Veckans topplista över lån - v.50 2017

Här nedan ser du en topplista över lån som sätts efter vart besökare innan dig valt att låna pengar just den här veckan v.50 2017. Du kan skicka in en ansökan direkt online på nätet och du får ofta svar direkt om det är ett alternativ för dig/er. En låneansökan tar sällan mer än 5-10 minuter. Du hittar villkoren under "Mer info »". Topplistan baseras på omdöme, betyg och populäritet hos våra tidigare besökare. Ett tips är att ni ansöker tillsammans om ni är gifta eller sambos då det brukar öka chansen till få låna pengar och dessutom till lägre ränta.

→ Topplistan ändrades tisdag 2017-12-12 kl 00:01.

#Ränta från:Lånetid:Belopp:
1.Låna till kontantinsats hos Lendo3,25%1-15år10000-500000krMer info om Lendo
2.Låna pengar till kontantinsats AXO Finans2,95%1-15år5000-600000krMer info om AXO Finans
3.Sambla2,95%1-10år5000-500000krMer info om Sambla
4.Consector2,95%1-15år10000-500000krLåna till kontantinsats via Consector
5.MyLoan2,95%2-15år10000-500000krMer info om My Loan
6.Låna till kontantinsats hos Freedom Finance3,54%1-12år5000-500000krMer info om Freedom Finance
7.Låna till kontantinsats hos Advisa2,95%1-12år10000-500000krMer info om Bank Advisa
8.Låna till kontantinsats hos ICA Banken3,70%3-12år20000-350000krMer info om ICA Banken
9.Låna till kontantinsats via Zmarta3,54%1-15år1000-500000krMer info om Zmarta
10.Låna till kontantinsats hos Bank Norwegian4,99%1-15år5000-500000krMer info om Bank Norwegian

Låna pengar till operation

Låna pengar till operation? Är det möjligt och hur gör man i så fall? Svar: Låna pengar till operation är möjligt. Ett exempel på sådant lån är ett privatlån. Det vill säga ett lån utan säkerhet. Det vill säga ett där du inte behöver ha till exempel din bostad som säkerhet för lånet, som vid ett bolån. Med ett privatlån kan du oftast låna till vad som helst utan att långivaren lägger sig i vad du gör med pengarna. För det är ju ett lån utan säkerhet. Villkoren är istället att dem tror du kan betala lånet istället. Detta avgörs med en rad olika punkter.

Låna pengar till operation – Veckans ENKLA topplista

Den ENKLA topplistan är till för att du så snabbt som möjligt ska få en så bra överblick som möjligt och du hittar den här ovanför. Där ser du helt enkelt vilka lån som flest av våra besökare valt att låna pengar från efter ha besökt någon av våra guider om att låna till operation. Sedan kan du gå till Veckans STORA topplista här nedanför där du hitta mer info, betyg, omdöme och recensioner bland annat. En utökad variant helt enkelt.

Låna pengar till operation


Innehåll Låna pengar till operation

Här ser du våran guide över guiden Låna pengar till operation. En snabbmeny helt enkelt. Du kan klicka på rubrikerna för att hitta rätt så snabbt som möjligt.

 • Låna pengar till operation »
 • Låna pengar till operation – Veckans ENKLA topplista
 • Innehåll Låna pengar till operation (här är du nu)
 • Vanliga frågor om Låna pengar till operation
 • Fördjupning i Låna pengar till operation
 • Läs mer om Låna pengar till operation
 • Ställ frågor och diskutera Låna pengar till operation
 • Lämna betyg och omdöme på guiden Låna pengar till operation

Vanliga frågor om Låna pengar till operation

Här samlar vi löpande frågor som vi får in som handlar om Låna pengar till operation. I regel så publicerar vi alla frågor som kommer in mer än två gånger här.

 • → Kan man låna pengar till operation?

Kan man låna pengar till operation?

Svar: Ja det går absolut att låna till operation och det kan du göra med ett privatlån som är ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. Det dom gör för att se om dom kan låna ut pengar till dig är att göra en kreditupplysning.


Fördjupning i Låna pengar till operation

Kapitlet Fördjupning i Låna pengar till operation är till för dig som verkligen vill fördjupa dig innan du väljer att finansera dig operation med ett lån.

 • → Lån utan säkerhet till operation
 • → Låna till bröstförstoring

Lån utan säkerhet till operation

Vid ett bolån måste du ju ha en bostad som säkerhet så där kan du ju inte låna till vad som helst. Men det kan gå i vissa fall att låna på bostaden till vad som helst. Du behöver sällan redovisa vad du gör med pengarna i alla fall. Men långivaren ska i detta fall iallafall fråga vad du ska ha pengarna till. Vänd dig till din långivare för ditt bolån att få dem exakta och korrekta villkoren. Vill du ha ett privatlån / lån utan säkerhet hittar du exempel på lånegivare ovan.

Låna till bröstförstoring

Låna till bröstförstoring kanske du vill göra om du inte vill spara ihop dom 40-50 tusen som behövs innan du kan göra din operation. Kom dock ihåg att tänka igenom ditt beslut noga innan du lånar pengar till en ev operation. Men vill du göra det kan du använda sig av någon av långivarna ovan och fylla i en ansökan direkt online på nätet. Läs mer under Låna pengar bröstförstoring.


Låna pengar till operation – Sammanfattning

I den här guiden går vi igenom vad våra besökare oftast valt för lån efter ha läst någon av våra guider om lån till olika typer av operationer och sjukvård. Och sedan har vi samlar in omdöme, betyg och recensioner till dessa. Du kan även diskutera lån till operationen med andra besökare och med oss på redaktionen.


Läs mer om Låna pengar till operation

Vi hoppas så klart att du hitta det du söker redan här ovan men har du inte gjort det så har vi det här som reserv till just dig. För listan du ser här är alltså en reservlista för dig som ännu inte hittat det du söker.

Mer om att låna pengar


Ställ frågor och diskutera Låna pengar till operation

Vi bygger sajten tillsammans med våra besökare för att skapa så bra innehåll som möjligt och när nedanför i kommentarsfältet kan du vara med och ställa frågor och diskutera Låna pengar till operation med oss på redaktionen och med andra besökare.


Lämna betyg och omdöme på guiden Låna pengar till operation

Här har du möjlighet att säga vad du tycker genom att ge betyg och omdöme på guide Låna pengar till operation. Hittade du det du sökte? Oavsett så får du väldigt gärna motivera ditt betyg här nedan i form av ett omdöme.

(38 röster och i snitt: 4,29 av 5)

Här är du nu: Kontantinsats » Låna pengar till operation

Det här inlägget postades i Låna pengar, Låna pengar till, Låna pengar till operation. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Låna pengar till operation

 1. Josefine skriver:

  Jag är så himla trött på mina ojämna bröst och vill låna pengar till en bröstoperation så att jag kan göra det snabbare än att spara ihop till den. Då skulle jag må dåligt så länge i onödan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.