet att välja att låna pengar till räkningar.

Jämför innan du ska låna pengar till räkningar

Om du ska låna pengar till dina räkningar så bör du jämföra olika alternativ innan du bestämmer dig. Priserna kan skilja sig väldigt mycket och det är viktigt att du ska jämföra den effektiva ränta. Och sedan även se det till summan som ditt lån faktiskt kommer kosta dig om du räknar på det.

Låna pengar till räkningar

Våra besökare kan alltid säga vad dom tycker om våra guider och så även men guiden Låna pengar till räkningar. Du kan ge betyg genom att trycka på stjärnorna och du kan lämna omdöme genom att skriva en kommentar. Låna pengar till räkningar är en sida där du kan läsa om hur man kan låna till sina räkningar om man inte klarar av dom den här månaden. Kanske har du fått mer utgifter den här månaden än vad du trodde och därför måste ta och låna till räkningar den här månaden. Som du kan läsa om här ovan kan du ge ett betyg på efter hur bra innehållet står sig mot rubriken. Men du kan även ge ett omdöme med dina egna ord och det är det du gör här nedanför.


3 reaktion på “Låna pengar till räkningar

  1. Åsa

    Ja valde att låna till räkningarna förra månaden hos Lendo och jag passade även på att samla mina lån där. Är väldigt nöjd!

    Svara
  2. Sofia

    Jag jobbar som sjukgymnast i kommun och tjänar så lite att jag ofta blir tvungen att låna till räkningar när dom blir dyrare än vanligtvis. Men jag betala alltid tillbaka dom så snabbt jag bara kan. Min dröm skulle vara att vinna på Lotto så jag aldrig mer behöver låna till räkningar.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.