Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 42. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu

Låna pengar till lokal

Låna pengar till lokal? Om du ska låna pengar till en lokal till ditt företag kan du ta en titt på vår guide företagslån som är en av våra populäraste guiden för företag som vill låna pengar. Där går vi igenom så mycket som möjligt om vad det finns för alternativ utifrån vilka förutsättningar du har med ditt företag. Att köpa en lokal skiljer sig lite från att bara låna pengar utan säkerhet precis som det gör när man ska låna pengar privat. Att kunna lämna en säkerhet till banken är oftast billigare och det är även större chans att få låna också. Om vi pratar samma summor alltså. Det kan ju självklart vara lättare att låna 10000 utan säkerhet i jämförelse med att låna pengar till lokal för 2miljoner.

Låna pengar till lokal är för dig som vill låna till en lokal. Förmodligen för att ha den till ditt företag. Det är det som är inriktningen på denna guide. Så om du vill ta ett företagslån till en lokal så kan du börja läsa igenom hela den här guiden.

Jämför lån via topplistan

I topplistan här ovan så visas dom 3 populäraste lånen alla kategorier och oftast är det privatlån där. Inte så bra till just lokaler men det går självklart att ta ett sådant också. Men om du vill ta ett lån med lokalen som säkerhet så klickar på länken ovanför topp 3 så får du se alla lån vi listar och jämför.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.