Här ser du veckans topp 3 av lån vecka 42. För att se hela topplistan klicka du här.
#Ränta fr:Belopp:
1.Advisa låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu
2.Lendo låneformedlare3,25%10000-500000krLåna pengar nu
3.AXO Finans låneformedlare2,95%5000-600000krLåna pengar nu

Låna pengar till lägenhet

Låna pengar till lägenhet? Hur gör man och vad bör man tänka på? I den här guiden tänkte vi gå genom det mest grundläggande i hur man kan låna pengar till en lägenhet. Guiden bygga hela tiden på löpande och du får väldigt gärna kommentera här nedan. Om du inte hittar det du söker du har vi radat upp några andra guider här nedanför också som du kan klicka dig vidare på. Du har självklart även menyerna att gå på där du kan klicka dig fram på alla sidor och guider som vi har. När du ska köpa en lägenhet och ska låna pengar till den så får du ta bostaden som säkerhet upp till 85 procent av lägenhetens värde. Det vill säga det du köper lägenheten för på öppen markand. Annars är det en värdering som gäller och som banken godkänner.

Så om du köper en lägenhet för 2milj så får du max låna 1700.000kr med lägenheten som säkerhet. Med ett så kallat bolån. Sen måste du kan en kontantinsats på minst 300.000kr av dessa i Sverige. Antingen med egna pengar som du har sparat ihop eller så får du ta ett privatlån till dessa. Alltså ett lån där du inte lämnar bostaden som säkerhet för lånet. Här ovan i topplistan ser du vart besökare valt att låna pengar flest antal gånger just precis den här veckan. På så sätt hoppas vi att vi kan ta fram det bästa alterntivet tillsamman med våra besökare. Och för att göra listan ännu mer relevant så kan du lämna betyg och omdöme om alla alternativ i listan. Samt läsa vår recension. Du kan även läsa alla våra guide om just det alternativet. Så som vilka banker Lendo jämför och har samarbete med till exempel.

Låna till kontantinsatsen idag

Man kan låna till kontantinsatsen också men då med ett privatlån (även kallat blancolån av vissa men är två olika namn på samma typ av lån) där du inte lämnar bostaden som säkerhet för lånet. I Sverige får man bara belåna max 85% av bostadens värde. Här ovanför hittar du en topplista som visar dom populäraste lånen till kontantinsatsen hos våra besökare just den här veckan.

Får man låna till kontantinsatsen på något sätt?

Svar: Ja man får låna till kontantinsatsen men inte med bostaden som säkerhet för lånet. Du måste ta ett privatlån till kontantinsatsen i så fall. Vilket är ett lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengar. I Sverige får man inte belåna en bostad mer än 85% av bostadens värde. Oavsett vilket bank alltså.


Innehåll i guiden Låna pengar till lägenhet

  • Låna pengar till lägenhet »
  • Innehåll i guiden Låna pengar till lägenhet (här är du nu)
  • Läs mer om att Låna pengar till lägenhet
  • Ställ en fråga och diskutera Låna pengar till lägenhet
  • Lämna betyg och omdöme på guiden Låna pengar till lägenhet

Vi har mycket mer om Låna pengar till lägenhet

Vi vill så klart att du ska hitta det du söker i den här guiden redan men om du inte har gjort det eller vill läsa vidare för att fördjupa dig så kan du hitta i menyn här nedan. Där radar vi nämligen upp guider som är relaterade till den du precis har läst.


Ställ en fråga och diskutera Låna pengar till lägenhet

Vi vill bygga en sajt för våra besökare tillsammans med våra besökare och därför kan du alltid ställa frågor och diskutera alla guider. Här nedanför kan du diskutera och ställa frågor om guiden Hur mycket får jag låna.


Lämna betyg och omdöme på guiden Låna pengar till lägenhet

Säg vad du tycker om guiden Hur mycket får jag låna genom att ge den 1-5 stjärnor och lämna ett omdöme i form av en kommentar.


Här är du nu: Kontantinsats » Låna pengar till lägenhet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i för att kunna skicka * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.