Här ser du veckans topp 3 i december. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.Zmarta låneformedlare3,25%5000-600000krLåna pengar nu

Låna pengar till ny båt

Låna pengar till ny båt? Letar du finansiering av köp av ny båt. Om det är en helt ny båt så är båten ofta väldigt dyr och då är oftast båtlån med båten som säkerhet det billigare alternativet. Eller om du har möjlighet att låna pengar på din bostad. Det senare alternativet börjar bli allt svårare i och med hårdare amorteringskrav med mera. Så många väljer därför ett privatlån. Trots att ofta är något högre.

För med ett privatlån kan du låna till exakt vad du vill. Till exempel en båt alltså. Och med ett privatlån behöver du ingen insats dessutom. Utan kan låna till 100% av båtens värde. Vilket du inte kan om du lämnar båten som säkerhet för lånet. Då kan du låna som max 80% av båtens värde. Sedan måste du ha 20% själv. Även om vissa löser dessa 20% med ett privatlån. Men vår gissning är att långivaren som står för båtlånet inte är jätte förtjust i en sådan lösning.

Låna pengar till ny båt

Den stora sidor om båtlån

Vi har en riktigt stor sida om båtlån och den heter Båtlån. Om du funderar på att låna pengar till en båt så kan vi rekommendera guiden Båtlån där vi skapat en samlingssida för allt vi skrivit om lån till båt.

Jämför båtlån med en låneförmedlare

Om du bestämmer dig för att ta ett privatlån till en båt så kan det vara smart att titta in vad en låneförmedlare är och vad den kan göra för dig. Väljer du en bra låneförmedlare så är den gratis och jämför över 25 banker mot varandra och det med en enda ansökan och en enda UC.


Sammanfattning av Låna pengar till ny båt

Med Låna pengar till ny båt vill vi skapa en sida där du kan läsa om hur du kan finansera ditt båtköp om du vill köpa en ny båt. För en ny båt är oftast dyrare än en begagnad och det gör att många vill ta en båtlån med båten som säkerhet och inte låna pengar till en båt med ett privatlån.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.